Τα 7 καλύτερα ηχεία Sony που αγοράζουν το 2018

Αυτή η αξιόπιστη μάρκα έχει προχωρήσει πολύ από το Walkman

Το 1979, η Sony κυκλοφόρησε το πρώτο φορητό music player παγκοσμίως: το Walkman. Από τότε, η Sony έχει επαναφέρει τον τρόπο με τον οποίο ακούμε μουσική, είτε στην άνεση των καθιστικών μας είτε στην περιπλάνηση στο δρόμο. Σήμερα, η ιαπωνική μάρκα είναι γνωστή για την αξιοπιστία και την αξία της, επομένως εάν αγοράζετε ένα ηχείο για την εγκατάσταση του home theatre, το αυτοκίνητό σας ή το σκάφος σας, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με ένα από αυτά τα καλύτερα ηχεία της Sony.

Εξοπλισμένα με σούπερ-tweeters με τεμάχια 3/4 ιντσών, αυτά τα ηχεία είναι κατασκευασμένα για ήχο ομαλής ηχητικής ανάλυσης. Επίσης, μοναδικά σε αυτά τα ηχεία είναι τα αφρόλουτρα των 5.25 ιντσών, τα οποία τα καθιστούν ελαφριά αλλά και δύσκαμπτα. Απογοητευτικά, όμως, δεν δίνουν πολλά μπάσα. Παρόλα αυτά, η φωνητική αναπαραγωγή από αυτά τα ηχεία είναι εκπληκτική χωρίς κανένα σημάδι πρήξης. Αυτό είναι εν μέρει χάρη στα υψηλής ποιότητας crossover δίκτυα που χρησιμοποιούν τα κορυφαία εξαρτήματα για να εξασφαλίσουν μια ελάχιστη απώλεια σήματος. Έχουν αναπαραγωγή ήχου έως 50kHz και 6-ohm ηχείο σύνθετη αντίσταση.

Συνολικά, μετρούν 13,1 x 7 x 8,6 ίντσες, ζυγίζουν σχεδόν 10 κιλά και έχουν μια επεκτατική ορχήστρα. Ο ήχος είναι ζεστός και ακριβής και ανταγωνίζονται εύκολα με πολύ πιο ακριβά ηχεία βιβλιοθηκών. Στην πραγματικότητα, ένας αυτοαποκαλούμενος ομιλητής στον Αμαζόν έγραψε: «Αφού άκουγα, θα πληρώσω διπλά».

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα ηχεία βιβλιοθήκης .

Ένα καλό ηχείο που στέκεται στο πάτωμα μπορεί να ανοίξει αμέσως το παιχνίδι του συστήματος ήχου surround. Για να μην αναφέρω, φαίνονται σοβαρά. Με ένα σχετικά μικρό αποτύπωμα, χρησιμοποιούν την κάθετη προς όφελός τους για να συσκευάσουν περισσότερους οδηγούς ομιλητών. Και ενώ η τιμή μπορεί να σκαλίσει, το Sony SSCS3 αποδίδει μια συγκλονιστικά μεγάλη αξία, δεδομένου ότι έχει δύο μπουφέ 5.25 ιντσών από μαρμαρυγία αφρού για ελάχιστη παραμόρφωση και ένα super-tweeter 0.75 ιντσών που μπορεί να αναπαράγει συχνότητες μέχρι 50kHz. Παρόλο που δεν μπορείτε να ακούσετε αυτό το υψηλό, επεκτείνοντας το εύρος ζώνης μιας εγγραφής, μετατοπίζονται τα φαινόμενα φάσης του φίλτρου κατά της ψευδαίσθησης στον μετατροπέα αναλογικού σε ψηφιακό σε συχνότητες όπου μπορείτε να τις ακούσετε. Αν αυτό ακούγεται σαν λατινικά σε εσάς, απλώς μας εμπιστευθείτε (και τους άπληστους αναθεωρητές του Amazon) ότι αυτό το ηχείο ακούγεται υπέροχο.

Σε αντίθεση με ένα ηχείο που στέκεται στο πάτωμα και έχει σημαντική παρουσία, τα ηχεία στην οροφή είναι ακριβώς το αντίθετο. Τοποθετημένοι μακριά στο ανώτατο όριο, παρέχουν μια φευγαλέα αλλά συγκλονιστική εμπειρία ήχου. Αυτό το ηχείο είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιοδήποτε σύστημα home theater, που διαθέτει γεωμετρική στεφάνη για σταθερή τοποθέτηση και σωστό προσανατολισμό woofer. Όπως όλα τα ηχεία Sposato, αυτή διαθέτει επίσης tweeters tweeters με τεχνολογία Early Reflection Damper, η οποία απορροφά τις εξωτερικές αντανακλάσεις του ήχου και την τελειοποίηση μετά την εγκατάσταση. Το κάλυμμα των ηχείων μπορεί να αφαιρεθεί και έχει διαφανή στήριξη για μειωμένο συντονισμό και μπορείτε ακόμη και να βάψετε το κάλυμμα για να το συνδυάσετε καλύτερα με το περιβάλλον σας.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας σχετικά με τα καλύτερα ηχεία στην οροφή που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Αν είστε dashing μακριά στην παραλία ή πάρκο και θέλουν να φέρουν τη μουσική για να ρυθμίσετε τη διάθεση, το Sony XB10 είναι ένα αγαπημένο ανεμιστήρα. Μετρούσε τα 3,38 x 3,38 x 4,25 ίντσες και ζυγίζει λιγότερο από μια λίβρα, καθιστώντας εύκολο να πεταχτεί στην τσάντα σας. Είναι επίσης αδιάβροχο βαθμολογούμενο στο IPX5, που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει μια έκπληξη sunshower. Η μπαταρία θα σας κρατήσει σταθερή 16 ώρες και μπορεί να φορτιστεί χρησιμοποιώντας τη θύρα microUSB (συμπεριλαμβάνεται καλώδιο).

Στο εσωτερικό, έχει έναν ενιαίο οδηγό 1,8 ιντσών που ανάβει. Αποδίδει τραγανές υψηλές και βαθιές χαμηλές τιμές και αν και υπάρχει κάποια παραμόρφωση σε μεγάλους όγκους, αυτό είναι λίγο πολύ αναμενόμενο σε έναν υπο-50 ομιλητή. Αν όμως ελπίζετε για λίγο περισσότερο ήχο, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα δεύτερο ηχείο για να σχηματίσετε ένα στερεοφωνικό ζεύγος.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τα καλύτερα φορητά ηχεία μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Έτσι έχετε καλυφθεί το σπίτι σας, αλλά τι γίνεται με το αυτοκίνητό σας; Το 6,5 ιντσών της Sony XSFB1630 εξασφαλίζει ότι κάθε μονάδα δίσκου είναι κομψή με εξαιρετικό ήχο. Αυτά τα τρισδιάστατα ηχεία έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται σφιχτά μπάσα με ενισχυμένα με μαρμαρυγία κυψελωτά γούφερ και να παράγουν υψηλής ποιότητας αναβαθμίσεις μέσω ενός tweeter από νεοδυμίου. Πάνω από αυτό, έχουν Piezo super-tweeters ¾-ιντσών για να επεκτείνουν την απόκριση υψηλής συχνότητας. Δυστυχώς, οι αναθεωρητές του Amazon λένε ότι το μπάσο δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, αλλά εξακολουθούν να κερδίζουν εντυπωσιακές βαθμολογίες, χάρη στο γεγονός ότι μπορούν να χειριστούν δυνατούς όγκους χωρίς να παραμορφωθούν.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να παίζεις κομμάτια στον ανοιχτό ωκεανό. Αλλά όταν πρόκειται για ομιλητές, τα χαρακτηριστικά που αναζητάτε θα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά ενός οικιακού κινηματογράφου. Πάνω απ 'όλα, θέλετε την αξιοπιστία, και αυτό είναι που παρέχουν τα ηχεία 6.5 ιντσών διπλού κώνου της Sony XSMP1611. Παράγουν καλή ποιότητα ήχου - όχι το καλύτερο, σε σύγκριση με τις υψηλότερες τιμές θαλάσσιων ομιλητών, αλλά εξακολουθούν να είναι αξιόπιστες λαμβάνοντας υπόψη την τιμή. Έχουν 91 dB ευαισθησία, που είναι λίγο πάνω από το μέσο όρο των 90dB, αλλά δεδομένου ότι κάθε αύξηση του όγκου 3dB απαιτεί διπλάσια ισχύ, αυτό το ηχείο είναι ουσιαστικά κατά 33% πιο αποτελεσματικό από τα περισσότερα άλλα θαλάσσια ηχεία 6.5 ιντσών. Το ίδιο το ηχείο είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο, επομένως δεν στημονεύεται όταν βρέχεται. Αξιολογείται στο IPX5 και είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό με αλάτι και UV, καθιστώντας το ιδανικό ναυτικό σύντροφο.

Ίσως θέλετε απλά έναν ηχείο που φαίνεται δροσερό να εντυπωσιάσει τους φίλους σας; Λοιπόν, αν έχετε τα μετρητά για να κάψετε, το ημι-κατευθυντικό ηχείο γυαλιού ηχείων Sony LSPX-S1 είναι τόσο υψηλής ποιότητας όσο έρχονται. Η μινιμαλιστική σχεδίαση δημιουργεί ένα φως LED που μπορεί να αναβοσβήνει από το τηλέφωνό σας μέσω της εφαρμογής Song Pal, καθιστώντας το ίδιο σαν ένα άνετο φανάρι με ένα ηχείο Bluetooth. Το σώμα του είναι χτισμένο με Gold Gold Alumite και στεγάζει ένα γούφερ δύο ιντσών για να προσφέρει ζεστό, ηχηρό ήχο. Χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία της, μπορείτε να πάρετε περίπου τέσσερις ώρες ασύρματης αναπαραγωγής, αλλά ενώ μπορείτε να την φέρετε στο δρόμο, εξυπηρετεί πραγματικά την καλύτερη μουσική υπόκρουση στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .