Πώς να χρησιμοποιήσετε την Αναζήτηση AOL

Πώς να κάνετε αναζήτηση με αναζήτηση AOL

Η AOL Search έχει εξελιχθεί από μια λειτουργία που μόνο οι συνδρομητές της AOL θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν σε μια μηχανή αναζήτησης με πρόσβαση. Τα κυριότερα αποτελέσματα αναζήτησης ιστού της AOL υποστηρίζονται από την Google

AOL Αναζήτηση Αρχική Σελίδα

Η σελίδα αναζήτησης της AOL στο σπίτι είναι γυμνή και ξεκάθαρη, με τη γραμμή αναζήτησης σταθμευμένη ακριβώς στο κέντρο της σελίδας. Έχετε κάποιες διαθέσιμες επιλογές από την αρχή, με καρτέλες συνδεδεμένες με κείμενο στην κορυφή της γραμμής αναζήτησης (ιστός, εικόνες, βίντεο, ήχος, ειδήσεις, τοπικά και ψώνια).

Υπάρχει ένα καταπληκτικό widget "ξέρατε" κάτω από τη γραμμή αναζήτησης που εμφανίζεται με ένα νέο απόσπασμα πληροφοριών AOL αναζήτησης κάθε φορά που ανανεώνετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ("γνωρίζατε ότι οι αποθηκευμένες αναζητήσεις διατηρούν το ιστορικό σας για 30 ημέρες, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε θυμάμαι?").

Επιπλέον, υπάρχει το πράσινο κουμπί "Αποθηκευμένες αναζητήσεις", το οποίο - μαντέψτε τι - εξοικονομεί τις αναζητήσεις σας για έως και 30 ημέρες, είδος ωραίου χαρακτηριστικού. Οι πιο πρόσφατες αναζητήσεις σας θα εμφανιστούν σε ένα αναπτυσσόμενο μενού (κάντε κλικ στο κουμπί επανάταξης) από το κύριο πλαίσιο αναζήτησης.

Αναζήτηση με την αναζήτηση AOL

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, τα αποτελέσματα αναζήτησης AOL τροφοδοτούνται ή "βελτιωμένα" από την Google.

Αυτό που εκτιμώ περισσότερο για την Αναζήτηση AOL είναι τα χαρακτηριστικά ευκολίας χρήσης που έχουν συσσωρεύσει στην εφαρμογή αναζήτησης.

Στα δεξιά των αποτελεσμάτων αναζήτησης βρέθηκαν συγκεντρωτικά αποτελέσματα ιστού (ένας άλλος τρόπος να τεθούν αυτά τα σχήματα) για περισσότερες αναζητήσεις που σχετίζονται με κεριά, όπως κεριά πυλώνα, κεριά εξαιρετικά αρωματισμένα, κεριά σόγιας, κεριά αρωματοθεραπείας κλπ.

Τα διαφημιστικά αποτελέσματα (αυτά είναι πληρωμένες διαφημίσεις) ήταν μπροστά και στο κέντρο, με τα αποτελέσματα ιστού μου ακριβώς κάτω από αυτό. Οι διαφημιστικοί σύνδεσμοι έχουν επίσης ένα μικρό σύμβολο του δολαρίου ακριβώς δίπλα τους, έτσι ώστε να μην υπάρχει λάθος ότι αυτές είναι πράγματι πληρωμένες διαφημίσεις. Τα αποτελέσματα του διαδικτύου, από την άλλη πλευρά, είχαν δίπλα τους μικρούς μεγεθυντικούς φακούς. έναν ωραίο τρόπο διαφοροποίησης των δύο για τους ανθρώπους που μπορεί να έχουν οποιαδήποτε αμφιβολία στο μυαλό τους τι βλέπουν.

AOL Προεπισκόπηση προεπισκόπησης

Κάθε φορά που κυλάτε το ποντίκι σας πάνω από ένα σύνδεσμο, έχετε μια μικρή εικόνα ψαλιδιών που σας προσκαλεί να "κλιπάρει αυτόν τον σύνδεσμο και να αποθηκεύσετε", ο οποίος εμφανίζεται τόσο στις πρόσφατες αναζητήσεις που επισημαίνονται στην αριστερή στήλη της σελίδας αποτελεσμάτων αναζήτησης όσο και στις αποθηκευμένες αναζητήσεις . Όταν εισέρχεστε στις αποθηκευμένες αναζητήσεις σας, έχετε τη δυνατότητα να ταξινομήσετε μέσω αυτών την ημερομηνία ή "τι πληκτρολογήσατε" (ποιες λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούσατε στο ερώτημα αναζήτησης). Όλες οι αναζητήσεις αποθηκεύονται για τριάντα ημέρες.

Καρτέλες αναζήτησης AOL

Εκτός από τις "προτάσεις" που έχουν συγκεντρωθεί στην αναζήτηση για περισσότερη αναζήτηση στον ιστό προς τα αριστερά, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στις διάφορες κατηγορίες του AOL Search. Κτύπησα τις "εικόνες" για αρωματικά κεριά και μεταφέρθηκα στα αποτελέσματα της εικόνας.

AOL Αναζήτηση βίντεο

Η αναζήτηση βίντεο για αρωματικά κεριά έχει μηδενικά αποτελέσματα, αλλά ήταν ενδιαφέρον να δούμε ότι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κλιπ με την ένδειξη "AOL Membership Required" ή "Εκκινήσεις σε AOL Video Player για προβολή βελτιστοποιημένη από το Web". Τα ηχητικά αποτελέσματα είναι σαφώς σημειωμένα σε σχέση με τον συγγραφέα, την ποιότητα του παιχνιδιού, τη διάρκεια κ.λπ., αλλά θα ήταν ωραίο να βλέπουμε και ορισμένους τύπους αρχείων εδώ.

AOL Αναζήτηση Αγορών

Το AOL Shopping είναι απλά σχεδιασμένο, με κατηγορίες που κυμαίνονται από Ένδυση έως Εργαλεία.

Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση μέσω εμπορικών σημάτων, προσφορών και κουπονιών και μια μεγάλη ποικιλία από ιστολόγια αγορών.

Σύνθετη αναζήτηση με αναζήτηση AOL

Έχετε μερικές προηγμένες επιλογές αναζήτησης με την Αναζήτηση AOL, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής να συμπεριληφθούν όλες οι λέξεις, ακριβείς φράσεις, μόνο μία ή περισσότερες λέξεις που περιλαμβάνονται, να ξεδιπλώσετε συγκεκριμένες λέξεις, γλώσσα, μορφή αρχείου κ.λπ.

Παρατήρησα ότι η AOL Search δεν απάντησε όταν χρησιμοποίησα τη συμβολοσειρά "site: query query", αλλά λειτούργησε καλά όταν έκανα τη συμβολοσειρά "link: search query".

Τα περισσότερα από αυτά που θα χρειαστεί να κάνετε προχωρημένα με AOL Search μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη σελίδα Advanced Search.

Ειδικές λειτουργίες αναζήτησης AOL - Smartbox

Καθώς πληκτρολογείτε το ερώτημά σας, μερικές φορές θα δείτε μια πρόταση Smartbox κάτω από τη γραμμή αναζήτησης. Από τη σελίδα πληροφοριών Smartbox:

Η AOL δημιούργησε συνεχώς νέους τρόπους για να αντιμετωπίσει την πρόκληση από το να βρει αυτό που αναζητάτε online.Η AOL δημιούργησε το Smartbox για να απλοποιήσει τη διαδικασία αναζήτησης και πλοήγησης και να συντομεύσει το χρόνο που απαιτείται για να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε.Με την τεχνολογία μας που εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας , είμαστε σε θέση να παρέχουμε προτάσεις αναζήτησης καθώς πληκτρολογείτε το ερώτημά σας αναζήτησης. "

Βασικά, αυτές οι "έξυπνες αναζητήσεις" είναι συντομεύσεις σε αυτό που η AOL Search σκέφτεται ότι μπορεί πραγματικά να ψάχνετε

Αναζήτηση στιγμιότυπων AOL

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που εκτιμούσα ήταν τα AOL Στιγμιότυπα, τα οποία είναι άμεσες απαντήσεις για περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια κοινά ερωτήματα.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω την Αναζήτηση AOL;

Εδώ είναι μερικοί λόγοι που νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε AOL Αναζήτηση:

Ωστόσο, πιθανότατα ο λόγος νούμερο ένα θα ήταν ότι το AOL Search κάνει την αναζήτηση στο Διαδίκτυο εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όποιον μόλις παίρνει τα πόδια του βρεγμένα με αναζήτηση στο Web.