Δημοφιλή ιδέες του καναλιού YouTube για να ξεκινήσετε

Οι πιο συνηθισμένες τάσεις βίντεο είναι οι καλύτερες για κάποιο λόγο

Το YouTube έχει ξεπεράσει τόσο πολύ από τότε που κυκλοφόρησε το 2005, προσφέροντας τώρα ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου βίντεο που σας έφεραν επαγγελματίες δημιουργοί συγκρίσιμοι με αυτό που θα δείτε στις ταινίες και στην τηλεόραση. Από τις διαδικτυακές σειρές και τα κινούμενα σορτς μέχρι τα mashups μουσικής και τα βίντεο επιστημονικών γεγονότων, το YouTube έχει όλα αυτά και υπάρχουν αρκετές ιδέες για καναλιές YouTube για να πάνε για όλους.

Παρά την απίστευτα μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη συλλογή περιεχομένου υψηλής ποιότητας που μπορείτε να απολαύσετε στο YouTube, ορισμένες από τις απλούστερες μορφές βίντεο εξακολουθούν να κυριαρχούν σε μεγάλο βαθμό. Επομένως, εάν αισθάνεστε κνησμός για να ξεκινήσετε το δικό σας κανάλι στο YouTube, αλλά αισθάνεστε εκφοβισμένοι από όλους τους δημιουργούς που είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι στη συγγραφή σεναρίων, ενεργώντας, χρησιμοποιώντας ειδικά εφέ και ό, τι άλλο εμπλέκεται στην παραγωγή βίντεο - μπορείτε να αναπνεύσετε με ανακούφιση γνωρίζοντας δεν χρειάζεστε απαραιτήτως κανένα από αυτά τα στοιχεία για την επιτυχή ανάπτυξη ενός καναλιού YouTube.

Μερικές φορές, το ξεκίνημα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Δεν χρειάζεται να είστε εξαιρετικά σε αυτό ακριβώς έξω από το ρόπαλο, αλλά χρειάζεστε μια ιδέα για ένα σημείο εκκίνησης ώστε να μπορείτε να εργαστείτε για να πάρει καλύτερα.

Ακολουθεί μια λίστα με τα πιο συνηθισμένα στυλ περιεχομένου βίντεο που είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στο YouTube σήμερα. Δεν χρειάζεστε πολύ, αλλά μια φωτογραφική μηχανή εργασίας και ίσως μερικά καθημερινά αντικείμενα που ήδη κατέχετε, ανάλογα με το στυλ που αποφασίζετε να ακολουθήσετε.

01 από 14

Vlogging τη ζωή σας

Φωτογραφία © Tom Grill / Getty Images

Το Vlogging είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ξεκινήσετε με ένα κανάλι YouTube, επειδή δεν χρειάζεστε επιπλέον εξοπλισμό εκτός από μια συσκευή με μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να καταγράψει περιεχόμενο βίντεο. Οι Vloggers γενικά ξοδεύουν χρόνο να μιλήσουν στην κάμερα για τη ζωή, τις σκέψεις, τις απόψεις, τις ανησυχίες τους και ακόμη και τα τρέχοντα θέματα ειδήσεων ή γεγονότα. Είναι εντελώς ανοιχτό και θεωρείται ότι είναι το βίντεο ισοδύναμο ή γράφοντας σε ένα ημερολόγιο, περιοδικό ή προσωπικό ιστολόγιο.

02 από 14

Unboxing Cool Προϊόντα

Φωτογραφία © Πηγή εικόνας / Getty Images

Στον κόσμο των ηλεκτρονικών ειδών υψηλής τεχνολογίας, η unboxing είναι μια μεγάλη υπόθεση - και μια τεράστια τάση στο YouTube. Όταν ξεκινήσει ένα νέο προϊόν, αυτοί οι τύποι βίντεο ξεκινούν να εμφανίζονται και να προσελκύουν την προσοχή των ακροατών που αναζητούν το προϊόν για να αποφασίσουν αν αξίζει να αγοράσουν για τον εαυτό τους. Οι ιδιοκτήτες προϊόντων φιλτράρουν τον εαυτό τους ανοίγοντας το συσκευασμένο προϊόν για πρώτη φορά για να δείξουν τα περιεχόμενά του καθώς έρχονται.

03 από 14

Επισκόπηση προϊόντος / υπηρεσίας

jdillontoole / GettyImages

Τα αποσυνδεδεμένα βίντεο δείχνουν τι παίρνετε από ένα προϊόν, αλλά συχνά οι υποψήφιοι καταναλωτές αναζητούν ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει, δοκιμάσουν και χρησιμοποιήσουν το προϊόν (ή υπηρεσία) για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Και δεν χρειάζεται να συνδέεται με gadget - οι χρήστες ανεβάζουν κριτικές βίντεο για οτιδήποτε και όλα. Τι είδους πράγματα χρησιμοποιείτε ήδη ώστε να μπορέσετε να μετατρέψετε σε μια χρήσιμη και ενημερωτική κριτική βίντεο;

04 από 14

Παιχνίδια

Το παιχνίδι είναι μια δημοφιλής επιλογή για τα κανάλια του YouTube. Markiplier / Βίντεο

Οι άνθρωποι σίγουρα αγαπούν να παίζουν βιντεοπαιχνίδια Εκπληκτικά, αγαπούν την παρακολούθηση άλλων ανθρώπων παίζουν παιχνίδια επίσης. Το Markiplier είναι ένα YouTuber με τυχερά παιχνίδια σε ένα κανάλι YouTube που έχει πάνω από 18 εκατομμύρια συνδρομητές. Οι θεατές γενικά ήθελαν να παρακολουθήσουν τους YouTubers να παίζουν παιχνίδια καθώς δίνουν σχόλια, είτε για να αποκτήσουν μια εικόνα για το πώς να παίζουν καλύτερα για τον εαυτό τους ή απλώς ως μια μορφή ψυχαγωγίας.

05 από 14

Υπολογιστικά / Τεχνολογικά Εκπαιδευτήρια

Φωτογραφία © Milenko Bokan / Getty Images

Οι άνθρωποι θα είναι πάντοτε αμηχανία και σύγχυση από την τεχνολογία. Αντί να σκάβετε το παλιό εγχειρίδιο προϊόντων, περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο YouTube. Θυμηθείτε, το YouTube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα από την κωδικοποίηση JavaScript και την αντιμετώπιση προβλημάτων του υπολογιστή στην επεξεργασία του Photoshop και το jailbreaking του iPhone . Δεν χρειάζεται να είσαι τεχνικός whiz - το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δείξεις χρήσιμες τεχνικές που ξέρεις ήδη πώς να εκτελέσεις.

06 από 14

Μουσικό όργανο που παίζει / τραγουδά

Φωτογραφία © REB Images / Getty Images

Έχεις κάποιο μουσικό ταλέντο; Τότε σίγουρα μπορείτε να το μοιραστείτε στο YouTube. Όχι μόνο η μουσική είναι τεράστια στο YouTube με την ενσωμάτωσή της στο Vevo, αλλά τα πρωτότυπα τραγούδια ή καλύψεις από καθημερινούς φυσιολογικούς ανθρώπους σαν εσάς είναι εξίσου ενδιαφέρον να ακούσετε και να παρακολουθήσετε. Τόνοι καλλιτεχνών και συγκροτημάτων έχουν ανακαλυφθεί στο YouTube και αυτές τις μέρες είναι αρκετά πρότυπο για τους περισσότερους μουσικούς ανθρώπους ή ομάδες για να ξεκινήσουν κανάλια αν ονειρεύονται να κάνουν τη σταδιοδρομία τους κάτω από αυτό το μονοπάτι.

07 από 14

Μαγείρεμα

franckreporter / GettyImages

Οι συνταγές με λίστες με συστατικά και οδηγίες βήμα προς βήμα είναι τέλεια, αλλά όπως και τα περισσότερα πράγματα, δεν χτυπά τίποτα να το βλέπει ζωντανό και σε δράση. Με βίντεο μαγειρέματος, οι θεατές μπορούν να δουν με ακρίβεια ποιες τεχνικές χρησιμοποιείτε και να πάρετε μια ματιά στο πώς τα συνδυασμένα συστατικά θα πρέπει να εξετάζουν σε κάθε στάδιο. Ακόμα κι αν έχετε τα απλά γεύματα ή σνακ ιδέες, αξίζει να τα μοιραστείτε στο YouTube. Οι άνθρωποι αναζητούν πάντα ιδέες συνταγών που είναι εύκολες και πρακτικές.

08 από 14

Ταξίδια

swissmediavision / GettyImages

Τι θα μπορούσε να είναι πιο συναρπαστικό από το ταξίδι σε ένα νέο μέρος; Ακόμα κι αν μένετε σχετικά τοπικά, πολλοί θεατές που δεν έχουν ταξιδέψει εκεί πριν, σίγουρα θα ενδιαφέρονται για το τι υπάρχει εκεί. Πολλοί δημιουργοί του YouTube συνδυάζουν το θέμα των ταξιδιών με το vlogging, παίρνοντας μαζί τους τις ψηφιακές τους κάμερες ενώ παράλληλα τεκμηριώνουν και περιγράφουν τα μέρη που επισκέπτονται. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δείξετε στους θεατές εάν ένα μέρος αξίζει να το ελέγξετε.

09 από 14

Εκπαίδευση

Φωτογραφία © Michael Blann / Getty Images

Είτε σχεδιάζετε να ακολουθήσετε διδακτορικό σε κάποιο συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο είτε απλώς απολαμβάνετε απλώς ότι είστε geek ως χόμπι, μοιράζοντας αυτό που γνωρίζετε στο YouTube είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διδάξετε και να ενημερώσετε χιλιάδες θεατές σε όλο τον κόσμο για κάτι που είστε βαθιά παθιασμένος και γνώστης. Και hey, θα αμφισβητήσει τις δεξιότητές σας στην παρουσίαση! Θα λάβετε πόντους μπόνους από το τηλεθεατικό σας, αν μπορείτε να διδάξετε και να παρουσιάσετε με έναν συναρπαστικό, περιστασιακό τρόπο που είναι εύκολο να καταλάβετε.

10 από 14

Κωμωδία

Φωτογραφία © Jonne Kingma / Getty Images

Εάν έχετε δεξιότητες δράσης ή απλά μια ικανότητα για να λέτε ξεκαρδιστικά αστεία, θα μπορούσατε να το μετατρέψετε σε κάτι που φιλοξενεί αρκετά άτομα για να εγγραφείτε και να μοιραστείτε τα βίντεό σας. Τα κωμικά σκίτσα είναι ένας τρόπος για να γίνει αυτό. Θα μπορούσατε επίσης να συνδυάσετε οποιεσδήποτε από τις παραπάνω προτάσεις σε αυτή τη λίστα όπως vlogging ή εκπαίδευση με κωμωδία για να βάλει ένα διασκεδαστικό γύρισμα σε αυτό. Μπορείτε να κάνετε σχεδόν όλα αστείο αν παίρνετε πραγματικά δημιουργικοί? ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα υστερικά βίντεο στο YouTube για να δείτε μερικά παραδείγματα.

11 από 14

Συμβουλές για τον τρόπο ζωής

Φωτογραφία © Yuri_Arcurs / Getty Images

Το YouTube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης μετά την Google, ώστε να μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι οι χρήστες αναζητούν όρους που θα μπορούσαν να τους φέρουν πιο κοντά στην επίλυση ενός από τα προβλήματά τους. Από την υγεία και τις σχέσεις, με τα χρήματα και την καριέρα, σίγουρα μπορείτε να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας ως εμπειρογνώμονα σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο τομέα που είστε διατεθειμένοι να δώσετε συμβουλές σχετικά με τη δική σας γνώση, εκπαίδευση ή προσωπική εμπειρία. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να ζητήσετε από τους θεατές να σχολιάσουν τι θέλουν συμβουλές σε μελλοντικά βίντεο από εσάς.

12 από 14

Κινουμένων σχεδίων

Φωτογραφία © Por Caio Ramos / Getty Images

Έχετε ένα πάθος για κινούμενα σχέδια; Το YouTube είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για τη διανομή των καλλιτεχνικών σας δημιουργιών. Δημιουργήστε κινούμενα σορτς , παρουσιάσεις σε σειρές ιστοσελίδων ή ακόμα και ταινίες μεγάλου μήκους για να δημιουργήσετε ένα παρακάτω και να λάβετε μια ανατροφοδότηση από τους θεατές σας. Στην πραγματικότητα, η κοινή χρήση της τέχνης σας όπως στο YouTube θα μπορούσε να σας καθοδηγήσει για να ανακαλυφθεί από ανθρώπους που μπορεί να σας δώσουν μεγαλύτερες ευκαιρίες, όπως αυτή η δουλειά για το όνειρο ή ένα συνεργατικό έργο με έναν άλλο καλλιτέχνη.

13 από 14

Νέα / Διασκέδαση

Φωτογραφία © Tim Robberts / Getty Images

Πολλοί άνθρωποι κάνουν πολύ καλά στο YouTube με vlogging ή κάνοντας βίντεο κωμωδίας σε θέματα που αξίζει τον κόπο ή κουτσομπολιά διασημοτήτων. Ο Philip DeFranco είναι ένας τέτοιος χρήστης του YouTuber που ήταν πάντα στην κορυφή του ειδησεογραφικού παιχνιδιού με το Philip DeFranco Show. Συγκριτικά με την εκκίνηση ενός καναλιού YouTube που προσφέρει συμβουλές για τη ζωή, μπορείτε ακόμη να κάνετε μια περιστροφή στις ειδήσεις και την ψυχαγωγία, προσφέροντας τα δικά σας σχόλια και απόψεις σχετικά με τις ιστορίες που αποφασίζετε να καλύψετε.

14 από 14

Ζώα που κάνουν απολύτως τίποτα

Φωτογραφία © Christina Kilgour / Getty Images

Νευρικός για να μπει στην κάμερα; Έχει ένα χαριτωμένο κατοικίδιο ζώο για να φιλμ; Έπειτα έχετε τον εαυτό σας μια ιδέα καναλιού YouTube - και δεν χρειάζεται καν να βρίσκεστε στα βίντεο αν δεν θέλετε. Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι το Διαδίκτυο αγαπά τα χαριτωμένα ζώα. Όχι, το Διαδίκτυο είναι απελπιστικά εμμονή με τους . Απλά τοποθετήστε μια φωτογραφική μηχανή στο σκυλί σας ή τη γάτα ή το χάμστερ ή το ζώο που διαθέτετε και πατήστε το παιχνίδι.