Οι 8 Καλύτερες Ψηφιακές Κορνίζες για Αγορά το 2018

Τοποθετήστε τις αναμνήσεις σας στην οθόνη

Αυτό που τους αρέσει η ιστορική αξία τους ή η ιστορία που περνούν από γενιά, οι ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών προσφέρουν ένα μοναδικό και συναρπαστικό τρόπο προβολής εικόνων οικογένειας και φίλων εντελώς διαφορετικό, αν και παρόμοιο τρόπο (και οι εξελίξεις στην τεχνολογία τους έκαναν ένα cinch να δημιουργήσουν και να μοιραστούν) . Ψάχνετε για έναν καλύτερο τρόπο εμφάνισης φωτογραφιών από τις οικογενειακές σας διακοπές, αποφοίτηση και πάρτι γενεθλίων, αλλά δεν είστε βέβαιοι ποια ψηφιακή κορνίζα φωτογραφιών μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς; Είτε θέλετε να ξοδέψετε το ελάχιστο χρηματικό ποσό είτε θέλετε ένα που λειτουργεί με βίντεο, η στρογγυλή σάρωση των καλύτερων ψηφιακών κορνιζών φωτογραφιών θα σας κάνει να θυμάστε σε λίγο.

Διαθέσιμο με μέγεθος 10,4 ιντσών και 15 ιντσών, το Pix-Star WiFi cloud ψηφιακή κορνίζα φωτογραφικής μηχανής διαθέτει οθόνη με μορφοποίηση 4: 3 που προσφέρει LED χαμηλής κατανάλωσης με οπίσθιο φωτισμό για ενεργειακά συνειδητή προβολή. Το πραγματικό χαρακτηριστικό αυτής της φωτογραφικής κορνίζας είναι η λειτουργικότητα με βάση το WiFi που επιτρέπει την λήψη και προβολή των φωτογραφιών μέσω πληθώρας μεθόδων. Το Pix-Star μπορεί να δέχεται φωτογραφίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω WiFi και στη συνέχεια να τις αποθηκεύει στην 4GB μνήμη που μπορεί να χωρέσει μέχρι και 20.000 φωτογραφίες. Επιπλέον, το Pix-Star υποστηρίζει κάρτες USB, SDHC και SDXC για ακόμα μεγαλύτερη αποθήκευση.

Επιπλέον, το Pix-Star μπορεί να προσφέρει τη δική του διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορούν να στέλνουν εικόνες και εικόνες από οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πλαίσιο φωτογραφιών χωρίς πρόσθετη χρέωση. Μπορείτε ακόμη και να προβάλετε εικόνες μηνυμάτων από το ίδιο το πλαίσιο σε άτομα ή ομάδες απευθείας εάν κάποιος δει μια εικόνα που δεν έχει και επιθυμεί να αποκτήσει. Οι εικόνες μπορούν επίσης να μεταφορτωθούν μέσω περισσότερων από 20 παρόχων cloud στο διαδίκτυο, όπως το Facebook, το Picasa, το Smugmug και το Flickr. Ως επιπλέον μπόνους, το Pix-Star μπορεί ακόμη και να παρέχει ημερήσιες αναφορές μετεωρολογικών δεδομένων ανάλογα με τη χώρα και την πόλη. Ένα τελευταίο πλεονέκτημα είναι ότι ολόκληρη η βάση δεδομένων εικόνων μπορεί να διαχειριστεί από την ιστοσελίδα του Pix-Star.

Διαθέτοντας αναπαραγωγή φωτογραφιών και βίντεο 720p, το ψηφιακό πλαίσιο φωτογραφικών μηχανών Nix Advance 10 ιντσών είναι εξοπλισμένο με συνολική χωρητικότητα μεγαλύτερη από 8GB. Η οπισθοφωτισμένη οθόνη LED 4: 3 υψηλής ανάλυσης 1024 x 768 διαθέτει έναν αισθητήρα Hu-Motion που επιτρέπει την ενεργοποίηση του πλαισίου όταν ανιχνεύει κίνηση στο δωμάτιο και απενεργοποιείται αφού δεν εντοπιστεί καμία κίνηση από πέντε λεπτά έως μία ώρα τι έχετε ενεργοποιήσει). Ναι, είναι αξιοσημείωτο ότι το Nix Advance δεν διαθέτει WiFi, αλλά με αποθήκευση USB και SD / SDHC, καθώς και τα ενσωματωμένα 8GB εσωτερικής μνήμης, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για αυτό.

Πέτα σε ένα φιλικό προς το χρήστη τηλεχειριστήριο, στάση, ρολόι και ημερολόγιο λειτουργίες, καθώς και στερεοφωνικά ηχεία για την αναπαραγωγή βίντεο και το Nix Advance αξίζει καλά την τιμή της εισδοχής. Οι εικόνες μπορούν να προβληθούν σε ανακατεμένη σειρά, κατά ημερομηνία ή σε διαταγή A-to-Z και να έχουν λίγες μεταβάσεις φωτογραφιών. Οι ιδιοκτήτες Mac θα πρέπει να σημειώσουν ότι οποιαδήποτε κάρτα SD πρέπει να μορφοποιηθεί στη φωτογραφική μηχανή ώστε το πλαίσιο φωτογραφιών να διαβάσει σωστά την κάρτα.

Το ψηφιακό πλαίσιο φωτογραφικών μηχανών Tenker επτά ιντσών HD υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο 720p και μερική 1080p HD σε οθόνη 1024 x 600 IPS (16: 9). Η προσθήκη λειτουργιών αυτόματης περιστροφής διευκολύνει το πλαίσιο φωτογραφιών να προσαρμόζει τον προσανατολισμό της φωτογραφίας χωρίς να σηκώνει το δάκτυλό σας. Δεν απαιτείται καμία ρύθμιση. Το Tenker είναι πραγματικά μια λύση plug-and-play χωρίς λογισμικό για μάθηση. Απλώς ενεργοποιήστε την και προσθέστε εικόνες μέσω μονάδας USB ή κάρτας μνήμης MMC, SD ή SDHC μεγέθους μέχρι 32GB.

Το MyOldTime ψηφιακή κορνίζα οκτώ ιντσών είναι μια εξαιρετική επιλογή σε μια προσιτή τιμή. Η οθόνη IPS 1024 x 768 4: 3 προσφέρει χρώματα που ξεχωρίζουν λίγο περισσότερο από τον ανταγωνισμό, επιτρέποντας μια όμορφη γκαλερί αναμνήσεων. Με δυνατότητα τοποθέτησης σε τοίχο ή τοποθέτηση σε ένα γραφείο, το πλαίσιο MyOldTime προσθέτει μερικά επιπλέον στοιχεία (ενσωματωμένο ρολόι, ημερολόγιο και πολλαπλές γλώσσες για εύκολη πλοήγηση στο σύστημα μενού οπουδήποτε στον κόσμο). Η ενσωματωμένη αποθήκευση προσφέρει 4GB συνολικής κατανομής για εικόνες και επιτρέπει επιπλέον αποθήκευση 32GB μέσω μνήμης MMC / MS / SD ή άλλης συσκευής αποθήκευσης USB. Φιλικό προς το χρήστη, ο πίνακας ελέγχου που βρίσκεται κρυμμένος στο πίσω μέρος του πλαισίου προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για τη δημιουργία γκαλερί, την προσθήκη νέων εικόνων και την αναπαραγωγή μουσικής βίντεο ή MP3, τα οποία μπορούν να προστεθούν μέσω των επιλογών της εξωτερικής μνήμης.

Η ψηφιακή κορνίζα φωτογραφικών μηχανών Nixplay Seed διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας 1024 x 768 9,7 ιντσών και έρχεται με έναν ειδικό αισθητήρα κίνησης, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του πλαισίου. Με εσωτερική μνήμη 8 GB, υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης για χιλιάδες εικόνες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έχουν μεταφορτωθεί από πολλές online πηγές όπως το Facebook, το Instagram, το Picasa, το Dropbox και το Flickr. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής από τις αγαπημένες εικόνες και να επιλέξετε οποιαδήποτε συνδυασμό εικόνων για εμφάνιση στην οθόνη. Δυστυχώς, οι χρήστες Photobucket και οι χρήστες YouTubers παραμένουν στο περιθώριο αφού δεν υπάρχει δυνατότητα βίντεο ή ήχου. Επιπλέον, το Nixplay προσφέρει δωρεάν χώρο αποθήκευσης σύννεφων για χώρο έως και 10GB που μπορεί να συνδεθεί χωριστά με έως και πέντε διαφορετικά πλαίσια. Με εσωτερικό γυροσκόπιο, το Nixplay μπορεί να ξεκουραστεί κατακόρυφα ή οριζόντια και οι εικόνες θα προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες. Η ισχύς προέρχεται από το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο τροφοδοτικού AC που επίσης διπλασιάζεται ως βάση.

Η αρχική ψηφιακή κορνίζα φωτογραφικών μηχανών Nixplay διαθέτει μια όμορφη οθόνη 15 ιντσών που έχει ιδανική διάμετρο για ολοήμερη προβολή αγαπημένων και ειδικές μνήμες. Είτε πρόκειται για ένα δώρο είτε για εσάς, το Nixplay προσθέτει τη δυνατότητα να προσθέσετε φωτογραφίες από το Facebook, το Instagram, το Dropbox και το Flickr κατευθείαν στο διαδικτυακό σύννεφο του Nixplay με δωρεάν χώρο αποθήκευσης 10GB, όπου μπορείτε να επεξεργάζεστε λίστες αναπαραγωγής όσο συχνά θέλετε αρέσει. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας στο Nixplay μέσω κάρτας μνήμης USB ή SD / SDHC ή απευθείας στην εφαρμογή για κινητά Nixplay για άμεση κοινή χρήση φωτογραφιών μέσω σύνδεσης Wi-Fi. Πέρα από την προσθήκη φωτογραφιών, η Nixplay προσθέτει μια εξαιρετική οθόνη αντιολισθητικών οδηγήσεων και τη συμβατότητα τοίχου VESA για τοποθέτηση σε οποιοδήποτε σπίτι ή γραφείο.

Η όμορφη οθόνη LED Nix Advance 15 με LED 720p έχει τη δυνατότητα να διαθέτει ένα συνδυασμό φωτογραφιών και βίντεο με την ίδια προβολή παρουσίασης και περιλαμβάνει ακόμη τον αισθητήρα Hu-Motion της εταιρείας για να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί το κάδρο όταν ανιχνεύεται ή εντοπίζεται κίνηση σε ένα δωμάτιο . Πέρα από την ενσωματωμένη εσωτερική μνήμη, το Nix προσφέρει επίσης χωρητικότητα για κάρτες μνήμης USB, SD και SDHC, καθώς και ένα εύκολο στη χρήση τηλεχειριστήριο. Όπως και η υπόλοιπη σειρά ψηφιακών πλαισίων πλαισίων Nix, οι εικόνες μπορούν να αναπαραχθούν με ποικίλες μεθόδους, συμπεριλαμβανομένης της τυχαίας αναπαραγωγής, της ημερομηνίας ή της σειράς από A έως Z. Δεν μπορεί να τοποθετηθεί, αλλά η συμπεριλαμβανόμενη πίσω βάση υποστηρίζει το πλαίσιο παραμένει κάθετο, το οποίο είναι ιδανικό για τη μεγιστοποίηση της οθόνης ακίνητης περιουσίας, ειδικά για την αναπαραγωγή βίντεο σε μορφή MP4.

Με μέγεθος οθόνης 21,5 ιντσών, το ψηφιακό πλαίσιο φωτογραφιών SSA διαθέτει μια ευρεία οθόνη Full HD 1080p για μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία εικόνας. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης προσφέρει χώρο περισσότερο από 2,5 μέτρα με την οθόνη να ενεργοποιείται αυτόματα μόλις εντοπιστεί η κίνηση μέσα σε αυτό το εύρος. Η οθόνη 1920 x 1080 υψηλής ευκρίνειας 16: 9 προβάλλει φωτογραφίες σε πραγματική μορφή HD με τη βοήθεια της 16GB μνήμης που περιλαμβάνεται. Πρόσθετη αποθήκευση για εικόνες και βίντεο μπορεί να προστεθεί μέσω κάρτας SD, MP3 player ή άλλων συσκευών έτοιμων με USB. Τα ενσωματωμένα ηχεία προσφέρουν εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου, αλλά υπάρχει και υποδοχή εξόδου ακουστικών για την παρακολούθηση ιδιωτικών βίντεο. Ένα φιλικό προς το χρήστη τηλεχειριστήριο περιλαμβάνεται και το πλαίσιο φωτογραφιών υποστηρίζει και πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, ισπανικών, γαλλικών και γερμανικών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .