Η Νέα Οθόνη Οθόνης της TomTom GO 2405 Car GPS

Η κατώτατη γραμμή

Με τα μοντέλα GO 2405 TM (οθόνη 4,3 ιντσών) και GO 2505 TM (οθόνη 5 ιντσών), η TomTom παρουσιάζει δύο μονάδες GPS αυτοκινήτου που παρουσιάζουν νέα τεχνολογία και χαρακτηριστικά για την εταιρεία. Οι νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν νέα τεχνολογία δρομολόγησης, βελτιωμένη διεπαφή χρήστη, οθόνες αφής υψηλής ανάλυσης, υψηλής ανάλυσης, νέο σύστημα τοποθέτησης και πολλά άλλα. Οι τιμές και τα χαρακτηριστικά τους τοποθετούν κοντά στην κορυφή της γραμμής της TomTom, αλλά ξεχωρίζουν από τα μοντέλα LIVE, τα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο ασύρματα (κυψελοειδές δίκτυο) μέσω του Διαδικτύου. Εξετάζουμε το GO 2405 TM εδώ, αλλά το GO 2505 ($ 319) είναι πανομοιότυπο, εκτός από το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης

Χωρητικές γυάλινες οθόνες αφής με δυνατότητα πολλαπλής αφής : Γίνονται σημαντικά χαρακτηριστικά, τώρα που οι καταναλωτές τους συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τα smartphones τους. Η TomTom εισάγει γυάλινες οθόνες αφής στη σειρά της στα μοντέλα GO 2405 TM (ανασκόπηση εδώ) και GO 2505. Αυτά κυκλοφόρησαν σύντομα μετά την έξοδο της Garmin με την εξαιρετικά λεπτή γυάλινη οθόνη αφής Nuvi 3790T.

Οι χωρητικές οθόνες από γυαλί παρέχουν ευκρινέστερες και σαφέστερες εικόνες και κείμενο από ό, τι οι πιό τυπικές πλαστικές οθόνες αφής που χρησιμοποιούνται στις συσκευές GPS αυτοκινήτου, είναι πιο ευαίσθητες στην αφή και επιτρέπουν τις δυνατότητες πολλαπλής αφής. Το GO 2405 προσφέρει αυτά τα πλεονεκτήματα, ως επί το πλείστον.

Για να πραγματοποιήσω αυτήν την αναθεώρηση, οδήγησα με ένα TomTom GO 2405 για περισσότερα από 300 μίλια από μικτή πόλη, αγροτική και αυτοκινητόδρομο οδήγησης και είχα επίσης την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω το μοντέλο 2505 με μεγάλη ευκρίνεια.

Εκτός από τη νέα οθόνη γυαλιού, το GO 2405 διαθέτει ένα νέο σύστημα στήριξης "click & lock". Η ίδια η συσκευή GPS πέφτει εύκολα στο στήριγμα του παρμπρίζ και κρατιέται σταθερά με τη βοήθεια ενός κρυμμένου, ισχυρού μαγνήτη στην θήκη. Επίσης μαγνητικά είναι το καλώδιο τροφοδοσίας, το οποίο κάνει κλικ εύκολα και σταθερά στη θέση του. Το μόνο μειονέκτημα για αυτό είναι μια ιδιόκτητη διασταύρωση, αντί για τον τυπικό / τυπικό μίνι-υποδοχέα USB. Η ίδια η βάση του παρμπρίζ συνδέεται σταθερά και εύκολα και έχει καθαρή εμφάνιση και εξαιρετική δυνατότητα ρύθμισης με τη βοήθεια μιας υποδοχής σφαιρών.

Βρήκα το σύστημα μενού να είναι σαφές, γρήγορο και σχετικά εύκολο στη χρήση. Οι επιλογές ανοίγματος περιλαμβάνουν "πλοήγηση προς" και "προβολή χάρτη" ​​(μπορείτε να πιέζετε για μεγέθυνση στη λειτουργία χάρτη προβολής) και άλλες επιλογές (διαδρομή σχεδίου κ.λπ.) ευθυγραμμισμένες παρακάτω. Ένα ωραίο άγγιγμα: μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μενού κάτω από τις επιλογές ρυθμίσεων.

Το TomTom GO 2405 υπολόγισε γρήγορα νέες διαδρομές και στην παράδοση TomTom, παρέχοντας τις καλύτερες επιλογές προεπισκόπησης και επιλογής διαδρομής.

Τα GO 2405 (και 2505) είναι ικανά για φωνητικές εντολές, με διαθέσιμες εντολές που περιλαμβάνουν τύπους προβολών χάρτη (2D / 3D), add-to-favorites, φωτεινότητα, εναλλακτικές διαδρομές, κλήσεις, πλοήγηση στο σπίτι, ATM κλπ. βενζινάδικο, γκαράζ. Μπορείτε επίσης να εισάγετε διεύθυνση με φωνητική εντολή. Μόνο το παράπονό μου είναι ότι οι επιλογές φωνητικών εντολών είναι θαμμένες στο σύστημα μενού και δεν είναι εύκολη η πρόσβαση στη λίστα των διαθέσιμων όρων φωνητικής εντολής. Έχω λύσει αυτό το πρόβλημα, εν μέρει, κάνοντας το δικό μου μενού που έβαλε τη δρομολόγηση της φωνητικής εισόδου και της ενεργοποίησης της φωνητικής εντολής στην οθόνη του αρχικού χάρτη.

Κατά τη διάρκεια της πολυσύχναστης αστικής οδήγησης, εκτιμώ δύο χαρακτηριστικά που υπήρξαν μέρος των συσκευών της TomTom εδώ και αρκετό καιρό, Προηγμένη καθοδήγηση λωρίδων και ανίχνευση και αποφυγή κυκλοφορίας. Η καθοδήγηση των λωρίδων παρέχει μια ωραία λωρίδα και προεπισκόπηση εξόδου σε αυτοκινητόδρομους πολλαπλών λωρίδων και η ανίχνευση της κυκλοφορίας και η εναλλακτική δρομολόγηση συνεχίζουν να βελτιώνονται.

Ένα άλλο ωραίο χαρακτηριστικό γνώρισμα, η δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth με το smartphone μου, ήταν εύκολο να εφαρμοστεί και εκτιμώ τον καλής ποιότητας ηχείο 2405 και το ευαίσθητο μικρόφωνο για αυτό το σκοπό.

Συνολικά, τα μοντέλα 2405 και 2505 αποτελούν σταθερά βήματα προς τα εμπρός για την TomTom και είναι από τα καλύτερα στην αγορά για την τιμή.