Γυρίστε το τηλέφωνό σας σε ένα Studio Pro!

Στρογγυλοποιήστε όλα αυτά τα iDevices γύρω από το σπίτι και κάντε ένα στούντιο!

Όποιος έχει τραβήξει μια φωτογραφία ή πυροβόλησε βίντεο με ένα iPhone ή iPad γνωρίζει ότι οι κάμερες σε αυτές τις συσκευές βελτιώνονται συνεχώς. Στην πραγματικότητα, μερικά από τα βίντεο δεν φαίνονται τόσο μακριά από αυτό που μπορούμε να δούμε στην τηλεόραση και συχνά υπερβαίνουν αυτό που βλέπουμε στο YouTube και σε άλλα διαδικτυακά video outlets.

Έτσι τι θα έκανε μια χούφτα iPhones ή iPads πιο χρήσιμο για επαγγελματίες βίντεο; Τι συμβαίνει με κάποιο λογισμικό αιχμής που μετατρέπει δύο ή περισσότερα iDevices σε ένα πλήρως μεταβαλλόμενο φορητό στούντιο;

Εισαγάγετε το Studio Switcher

Το Switcher Studio είναι μια εφαρμογή για κινητά βίντεο για iOS, διαθέσιμη προς το παρόν στο Apple App Store, το οποίο δημιουργήθηκε από μια παθιασμένη ομάδα με το όνειρο να επιτρέπεται σε κάποιον "από προπονητή ποδοσφαίρου γυμνασίου σε βιντεολόγο σε επαγγελματικό τηλεοπτικό σταθμό - πολυ-κάμερα εμπειρία στούντιο παραγωγής με τίποτα περισσότερο από μερικές συσκευές iOS και μια σύνδεση στο internet και να μεταδώσετε άμεσα ζωντανό βίντεο σε υπηρεσίες όπως το YouTube και το Ustream. "

Η εφαρμογή επιτρέπει ζωντανή εναλλαγή μεταξύ κάθε ροής βίντεο της συσκευής iOS, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να αλλάξουμε κάμερες ακριβώς όπως μια επαγγελματική μετάδοση.

Κάνει κάτι περισσότερο από αυτό. Δεδομένου ότι οι συσκευές που ελέγχονται είναι οι καθημερινές συσκευές iOS μας, είμαστε ακόμα ελεύθεροι να καταγράψουμε ακατέργαστα βίντεο σε κάθε ένα από τα τηλέφωνα ή τα δισκία, ενώ παράλληλα καταγράφουμε τα μεταβατικά πλάνα της κύριας συσκευής. Αποθηκεύστε αυτά τα κλιπ και τροποποιήστε την επεξεργασία μετά από τη λήψη και μεταφορτώστε το βίντεο με το χέρι ή πατήστε ένα μόνο κουμπί και συγχρονίστε αυτόματα και μεταδώστε το βίντεο που μετατράπηκε στο κανάλι σας στο YouTube χρησιμοποιώντας τις ολοκαίνουργιες υπηρεσίες Cloud του Switcher Studio.

Σωστά. Ροή άμεσης ροής με πολλές φωτογραφικές μηχανές χωρίς συσκευές iOS. Αρκετά καταριέται φοβερό.

Όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά, ο Switcher δεν απογοητεύει. Με την τελευταία ενημέρωση, το Switcher Studio περιλαμβάνει λειτουργίες όπως:

Καταγράψτε βίντεο ποιότητας ποιότητας εκπομπής 1080p HD χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Διευθυντής" και πληκτρολογήστε σε προηγμένες ρυθμίσεις για να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο της παραγωγής σας.

Προσθέστε πολλές ασύρματες κάμερες χωρίς τεράστιο κόστος εξοπλισμού εκ των προτέρων συνδέοντας επιπλέον iPhones και iPads στο ασύρματο δίκτυό σας.

Κάντε κλικ με ζωντανή ροή απευθείας στο YouTube

Με τη νέα έκδοση του Switcher Studio, οι χρήστες μπορούν εύκολα να μεταδίδουν ζωντανά βίντεο στο YouTube με μία μόνο κούραση. Συγχρονίστε το λογαριασμό σας Switcher με το YouTube χρησιμοποιώντας το "Switcher Cloud Services" και ξεκινήστε την απευθείας μετάδοση από την εφαρμογή.

Για χρήστες που θέλουν να μεταβούν σε άλλες υπηρεσίες όπως Ustream, TheCube, Twitch, Bambuser και άλλα, απλά εισάγετε το όνομα της ροής RTMP και τη ροή URL για να ξεκινήσετε τη μετάδοση. Οι χρήστες μπορούν

Λειτουργία διευθυντή προγράμματος Switcher Studio

Στην τελευταία έκδοση του, το Switcher Studio εισήγαγε έναν εντελώς νέο τρόπο λειτουργίας διευθυντή. Αυτή η λειτουργία σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν:

Το Switcher Studio διατίθεται αμέσως σε ένα μηνιαίο μοντέλο συνδρομής και διατίθεται στην τιμή

$ 25.00 USD ανά μήνα, ή για ετήσιο ρυθμό $ 299.00 USD. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για να δείτε αν το Switcher Studio είναι κατάλληλο για εσάς.