Τα 8 καλύτερα Xbox Αθλητικά Παιχνίδια για Αγορά το 2018

Αγοράστε τα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια για το Xbox One

Μερικοί άνθρωποι είναι εξωσχολικοί, ενώ κάποιοι απολαμβάνουν να κρέμονται μέσα στο παιχνίδι εικονικών σπορ. Αλλά μπορεί να είναι λίγο συντριπτική όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε ποιο παιχνίδι θα παίξετε. Ας σας βοηθήσουμε λοιπόν να επιλέξετε ποιοι θα αντιμετωπίσετε με τον ακόλουθο κατάλογο οκτώ από τους καλύτερους τίτλους στην αγορά για το Xbox One (από το μπέιζμπολ, μέχρι το μπάσκετ και ακόμα και το χόκεϊ).

Το Madden NFL είναι το μόνο αμερικανικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι στην αγορά αυτές τις μέρες, αλλά δεν νομίζω ότι η σειρά έχει μαλακώσει εξαιτίας της έλλειψης ανταγωνισμού. Το Madden NFL '18 είναι ένα από τα πιο πλήρεις ποδοσφαιρικούς αγώνες με πολλαπλές λειτουργίες καριέρας και GM, online και offline, μαζί με την ολοκαίνουργια Ultimate Team με στυλ συλλεκτικής κάρτας-παιχνιδιού και ένα ολοκαίνουργιο Draft Champions mode όπου μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα από το μηδέν. Το παιχνίδι στο πεδίο κλίνει λίγο περισσότερο προς την προσομοίωση από το arcade, οπότε είναι πιο αργός και λιγότερο επιφυλακτικός από τους προηγούμενους τίτλους ποδοσφαίρου, αλλά είναι ακόμα πιο ικανοποιητικός για να παίξει εξαιτίας αυτού. Το πιο ρεαλιστικό στυλ παιχνιδιού βλάπτει ελαφρώς την παραλαβή του παιχνιδιού και το παιχνίδι για τους τοπικούς πολλούς παίκτες με φίλους, αλλά δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να μάθουν. Ένας τομέας όπου το Madden NFL 18 δεν χάσει το ρυθμό είναι στην παρουσίαση, ωστόσο, καθώς είναι εύκολα το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου ποτέ.

Η καλύτερη συζήτηση για το ποδόσφαιρο στο Xbox One έρχεται με δύο επιλογές: Θέλετε το παιχνίδι που παίζει το καλύτερο ή θέλετε το παιχνίδι με τις πιο πραγματικές ομάδες και παίκτες; Για εμάς, θέλουμε το παιχνίδι που παίζει το καλύτερο, πράγμα που σημαίνει ότι ο Pro Evolution Soccer 2017 είναι ο σαφής νικητής. Το Pro Evo 2017 αισθάνεται απλώς υπέροχο να παίξει. Η κίνηση είναι ομαλή και ρευστή και δεν είστε κλειδωμένοι σε κινούμενα σχέδια όπως μερικά αθλητικά παιχνίδια. Τα μακρά περνούν και οι κεντρίδες συνδέονται συχνότερα, επειδή οι συνεργάτες του CPU σας κάνουν έξυπνες διαδρομές και είναι συνήθως εκεί που περιμένετε να είναι, γεγονός που οδηγεί σε ορισμένους πραγματικά εντυπωσιακούς στόχους επιταχύνσεων. Το μόνο πραγματικό λάθος του Pro Evo 2017 είναι η έλλειψη αδειών πραγματικού κόσμου, αλλά το σχεδόν τέλειο παιχνίδι δεν πρέπει παρά να αντισταθμίζει αυτό μεταξύ των πενιχρά ανεμιστήρων ποδοσφαίρου.

Όχι μόνο το NHL '18 έχει πολλούς τρόπους παιχνιδιού όπως η καριέρα, η GM, τα online παιχνίδια και τα πρωταθλήματα, αλλά η καταπληκτική παρουσίαση το κάνει να μοιάζει και να ακούγεται σαν τηλεόραση. Προσφέρει πολλαπλές ρυθμίσεις δυσκολίας, επιλογές κανόνων και παιχνιδιού και προσαρμογές συμπεριφοράς AI, ώστε οι παίκτες οποιουδήποτε επιπέδου ικανότητας να χτυπήσουν τον πάγο και να έχουν έναν τόνο διασκέδασης αν θέλουν ένα γρήγορο παιχνίδι σε στυλ arcade ή μια πιο ρεαλιστική προσομοίωση.

Η σειρά NBA 2K είναι βασιλιάς του κόσμου μπάσκετ εδώ και πολύ καιρό, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το NBA 2K18 είναι το καλύτερο παιχνίδι μπάσκετ στο Xbox One. Παίζει εξαιρετικά καλά και έχει διαισθητικούς ελέγχους που σας επιτρέπουν να ανεβαίνετε και να διασκεδάσετε αμέσως, αλλά προσφέρει επίσης πληθώρα επιλογών και ρυθμιστικών AI για να σας επιτρέψει να συντονίσετε το παιχνίδι για να παίξετε όσο θέλετε. Είτε είστε καθαριστής καλαθοσφαίρισης και θέλετε μια ρεαλιστική προσομοίωση είτε ένα shoot-out NBA 2K17, το NBA 2K17 μπορεί να το κάνει όλο και περισσότερο. Είμαστε επίσης μεγάλοι φίλαθλοι της προσθήκης κλασικών ομάδων και παικτών της NBA, ώστε να μπορείτε να παίξετε με τις μεγαλύτερες ομάδες, πάντα, στο παρελθόν και στο παρόν. Το NBA 2K18 έχει επίσης τη διάκριση ότι είναι ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά αθλητικά παιχνίδια με κάποια από τα πιο ρεαλιστικά μοντέλα του Xbox One.

Για τους λάτρεις της πάλης, οι χαρακτήρες και οι αγώνες του παρελθόντος είναι σχεδόν πιο σημαντικοί από αυτό που συμβαίνει σήμερα - ειδικά όταν το σημερινό προϊόν είναι τόσο γελοίο και βαρετό - και γι 'αυτό η 2K και η Yuke's αποφάσισαν να πάρουν μια μεγάλη απόφαση όταν έδωσαν το WWE 2K18 το μεγαλύτερο ρόστερ στην ιστορία franchise. Με περισσότερους από 120 παλαιστές σε δίσκο (με περισσότερα ως DLC) που κυμαίνονται από τον τρέχοντα κατάλογο μέχρι τα μεγαλύτερα από τα σούπερ σταρ της δεκαετίας του '80, του '90 και του Attitude. Και αν ο αγαπημένος σας χαρακτήρας κάπως παραλείφθηκε, το παιχνίδι έχει μια φανταστική σουίτα εργαλείων δημιουργίας για να σας αφήσει να κάνετε οποιονδήποτε άλλον θέλετε. Το gameplay έχει μια καμπύλη μάθησης για πράγματα όπως υποβολές και κλοτσιές από pinfalls, αλλά μόλις το συνηθίσετε μπορείτε να έχετε έναν τόνο διασκέδασης στην πάλη sandbox WWE 2K18 προσφέρει.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το καλύτερο παιχνίδι αγώνων αγώνων στο Xbox One, και ίσως πάντα, είναι το Rally DiRT. Με πανέμορφα και εκπληκτικά ρεαλιστικά γραφικά, εξαιρετικά ηχητικά εφέ κινητήρα και φανταστική σύνθεση πραγματικών αυτοκινήτων ράλι, είναι ένα από τα πιο αυθεντικά παιχνίδια ράλι ποτέ. Είναι αμείλικτα προκλητική χάρη σε ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό μοντέλο φυσικής και χειρισμού και σκληρά δύσκολη AI, αλλά μπορεί να είναι μία από τις πιο ικανοποιητικές και διασκεδαστικές εμπειρίες αγώνων που θα έχετε ποτέ. Απαιτεί υπομονή, πρακτική και δεξιότητα για να είναι επιτυχής, αλλά αν είστε αρκετά αφοσιωμένοι, το Rally DiRT είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό.

Το Tekken 7 είναι αληθινό στο σχήμα με τα στυλ μάχης και φέρνει στη ζωή ένα στιλιστικό και όμορφο παιχνίδι μάχης με πλήθος χαρακτήρων και έντονους συνδυασμούς τεχνικών και συνδυασμών πολεμικών τεχνών. Το παιχνίδι τροφοδοτείται από το Unreal Engine 4, δίνοντας ρεαλιστικά γραφικά και κινηματογραφικές ακολουθίες δράσης μάχης ρευστών που έχουν αντίκτυπο στο έντονο gameplay με το κάθε ένα να ρίχνεται πρώτο και να κλωτσέται το πόδι.

Το Tekken 7 περιλαμβάνει ένα τεράστιο ρόστερ με πάνω από 36 χαρακτήρες από διάφορα παιχνίδια Tekken (ακόμα και από την αρχική του κυκλοφορία το 1994) και η Akuma από Street Fighter κάνει μια εμφάνιση. Κάθε χαρακτήρας διαθέτει ένα μοναδικό στυλ μάχης που μπορεί να εγκλιματιστεί στις προτιμήσεις και τις προτιμήσεις του παίκτη ως προς τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσονται. Συμπεριλαμβανόμενο είναι offline και σε απευθείας σύνδεση matchmaking για πολλούς παίκτες, καθώς και μια ατομική καμπάνια που δοκιμάζει τις ικανότητες του παίκτη να δει αν μπορούν πραγματικά να είναι ο νικητής του βασιλιά του πρώτου πρωταθλήματος σιδήρου.

Το Golf Club: Έκδοση συλλέκτη για το Xbox One φέρνει το ρεαλισμό του γκολφ και πλούσια πράσινα γήπεδα γκολφ για να δώσει μια πλούσια εμπειρία. Το παιχνίδι ενθαρρύνει τη δημιουργία περιεχομένου, όπου οι παίκτες μπορούν να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν μαθήματα που μπορούν να μοιραστούν και να παίξουν άλλοι παίκτες.

Με το σχεδιασμό για τη φυσική και τις πρακτικές προσεγγίσεις, το The Golf Club είναι χτισμένο με ένα σύστημα τροποποίησης πυροβολισμού που επιτρέπει στους παίκτες να ενσωματώσουν τις υπολογισμένες κούνιες χρησιμοποιώντας ένα πλήθος διαφορετικών γκολφ. Το παιχνίδι δεν περιορίζεται στο ανοιχτό παιχνίδι πορείας του, δίνοντας στους παίκτες την ελευθερία να τεμαχίσουν, να αγκιστρωθούν και να σκαρφαλώσουν το δρόμο τους για να οδηγήσουν προς οποιαδήποτε τρύπα. Τα τουρνουά πολλαπλών παικτών με τους φίλους και τους εχθρούς σε απευθείας σύνδεση είναι προσβάσιμα και υπάρχει σχεδόν μηδενικός χρόνος φόρτωσης μεταξύ των τρυπών, ώστε να μπορείτε να τελειώσετε με ένα περιποιημένο γύρο προσώπου γύρο ανά πάσα στιγμή.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .