Πώς να χρησιμοποιήσετε τις επαφές macOS Με το Outlook

Εξαγάγετε τις επαφές σας σε ένα αρχείο VCF για να τις χρησιμοποιήσετε με άλλους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Είναι πολύ απλό να εισαγάγετε επαφές στο Outlook χρησιμοποιώντας ένα αρχείο CSV ή ένα έγγραφο Excel . Ωστόσο, αν βρίσκεστε σε Mac και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο διευθύνσεων επαφών σας με το Microsoft Outlook, πρέπει πρώτα να εξαγάγετε τη λίστα ατόμων σε αρχείο VCF .

Το μεγάλο πράγμα για να γίνει αυτό είναι ότι μπορείτε να κάνετε το αρχείο vCard ως αντίγραφο ασφαλείας των επαφών σας έτσι ώστε να μην τους χάσετε στο μέλλον. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε κάπου ασφαλή, όπως με μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων στο διαδίκτυο , ή να τα διατηρήσετε στον υπολογιστή σας, ώστε να μπορείτε να τα εισαγάγετε αλλού, όπως στο Gmail ή στον iCloud λογαριασμό σας.

Παρακάτω παρατίθενται οδηγίες για την εισαγωγή της λίστας διευθύνσεων απευθείας στο Microsoft Outlook, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επαφές σας σε αυτό το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συμβουλή: Δείτε τι είναι ένα αρχείο VCF; αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να μετατρέψετε τη λίστα επαφών macOS σε ένα αρχείο CSV .

Πώς να εισαγάγετε επαφές macOS στο Outlook

  1. Άνοιγμα επαφών ή Βιβλίο διευθύνσεων
  2. Χρησιμοποιήστε την επιλογή Αρχείο> Εξαγωγή ...> Εξαγωγή vCard ... ή απλά σύρετε και αποθέστε όλες τις Επαφές από τη λίστα Ομάδων στην επιφάνεια εργασίας σας. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε μία ή περισσότερες συγκεκριμένες επαφές αν δεν θέλετε να εξάγετε ολόκληρη τη λίστα.
    1. Εάν δεν εμφανίζονται όλες οι επαφές , επιλέξτε Προβολή> Εμφάνιση ομάδων από το μενού.
  3. Κλείστε οποιοδήποτε από αυτά τα παράθυρα ανοιχτής επαφής.
  4. Ανοίξτε το Outlook.
  5. Επιλέξτε Προβολή> Μετάβαση> Άτομα (ή Προβολή)> Μετάβαση> Επαφές από το μενού.
  6. Μεταφέρετε και αποθέστε "Όλες οι Επαφές.vcf" από την επιφάνεια εργασίας (δημιουργήθηκε στο Βήμα 2) στην κατηγορία ριζών του Βιβλίου διευθύνσεων .
    1. Βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται ένα " +" ενώ τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την κατηγορία του Βιβλίου διευθύνσεων .
  7. Τώρα μπορείτε να διαγράψετε αυτό το αρχείο VCF από την επιφάνεια εργασίας σας ή να το αντιγράψετε αλλού για να το χρησιμοποιήσετε ως αντίγραφο ασφαλείας.

Συμβουλές