Τι είναι ένα αρχείο ACCDR;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία ACCDR

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου ACCDR είναι ένα αρχείο εφαρμογής Microsoft Access Runtime. Είναι απλώς μια έκδοση αποκλειστικού κλειδιού ενός αρχείου ACCDB που έχει ως αποτέλεσμα το άνοιγμα της βάσης δεδομένων σε λειτουργία χρόνου εκτέλεσης.

Αν το αρχείο ACCDR μετονομάζεται σε επέκταση .ACCDB, επαναφέρει τις πλήρεις λειτουργίες εγγραφής ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές σε αυτό. Εάν γίνει το αντίθετο, κλείνει αποτελεσματικά ένα αρχείο βάσης δεδομένων ACCDB έτσι ώστε να μην είναι πλέον επεξεργάσιμο.

Τα αρχεία ACCDR είναι ανώτερα σε σχέση με τα αρχεία ACCDB, ενώ ενώ είναι ακόμα ικανά να ανοίξουν και να διαβαστούν, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά λάθος. Ωστόσο, δεν παρέχουν την ίδια προστασία με τα αρχεία ACCDE .

Σημείωση: Τα αρχεία ACCDR δεν έχουν καμία σχέση με τα αρχεία CDR .

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο ACCDR

Τα αρχεία ACCDR ανοίγουν χρησιμοποιώντας τη Microsoft Access.

Εάν εσείς ή κάποιος στον οποίο στέλνετε ένα αρχείο ACCDR, δεν έχει εγκατασταθεί η Microsoft Access, το αρχείο ACCDR μπορεί ακόμα να ανοίξει με το δωρεάν πρόγραμμα χρόνου εκτέλεσης της Microsoft Access. Αυτή δεν είναι μια δωρεάν έκδοση της Microsoft Access στο σύνολό της, αλλά είναι μια επιλογή που έχετε για την προβολή αρχείων ACCDR χωρίς να χρειάζεται να εγκατασταθεί το πλήρες λογισμικό Access.

Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο ACCDR αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία ACCDR, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο ACCDR

Ο ευκολότερος τρόπος για να μετατρέψετε ένα αρχείο ACCDR στο ACCDB είναι φυσικά να μετονομάσετε την επέκταση από το .ACCDR σε .ACCDB.

Επειδή ένα αρχείο ACCDR είναι πραγματικά ένα αρχείο ACCDB, αφού το μετονομάσετε ως τέτοιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μετατροπέα αρχείων που υποστηρίζει τη μορφή ACCDB για να το μετατρέψετε σε κάτι άλλο. Η Microsoft Access είναι ένα παράδειγμα λογισμικού που μπορεί να αποθηκεύσει ένα ανοιχτό αρχείο ACCDB σε μια ολοκαίνουργια μορφή

Δείτε τι είναι ένα αρχείο ACCDB; για μερικές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μετατροπή αρχείων ACCDB.

Περισσότερες Βοήθεια με τα αρχεία ACCDR

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου ACCDR και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.