Τα έξι καλύτερα παιχνίδια Wii για να παίξετε με τα παιδιά σας

Ως κάποιος χωρίς παιδιά, σκέφτομαι να δίνω παιδικά βιντεοπαιχνίδια ως έναν τρόπο να τα αφήσεις μόνος σου, αλλά μερικοί γονείς μου λένε ότι τα βιντεοπαιχνίδια είναι ένα σπουδαίο πράγμα που παίζουν με τα παιδιά τους. Οι οποίοι γνώριζαν? Έχω ρωτήσει γύρω, και εδώ είναι οι έξι γονείς των παιχνιδιών Wii λένε ότι τους αρέσει περισσότερο να παίζουν με τα παιδιά τους. Αυτά είναι όλα τα παιχνίδια που είναι διασκεδαστικά σε οποιαδήποτε ηλικία. οπότε ο κατάλογος αυτός είναι καλός ακόμη και αν το παιδί σας είναι 25 ετών.

Εάν έχετε ένα Wii U, έχω επίσης ισοδύναμες προτάσεις.

01 του 06

Wii Sports Resort

Nintendo

Η καλύτερη συλλογή μίνι-παιχνιδιών για το Wii αποδεικνύεται, εκπληκτικά, ότι είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να παίξετε με παιδιά, που μπορούν να εκτιμήσουν τις χαρές του εικονικού πινγκ πονγκ και της τοξοβολίας καθώς και των ενηλίκων. Το πρωτότυπο Wii Sports είναι επίσης δημοφιλές με τα παιδιά και τους γονείς τους, αν και δεν διαθέτει το MotionPlus καλοσύνη του Resort . Αν έχετε ένα Wii U, μπορείτε να δοκιμάσετε το Wii Sports Club , μια ενημερωμένη έκδοση του Wii Sports που υποστηρίζει το MotionPlus.

Βαθμολογήθηκε ως κατάλληλη για όλες τις ηλικίες από το Board Entertainment Rating Board. Περισσότερο "

02 του 06

Mario Kart Wii

Nintendo

Ένας γονέας μου είπε ο Mario Kart Το Wii ήταν ένα παιχνίδι που του άρεσε να παίζει με τα παιδιά του και στη συνέχεια τροποποίησε το λέγοντας "Οτιδήποτε Mario, πραγματικά". Τα παιχνίδια του Nintendo Mario είναι σταθερά φιλικά προς το παιδί και ο αγώνας του Mario Kart Wii η δράση, τα πολύχρωμα γραφικά και τα φανταστικά κομμάτια καθιστούν σχεδόν ατελείωτα διασκεδαστικό. Για το Wii U, δοκιμάστε τον Mario Kart 8 .

Βαθμολογήθηκε ως κατάλληλη για όλες τις ηλικίες από το Board Entertainment Rating Board. Περισσότερο "

03 του 06

Lego Star Wars: Το πλήρες σενάριο

LucasArts

Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι για μικρά παιδιά, επειδή η δυσκολία είναι πολύ χαμηλή. Αλλά είναι επίσης ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τους ενήλικες που θέλουν απλώς να παίζουν σε ένα παιχνίδι χαμηλής πίεσης. Περιέχοντας διασκεδαστικές εκδόσεις Lego των έξι ταινιών Star Wars , η Saga είναι μια ωραία αξία για την τιμή και ένα παιχνίδι που τροφοδοτεί την ατελείωτη έκκληση των ταινιών. Ενώ η Saga ήταν η πιο δημοφιλής επιλογή των παιχνιδιών Lego, οποιαδήποτε από τις άλλες, όπως το Lego Indiana Jones 1 & 2 ή το Lego Batman είναι επίσης καλές επιλογές. Αν έχετε ένα Wii U, πηγαίνετε για το Videogame The Lego Movie .

Βαθμολογήθηκε ως κατάλληλη για ηλικίες 10 ετών και άνω από το Board Entertainment Rating Board. Περισσότερο "

04 του 06

Super Smash Bros. Brawl

Nintendo

Δεν μπορώ να σκεφτώ το Super Smash Bros. Brawl χωρίς να έρχεται στο μυαλό η λέξη "frenetic". Το παιχνίδι είναι χτισμένο γύρω από τους χαρακτήρες της Νintendo, όπως το Donkey Kong και το Princess Peach που αγωνίζονται με ειδικές επιθέσεις και πολλά άλματα γύρω και οι παίκτες χτυπούν κουμπιά σαν τρελός για να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους κάτω. Το παιχνίδι είναι εύκολο να πάρει και να παίξει, αλλά έχει αρκετό βάθος που ένας αποφασισμένος παίκτης μπορεί να αποδεκατίζει τους αντιπάλους. Αναμείνετε όλους εκτός από τους πιο αποφασισμένους γονείς να βρεθούν στο έλεος των μικρών παιδιών τους. Για το Wii U, υπάρχει.

Βαθμολογήθηκαν ως κατάλληλοι ηλικίας 13 ετών και άνω από το Board Entertainment Rating Board. Περισσότερο "

05 του 06

Rock Band ή Guitar Hero παιχνίδια

Ηλεκτρονικές τέχνες

Οι γονείς συμφωνούν ότι τα παιχνίδια στο Rock Band και στη σειρά είναι εξαιρετικά χρήσιμα για να παίξουν με τα παιδιά τους, αλλά κανείς δεν εξέφραζε προτίμηση για κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οποιοδήποτε παιχνίδι μπάντας επιλέγετε, είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό να παίζετε με περιφερειακά κιθάρων και τυμπάνων. Αυτή είναι η πιο priciest επιλογή στη λίστα μου: το αγαπημένο μου παιχνίδι μπάντας, το Beatles Rock Band , θα κοστίσει σχεδόν $ 150 για το παιχνίδι με μία κιθάρα και ένα περιφερειακό τύμπανο. Εάν είστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψετε τα τύμπανα, μπορείτε να δοκιμάσετε μια δέσμη χεριών Guitar που τους αποκλείει. Εάν είστε ένας μεγάλος ανεμιστήρας της Lego ίσως θελήσετε να περιμένετε για το Lego Rock Band , που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Όποια και αν είναι το παιχνίδι που παίρνετε, απλά προσπαθήστε να κρατήσετε τα παιδιά σας να μην χρησιμοποιούν τις κιθάρες ως όπλα. Δεν υπάρχουν παιχνίδια πλήρους μπάντας για το Wii U, αν και υπάρχει η Guitar Hero Live μόνο για κιθάρα και φωνή . Δυστυχώς, δεν έχουν όλα τα τραγούδια στίχους που φαίνονται κατάλληλα για το παιδί, οπότε προσέξτε για αυτό. Και θυμηθείτε, δεδομένου ότι το Wii U είναι συμβατό προς τα πίσω, μπορείτε ακόμα να παίξετε οποιοδήποτε από τα παιχνίδια Wii σε αυτό.

Η βαθμολογία ESRB διαφέρει από το παιχνίδι στο παιχνίδι με βάση το περιεχόμενο τραγουδιού. Περισσότερο "

06 του 06

Skylanders: Οι περιπέτειες του Spyro

Το Skylanders είναι ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια του Wii. Activision

Θα είμαι ειλικρινής. αυτό δεν ήταν κάτι που μου είπαν οι γονείς ήταν καλό να παίζουν με τα παιδιά τους. το παιχνίδι βγήκε πολύ αφότου είχα γράψει αυτό το άρθρο. Αλλά το έπαιξα με τη φίλη μου που δεν είναι gamer και το αγάπησε: είναι εύκολο, έχει στόχο τα παιδιά, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό για τους ενήλικες και μου φαίνεται σαν ένα τέλειο παιχνίδι για ένα παιδί ή δύο. Έτσι, εάν παίρνετε το λόγο κάποιος χωρίς παιδιά, δοκιμάστε το. Και αν έχετε ένα Wii U, παίζουν το ίδιο διασκεδαστικό. Περισσότερο "