Πώς μπορώ να αποκτήσω μια μοναδική διεύθυνση URL και όνομα χρήστη για τη σελίδα μου στο Facebook;

Όλες οι σελίδες Facebook έχουν μοναδικές διευθύνσεις URL, αλλά μπορείτε να αλλάξετε τη δική σας ανά πάσα στιγμή

Οι σελίδες Facebook είναι διαφορετικές από τα μεμονωμένα προφίλ. Χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις, οργανισμούς και δημόσια πρόσωπα, μεταξύ άλλων. Κάθε διεύθυνση URL σελίδας Facebook είναι μοναδική. Ωστόσο, ίσως προτιμάτε τη διεύθυνση URL να περιλαμβάνει ένα οικείο όνομα και όχι μια σειρά αριθμών. Για να αλλάξετε τη διεύθυνση URL για τη σελίδα σας στο Facebook , αλλάζετε το όνομα χρήστη.

Αν έχετε ήδη μια σελίδα, μπορείτε να την αλλάξετε αν έχετε δικαιώματα διαχειριστή για τη σελίδα. Η σελίδα σας έχει και ένα όνομα σελίδας που εμφανίζεται στην ίδια τη σελίδα και ένα όνομα χρήστη που εμφανίζεται στη διεύθυνση URL. Μπορείτε να αλλάξετε το ένα ή και τα δύο εύκολα.

Πώς να αλλάξετε ένα όνομα σελίδας ή ένα όνομα χρήστη

Εάν είστε διαχειριστής σελίδας και θέλετε να αλλάξετε το όνομα χρήστη που εμφανίζεται στη διεύθυνση URL ή στο όνομα σελίδας που εμφανίζεται στη σελίδα, το κάνετε όπως αυτό:

  1. Ανοίξτε τη σελίδα.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Σχετικά στο αριστερό πλαίσιο.
  3. Στην ενότητα Γενικά, κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία δίπλα στο όνομα της σελίδας σας, για να αλλάξετε μόνο το όνομα.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία δίπλα στο Όνομα χρήστη, για να αλλάξετε μόνο το όνομα χρήστη που εμφανίζεται στη διεύθυνση URL της σελίδας.
  5. Καταχωρίστε το νέο όνομα σελίδας ή όνομα χρήστη και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .
  6. Ελέγξτε την αλλαγή σας και κάντε κλικ στην επιλογή Αίτηση αλλαγής . Μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση πριν να πραγματοποιηθεί η αλλαγή ονόματος.

Αν το όνομα που ζητάτε ήδη χρησιμοποιείται στο Facebook, θα πρέπει να επιλέξετε ένα άλλο όνομα.

Εάν δεν βλέπετε την επιλογή αλλαγής του ονόματος της σελίδας σας, ίσως να μην έχετε δικαιώματα διαχειριστή που να την επιτρέπουν. Επιπλέον, αν εσείς ή κάποιος άλλος διαχειριστής άλλαξε πρόσφατα το όνομα, ενδέχεται να μην μπορείτε να το αλλάξετε ξανά αμέσως. Εάν υπάρχουν λίγες περιπτώσεις, οι Σελίδες που δεν ακολούθησαν τους Όρους των Σελίδων του Facebook έχουν όρια που τους έχουν επιβληθεί από το Facebook και δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομα αυτών των Σελίδων.

Περιορισμοί στα ονόματα σελίδων του Facebook και τα ονόματα χρηστών

Όταν επιλέγετε ένα νέο όνομα σελίδας ή όνομα χρήστη, λάβετε υπόψη σας μερικούς περιορισμούς. Τα ονόματα δεν μπορούν να περιλαμβάνουν:

Επιπλέον: