Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της Google το 2016

Ποια ήταν η Googling εκείνο το έτος;

Η Google κυκλοφορεί μια συλλογή από αυτά που ο κόσμος αναζητούσε στο τέλος κάθε έτους. Αυτός ο κατάλογος αντικατοπτρίζει αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο ως παγκόσμιος πολιτισμός και παρέχει έναν συναρπαστικό τρόπο να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε αυτό που μας μαγνητίζει ως κοινωνία.

01 από 05

Τι ψάχνουν οι άνθρωποι το 2016;

Στο τέλος κάθε έτους, η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως , η Google , κυκλοφορεί μια ολοκληρωμένη λίστα με τα πιο αναζητημένα ερωτήματα παγκοσμίως σε διάφορες κατηγορίες, οτιδήποτε από Entertainment to Politics to Sports. Είναι πάντα συναρπαστικό να κοιτάμε πίσω σε αυτό που αναζητούσαμε , να δούμε τι μας ενδιαφέρει συλλογικά και προσβλέπουμε στο επόμενο έτος. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε σε υψηλό επίπεδο ποιες ήταν οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις Google το 2016.

02 του 05

Κορυφαίες αναζητήσεις

Πιστωτική: TaPhotograph

Οι κορυφαίες συνολικές αναζητήσεις της Google για το 2016 αντανακλούσαν τα ενδιαφέροντα της κοινωνίας μας στον πολιτισμό, την ψυχαγωγία και την πολιτική. Το φαινόμενο παιχνιδιού Pokemon Go ήταν απίστευτα δημοφιλές, όπως και το νέο gadget της Apple, που κέρδισε το Powerball, και τους πρόωρους θανάτους των σούπερ σταρ Prince και David Bowie.

  1. Pokémon Go
  2. iPhone 7
  3. Ντόναλντ Τραμπ
  4. Πρίγκιπας
  5. Powerball
  6. Ντέιβιντ Μπόουι
  7. Deadpool
  8. Ολυμπιακούς Αγώνες
  9. Slither.io
  10. Ομάδα αυτοκτονίας

03 του 05

Παγκόσμια Νέα

Πιστωτικές κάρτες: Getty Images

Οι άνθρωποι όλου του κόσμου αναζητούσαν αυτά τα γεγονότα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον το 2016. Οι εκλογές των ΗΠΑ ήταν η κορυφαία παγκόσμια έρευνα παγκοσμίως στην κατηγορία των εκδηλώσεων ειδήσεων, ξεπερνώντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την αμφιλεγόμενη απόφαση Brexit και την τραγική σκοποβολή στο Ορλάντο.

  1. Εκλογές στις ΗΠΑ
  2. Ολυμπιακούς Αγώνες
  3. Brexit
  4. Ορλάντο Σκοποβολή
  5. Zika Virus
  6. Εγγραφα του Παναμά
  7. Ομορφη
  8. Βρυξέλλες
  9. Σκοποβολή Ντάλλας
  10. Σεισμός του Κουμαμότο

Όπως πάντα, τα αθλητικά γεγονότα συγκέντρωσαν επίσης ένα τεράστιο όγκο αναζητήσεων παγκοσμίως. Ιστορικά, κάθε έτος που είναι ένας χρόνος των Ολυμπιακών Αγώνων βλέπει ότι η αναζήτηση θα λάβει το κορυφαίο σημείο στο Google, και το 2016 δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα - αν και η Παγκόσμια Σειρά έλαβε σχεδόν αυτή την πρώτη θέση. Ακολουθούν οι κορυφαίες αναζητήσεις για αθλητικά γεγονότα για το 2016:

  1. Ολυμπιακούς του Ρίο
  2. Παγκόσμια σειρά
  3. Ο Γύρος της Γαλλίας
  4. Γουίμπλεντον
  5. Αυστραλιανό Όπεν
  6. EK 2016
  7. Παγκόσμιο Κύπελλο T20
  8. Copa América
  9. Royal Rumble
  10. Ryder Cup

04 του 05

Ανθρωποι

Πίστωση: Πιτ Σαλούτο

Ποιοι είχαμε ψάξει το 2016, αντικατοπτρίζει το μεγαλύτερο μέρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων το 2016: οι εκλογές στις ΗΠΑ, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και, όπως πάντα, η ψυχαγωγία. Το Trump κατέληξε να είναι το πιο διερευνημένο πρόσωπο παγκοσμίως το 2016, ακολουθούμενο από την υποψήφια για δημοκρατική προεδρία Χίλαρι Κλίντον, τον Ολυμπιονίκη Michael Phelps, την Melania Trump και την αθλήτρια που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο Simone Biles.

  1. Ντόναλντ Τραμπ
  2. Χίλαρι Κλίντον
  3. Michael Phelps
  4. Melania Trump
  5. Simone Biles
  6. Μπέρνι Σάντερς
  7. Στίβεν Αβέρι
  8. Σελίν Ντιόν
  9. Ryan Lochte
  10. Tom Hiddleston

Επιπλέον, ο κόσμος έχασε μερικά από τα καλύτερα και λαμπρότερα, όπως αντικατοπτρίζεται στις ακόλουθες αναζητήσεις. Το 2016 είδε την απώλεια μεγάλων διασκεδαστών σε αστέρια της σκηνής σε αθλητικά σούπερ σταρ.

  1. Πρίγκιπας
  2. Ντέιβιντ Μπόουι
  3. Χριστίνα Γκρίμι
  4. Άλαν Ρίκμαν
  5. Μοχάμεντ Αλί
  6. Leonard Cohen
  7. Juan Gabriel
  8. Kimbo Slice
  9. Gene Wilder
  10. José Fernández

05 του 05

Ψυχαγωγία

Πιστότητα: Πηγή εικόνας

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε μια μηχανή αναζήτησης είναι απλά να αναζητήσουμε πληροφορίες για κάτι που θέλουμε να παρακολουθήσουμε ή να ακούσουμε. Αυτή η τάση φάνηκε να συνεχίζεται το 2016, καθώς οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις ψυχαγωγίας σε ταινίες, μουσική και τηλεόραση αντικατοπτρίζουν παρακάτω.

Οι κορυφαίες αναζητήσεις ταινιών το 2016 φαίνονται να αντικατοπτρίζουν την αγάπη μας για ταινίες υπερήρωων, σε διάφορα είδη. Το Deadpool, ένα σκοτεινό χτύπημα superhero, κέρδισε το κορυφαίο σημείο αναζήτησης το 2016, ακολουθούμενο από μια άλλη σκοτεινή ταινία υπερήρωων. Στην πραγματικότητα, από τις δέκα αναζητήσεις σε αυτόν τον κατάλογο, πέντε είναι ταινίες υπερήρωες, κάτι που είναι μια τάση που δεν ήταν απαραίτητα πριν. Για ταινίες, οι κορυφαίες αναζητήσεις του Google για το 2016 ήταν:

  1. Deadpool
  2. Ομάδα αυτοκτονίας
  3. Το Επαρχιακό
  4. Πολιτικός πόλεμος του καπετάνιου Αμερικής
  5. Batman v Superman
  6. Ο γιατρός είναι περίεργος
  7. Εύρεση Dory
  8. Zootopia
  9. Η Κλήση 2
  10. Πλατφόρμα

Ο τραγουδιστής Celine Dion πρωτοστάτησε στη λίστα με τους περισσότερους αναζητούμενους μουσικούς φέτος, ακολουθούμενοι από τους Kesha, Michael Buble, Creed και Dean Fujioka. Για μουσική και μουσικούς , οι κορυφαίες αναζητήσεις του Google για το 2016 ήταν:

  1. Σελίν Ντιόν
  2. Kesha
  3. Michael Bublé
  4. Θρήσκευμα
  5. Dean Fujioka
  6. Κεχλάνι
  7. Την Τάγιανα Τέιλορ
  8. Γκρέις Βαντερβάαλ
  9. Ozuna
  10. Λουκάς Γκράχαμ

Είναι ενδιαφέρον ότι το 2016 και οι πέντε από τις πέντε κορυφαίες αναζητήσεις δείχνουν ότι δεν ήταν στην παραδοσιακή τηλεόραση δικτύου. Για την τηλεόραση , εδώ είναι αυτό που αναζητήσαμε περισσότερο το 2016:

  1. Ξέγαινα πράγματα
  2. Westworld
  3. Λουκ Κέιτζ
  4. Παιχνίδι των θρόνων
  5. Μαύρος Καθρεφτής
  6. Fuller House
  7. Το στέμμα
  8. Η νύχτα του
  9. Απόγονοι του ήλιου
  10. Σόγια Λούνα