Οι 7 καλύτερες οθόνες στούντιο που αγοράζουν το 2018

Βρείτε τον ήχο που αναζητάτε με αυτά τα ηχεία υψηλής ποιότητας

Για επαγγελματίες στον κόσμο της ψυχαγωγίας ή για όσους απλώς θέλουν όλο και καλύτερο ήχο, τα τυποποιημένα ηχεία απλά δεν θα κάνουν το τέχνασμα. Και γι 'αυτό εταιρείες όπως η Edifier, η KRK και η Yamaha, μεταξύ άλλων, προσφέρουν στούντιο οθόνες.

Οι οθόνες Studio έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση και έχουν βαθμονομηθεί για την εγγραφή καλλιτεχνών, κινηματογραφιστών και ραδιομηχανών που θέλουν να εξασφαλίσουν ότι ακούν τον πιο τραγανό και ακριβή ήχο. Πράγματι, πολλοί από τους ήχους μουσικής και ποιότητας στούντιο που ακούτε δημιουργούνται με τη βοήθεια οθονών στούντιο.

Φυσικά, όλα αυτά δείχνουν ότι οι οθόνες στούντιο δεν είναι φθηνές. Και δεν είναι. Αλλά μπορεί να σας εκπλήξει να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν μερικές οθόνες στούντιο στην αγορά που μπορούν να προσφέρουν τόσο υψηλής ποιότητας ήχο όσο και προσιτές ετικέτες τιμών. Ακόμη και όταν επιλέγετε ένα ζευγάρι οθονών στούντιο, οι επιλογές υψηλής ποιότητας δεν πρέπει να σπάσουν την τράπεζα.

Ακόμα, η επιλογή οθονών στούντιο δεν είναι τόσο εύκολη όσο η επιλογή ενός από ένα lineup και η αναμονή ενός υψηλής ποιότητας ήχου. Και σε ορισμένες περιπτώσεις, θα ήταν προτιμότερη η ευελιξία να χρησιμοποιείτε στούντιο οθόνες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικιακό περιβάλλον. Για να βοηθήσουμε στην αναζήτησή σας, έχουμε συντάξει την ακόλουθη λίστα εξαιρετικών οθονών στούντιο που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Από τις κορυφαίες επιλογές ήχου έως τις πιο εύκολες στο πορτοφόλι σας, δείτε τις καλύτερες οθόνες στούντιο που αγοράζουν σήμερα.

Το Edifier R1700BT είναι το καλύτερο σύνολο οθονών στούντιο στην αγορά, χάρη στον τέλειο συνδυασμό σχεδιασμού, συνολικής αξίας και ποιότητας ήχου. Και με την υποστήριξη Bluetooth για εκκίνηση, είναι ιδανικά για όσους αναζητούν ασύρματη σύνδεση.

Οι οθόνες Edifier στούντιο έρχονται με ένα σχέδιο καρυδιάς που είναι ιδανικά για χρήση σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού ή του γραφείου. Τόσο οι ρυθμίσεις των μπάσων όσο και των πρίμων μπορούν να ρυθμιστούν από -6db σε + 6db και ένας ψηφιακός έλεγχος έντασης σας επιτρέπει να ακούτε μουσική σε ένα άνετο επίπεδο. Εάν πιέσετε τον επιλογέα ελέγχου έντασης ήχου, θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής της πηγής εισόδου.

Οι οθόνες στούντιο είναι 66w και διαθέτουν δύο βοηθητικές εισόδους που τους επιτρέπουν να συνδεθούν σε όλα, από τα ακουστικά 3,5mm έως τις διπλές συσκευές RCA. Στην πλευρά Bluetooth, μπορείτε να συνδέσετε τις οθόνες στούντιο σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένου ενός iPhone, ενός φορητού ακουστικού Android ή ενός υπολογιστή.

Εάν το τηλεχειριστήριο είναι πιο εύκολο, οι οθόνες Edifier R1700BT στούντιο έρχονται με ένα στοιχείο ελέγχου που σας βοηθά να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου, να έχετε πρόσβαση στις συνδέσεις Bluetooth ή να έχετε πρόσβαση στη δεμένη συσκευή. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί σίγασης για να απενεργοποιήσετε τον ήχο.

Οι οθόνες Edifier στούντιο είναι λίγο πάνω από εννέα ίντσες ψηλό και έχουν ένα "βιβλιοθήκη" σχεδιασμό που τους επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν ως ηχεία υπολογιστή, αν το επιλέξετε. Είναι λίγο πιο βαρειά πλευρά, ωστόσο, σε 14,6 λίβρες.

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για προσιτές οθόνες στούντιο, τα ηχεία Dual Electronics LU43PB είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Οι οθόνες Dual Electronics στούντιο είναι ηχεία 4 ιντσών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Έρχονται με 100 watts κορυφαίας απόδοσης, 50 Watts RMS και 4 έως 6 Ohms. Διατρέχουν ένα εύρος συχνοτήτων μεταξύ 100Hz και 20kHz.

Σύμφωνα με το Dual Electronics, οι οθόνες έχουν ένα γούφερ τεσσάρων ιντσών και έναν κώνο πολυπροπυλενίου μεσαίου μεγέθους. Υπάρχει επίσης ένα ¾-ιντσών tweeter για την παράδοση ήχου. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε τα ηχεία στον τοίχο ή στην οροφή, θα είστε ευτυχείς που γνωρίζετε ότι έρχονται με μια εμβέλεια κίνησης 120 μοιρών. Και επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο μέσα όσο και έξω, έχουν μια ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες επίστρωση για να μειώσουν τις υπεριώδεις και βροχοπτώσεις.

Το Dual Electronics LU43PB προσφέρεται σε ένα ζευγάρι και έρχεται σε επιλογή μαύρου ή λευκού. Και με μια εξαιρετική τιμή για εκκίνηση, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ευέλικτες οθόνες στούντιο ή είναι καινούργιοι στο παιχνίδι παρακολούθησης στούντιο και θέλουν να δουν τι πρέπει να προσφέρουν.

Η PreSonus τοποθετεί το ζευγάρι των οθονών στούντιο Eris E3.5 ως ευέλικτες επιλογές για σχεδόν οποιαδήποτε χρήση. Και η εταιρεία μπορεί να έχει δίκιο.

Οι οθόνες στούντιο έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε σχεδόν οποιαδήποτε λειτουργία. Είναι ιδανικά για χρήση στο στούντιο και για τη δημιουργία νέων κομματιών, φυσικά, αλλά λειτουργούν επίσης ως επιλογές στο σαλόνι όταν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ταινία, να παίξετε βιντεοπαιχνίδια ή απλά να ακούσετε μουσική. Και δεδομένου ότι έρχονται με οδηγοί 3,5 ​​ιντσών, δημιουργούν μια πιο ισχυρή απάντηση μπάσων από πολλές άλλες επιλογές στην αγορά.

Τα ηχεία, τα οποία παράγουν 25 watts εξόδου ανά οθόνη, έρχονται με μέγιστη έξοδο ήχου 100dB και διαθέτουν μετατροπείς μίας ίντσας χαμηλής μάζας. Έχουν επίσης ρυθμιστεί ώστε να εξασφαλίζουν ότι ακούγονται καλά τόσο στις μεσαίες όσο και στις υψηλές συχνότητες και έχουν τη δυνατότητα Χαμηλής Cutoff όταν θέλετε να συντονίσετε τον ήχο που προέρχεται από τις οθόνες και τον ήχο που αντλείται σε άλλα ηχεία.

Από την πλευρά εισόδου, μπορείτε να συνδέσετε συσκευές μέσω RCA, TRS και XLR. Και αφού βρίσκονται στη μικρότερη πλευρά σε ύψος μόλις 8 εκατοστά, μπορείτε να τα τοποθετήσετε οπουδήποτε σε ένα δωμάτιο.

Όταν έρθει η ώρα να ακούσετε τον καλύτερο ήχο (και δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την τιμή), ελέγξτε το Yamaha HS8 Studio Monitor.

Το ακριβό ηχείο έρχεται με ένα κώνο woofer οκτώ ιντσών και ένα tweeter θόλου ενός ιντσών. Η οθόνη στούντιο διαθέτει σύστημα bi-amp που προσφέρει 120 watts εξόδου ανά οθόνη και μπορεί να προσφέρει απόκριση συχνότητας μεταξύ 38Hz και 30kHz. Ο έλεγχος χώρου και οι έλεγχοι υψηλής απόκρισης στοχεύουν, διασφαλίζοντας ότι οι οθόνες προσφέρουν εξαιρετικό ήχο οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Η Yamaha, η οποία είναι συνώνυμη με τον υψηλής ποιότητας ήχο στην επιχείρηση παρακολούθησης, έχει κατασκευάσει νέους μεταλλάκτες για τη σειρά HS των οθονών που χρησιμοποιούν ένα "προηγμένο" σχεδιασμό μαγνητικού πεδίου για να διασφαλίζουν ότι ο ήχος διαχέεται σωστά από τα ηχεία.

Οι οθόνες της Yamaha έρχονται σε διάφορα μεγέθη για να χωρέσουν σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Και όσο μπορείτε να καταπιείτε την τιμή, ίσως να απολαύσετε πραγματικά ό, τι έχει να προσφέρει.

Το ζευγάρι οθονών studio KRK RP5G3 προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας ήχου και σχεδιασμού σε ρύθμιση διπλού ηχείου.

Οι οθόνες είναι ενισχυμένες αμφίδρομα και διαθέτουν τεχνολογία ενισχυτή κατηγορίας A / B που παρέχει αρκετό ύψος κεφαλής και χαμηλή παραμόρφωση, ώστε να εξασφαλίζεται η ομοιόμορφη άντληση του ήχου σε ένα δωμάτιο. Το tweeter με μαλακή θόλο κάθε οθόνης προσφέρει εκτεταμένη απόκριση έως 35kHz και διαθέτει δυνατότητες ρύθμισης υψηλής συχνότητας για να μπορείτε να τροποποιήσετε την εμπειρία ήχου που βασίζεται στις προτιμήσεις σας.

Από την πλευρά του σχεδιασμού, οι οθόνες στούντιο της KRK δεν είναι μπάρες, με εκλεπτυσμένο μαύρο σχεδιασμό και κίτρινες προειδοποιήσεις.

Οι οθόνες στούντιο είναι λίγο στην ακριβή πλευρά, αλλά ο συνδυασμός τους καλής εμφάνισης και η ποιότητα του ήχου θα πρέπει να αντισταθμίσουν αυτό.

Παρόλο που οι άνθρωποι συχνά αγοράζουν οθόνες στούντιο για την ποιότητα του ήχου, ο σχεδιασμός έχει επίσης μεγάλη σημασία, αφού τα ηχεία θα είναι πιθανότατα τοποθετημένα γύρω από το γραφείο ή το σπίτι. Και γι 'αυτό το Edifier R1280DB είναι μια τέτοια συναρπαστική επιλογή.

Οι οθόνες έχουν κομψή σχεδίαση που κρύβει τα κότσια των ηχείων, υποδεικνύοντας ότι είναι σχεδιασμένα για χρήση σε περιοχές όπου οι επισκέπτες θα δουν τις οθόνες. Μια τραχιά κάλυψη πάνω από τις οθόνες έχει μια απλή γραμμή στο μέτωπο που προσθέτει ένα άγγιγμα της κλάσης και τα κουμπιά στο πλάι δίνουν εύκολη πρόσβαση στα χειριστήρια. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τα ηχεία με ξύλινα πλαϊνά πλαίσια για να προσθέσετε ακόμη και μια πολυτελή αίσθηση.

Το Edifier R1280DB μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth, αλλά εξακολουθεί να έχει εξαιρετική ποιότητα ήχου, χάρη στα μπάσα τεσσάρων ιντσών και στα tweeters 13 mm θόλου. Αν προτιμάτε μια ενσύρματη σύνδεση, μπορείτε να συνδέσετε μια ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βασίζονται σε συνδέσεις RCA και AUX.

Ένα τηλεχειριστήριο περιλαμβάνεται επίσης για να προσθέσετε ασύρματο έλεγχο στην εμπειρία.

Εάν είναι οθόνες στούντιο που επιθυμείτε, αλλά χώρος που πρέπει να εξοικονομήσετε, οι iLoud Micro Monitors της IK Multimedia είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Καταρχάς, να γνωρίζετε ότι τα ηχεία της IK Multimedia είναι ακριβό. Αλλά σε μόλις 3 ίντσες, ή περίπου το μέγεθος των τυποποιημένων ηχείων γραφείου, είναι αρκετά μικρές ώστε να γλιστρήσουν σε μια τσάντα και να μεταφέρουν μαζί σας όπου κι αν πηγαίνετε. Τα ηχεία έρχονται με απόκριση συχνότητας μεταξύ 55Hz και 20kHz. Και επειδή είναι μικρές, ίσως δεν προκαλεί έκπληξη ότι μπορείτε να συνδεθείτε με αυτές μέσω Bluetooth, δημιουργώντας λίγο περισσότερη ευελιξία στο σημείο όπου μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα δωμάτιο.

Για να διασφαλίσετε ότι οι οθόνες IK Multimedia στούντιο σας ακούγονται ωραία όλη την ημέρα, έρχονται με διόρθωση EQ, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήχο στο αυτί σας. Ένα άλλο tidbit: Οι οθόνες στούντιο διαθέτουν ενισχυτές ισχύος κατηγορίας D με ισχύ 50W RMS.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .