Οι 7 Καλύτερες Ηχογραφήσεις για Αγορά το 2018

Το σύστημα οικιακού κινηματογράφου δεν είναι πλήρες χωρίς ένα

Οι ηχητικές λωρίδες είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μεταφέρετε το σύστημα οικιακού κινηματογράφου και ήχου στο επόμενο επίπεδο. Αλλά όταν αγοράζετε ένα, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποια θα συμπληρώσει καλύτερα την τηλεόρασή σας, θα γεμίσει το σαλόνι σας με τον σωστό ήχο και θα είναι συμβατός με τα άλλα gadget σας (smartphones κ.λπ.). Για να βοηθήσουμε, έχουμε στρογγυλοποιήσει τα κορυφαία soundbars, και υπάρχει κάτι για όλους. Έτσι αν θέλετε να μείνετε κάτω από ένα συγκεκριμένο προϋπολογισμό ή φιγούρα στο σύστημα υψηλότερης ποιότητας, αυτά τα soundbars δεν θα απογοητεύσουν.

Η Sonos έχει γίνει γνωστή για τους κορυφαίους ομιλητές για τους λάτρεις της μουσικής, αλλά με το PLAYBAR της, η εταιρεία επεκτείνει την προσφορά της και στους λάτρεις της ταινίας. Το PLAYBAR διαθέτει εννέα ενισχυμένους οδηγούς - έξι midwoofer και τρία μεγάφωνα tweeters - και μαζί δημιουργούν ένα μεγάλο και συναρπαστικό ήχο. Σε ένα λεπτό 35,4 x 5,5 x 3,3 ίντσες, έχει σχεδιαστεί για να κάθεται κάτω από την τηλεόρασή σας, είτε τοποθετημένο στον τοίχο είτε καθισμένο στο πάτωμα. Και αυτό είναι εντάξει, επειδή δεν θα θελήσετε να αποκρύψετε αυτό το όμορφο ύφασμα και το ηχείο αλουμινίου.

Όταν πρόκειται για συνδεσιμότητα, το PLAYBAR το κρατά απλό. Έχει μόνο δύο θύρες Ethernet, μια πρίζα και μια οπτική είσοδο. (Όπου οι περισσότερες τηλεοπτικές συσκευές χρησιμοποιούν HDMI, το Sonos PLAYBAR χρησιμοποιεί μια οπτική είσοδο ήχου, οπότε ελέγξτε διπλά ότι η τηλεόρασή σας έχει οπτική έξοδο πριν την αγοράσετε.) Οι reviewers της Amazon επαινουν την έξυπνη εφαρμογή Android / iOS, η οποία βασίζεται στις αγαπημένες σας υπηρεσίες streaming μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παίξει διαφορετική μουσική σε διαφορετικά δωμάτια. Αγαπάμε επίσης την εύχρηστη νυχτερινή λειτουργία της, η οποία βελτιώνει αυτόματα τους ήχους της ησυχίας μειώνοντας ταυτόχρονα την ένταση και την ένταση των έντονων ήχων.

Η ηχητική μπάρα 2.1-καναλιών Richsound Research TB232SW 32 ιντσών με συνολική έξοδο 120 watt είναι μια εξαιρετική επιλογή για αγοραστές με ευαισθησία στον προϋπολογισμό που δεν θέλουν να θυσιάσουν καλό ήχο. Προσφέροντας καθαρό ήχο και βαθύ μπάσο από το εξωτερικό υπογούφερ, το Richsound είναι έτοιμο από το κουτί για να δημιουργήσει κινηματογραφικό ήχο.

Με την ενσωματωμένη σύνδεση Bluetooth, η ροή μουσικής και ήχου με ασύρματο τρόπο γίνεται εύκολα με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των smartphone και tablet της Apple και Android. Η ρύθμιση HDMI συνδυάζεται με οπτική έξοδο, καθώς και AUX in για μια λύση ηχητικής λυχνίας που είναι έτοιμη για σύγχρονες τηλεοράσεις.

Το συμπεριλαμβανόμενο τηλεχειριστήριο χειρίζεται όλες τις βασικές ρυθμίσεις για να ανακαλύψετε τη σωστή εμπειρία ήχου για εσάς. Το Richsound μπορεί να ελεγχθεί με το υπάρχον τηλεχειριστήριο τηλεόρασης χρησιμοποιώντας μια σύνδεση HDMI ARC που είναι ήδη ενεργοποιημένη. Τοποθέτηση σε τοίχο του ηχείου με το παρεχόμενο στήριγμα εγκατάστασης και το κιτ κάνει τόσο για βελτιωμένο ήχο όσο και για τοποθέτηση.

Διαβάστε περισσότερες κριτικές για τα καλύτερα soundbars του προϋπολογισμού που είναι διαθέσιμα για online αγορές.

Το σύστημα ήχου της VIZIO SB3851-D0 προσφέρει εξαιρετικό ήχο surround σε λογική τιμή. Διαθέτει τέσσερα κομμάτια εξοπλισμού: μία ηχητική μπάρα 38 ιντσών που κάθεται μπροστά από την τηλεόρασή σας, δύο ηχεία που βρίσκονται στο πίσω μέρος του δωματίου σας και ένα υπογούφερ που τα συνδέει όλα. Αυτό το μοντέλο προσφέρει ήχο surround 5.1 καναλιών στα 101 dB και μπάσο τόσο βαθιά όσο 50 Hz, οπότε όλα τα οποία παίζετε θα περάσουν με σαφήνεια. Επιπλέον, η μονάδα συνεργάζεται με την εφαρμογή Vizio SmartCast στο smartphone σας, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε μουσική και άλλο περιεχόμενο στο τηλέφωνό σας απευθείας στο σύστημα.

Αρκετοί επιστήμονες του Amazon σημειώνουν ότι το μοντέλο αυτό χρειάζεται κάποιο χρόνο για να ρυθμίσει για να επιτευχθεί ο σωστός ήχος για όποιο δωμάτιο έχει αυτή η μονάδα. Αναμείνετε να παίζετε με τις ρυθμίσεις λίγο για να βρείτε το σωστό πρίμα, μπάσο και ισορροπία, αλλά αφού το ρυθμίσετε, θα βυθιστείτε σε έναν νέο κόσμο.

Αυτό το μικρό γνωστό soundbar αξίζει την αναγνώριση για την απίστευτη ηχητική του απόδοση. Το ZVOX SB700 προσφέρει απίστευτο τρισδιάστατο ήχο όλα μέσα από ένα ενιαίο αλουμίνιο. Ενώ άλλα ηχητικά στοιχεία μπορούν να συνδυαστούν με δορυφορικά ηχεία και ένα υποσύστημα για ήχο surround, αυτή η συσκευή παρέχει ήχο περιβάλλουσας από μια μπάρα 57 ".

Γεμίστε το δωμάτιο με ήχο 140 W, συμπεριλαμβανομένων δύο ενσωματωμένων subwoofer με ενσωματωμένα MegaBass 5 ιντσών. Οι υποσυνδέσεις συνδυάζονται με τρία ηχεία 2 "που διαθέτουν τεχνολογία ακουστικών AccuVoice για να παρέχουν εξαιρετικό διάλογο. Μην υποφέρουν περισσότερο από τους υπότιτλους μόνο για να ακούσουν τη συζήτηση, απλά ενεργοποιήστε το Leveling Output για να κάνετε τους ήχους πιο ήπιοι και δυνατοί πιο ήπιοι. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι επίσης χρήσιμο για τις διαφημίσεις. Ο ήχος ενισχύεται από ένα κομψό περίβλημα από ανοδιωμένο αλουμίνιο που παρέχει χαρακτηριστικά ήχου χαμηλού συντονισμού.

Η εστιακή διάσταση μπορεί να μην είναι οικείο όνομα για ήχο, αλλά αυτή η επιλογή προσφέρει φανταστική απόκριση μπάσων από το ξεχωριστό υπογούφερ της. Με 5.1 στερεοφωνικό ήχο, τα πέντε ενσωματωμένα ηχεία κάνουν εξαιρετική δουλειά με συνολική απόδοση ήχου και προσφέρουν εμπειρία surround ήχου. Το ξεχωριστό υλικό για το subwoofer μπορεί να καθίσει μαζί με την κύρια μονάδα ήχου ή μόνο του και να παράγει ήχο που θα εντυπωσιάσει τους γείτονες.

Πέρα από τον ήχο, η οθόνη αφής στην οθόνη του μπροστινού πίνακα της μονάδας προσφέρει εύκολο και γρήγορο έλεγχο της έντασης ήχου και του ελέγχου πηγής και ανάβει μόνο όταν αισθάνεται ένα χέρι μπροστά ή όταν έχει πρόσβαση μέσω του τηλεχειρισμού που περιλαμβάνεται. Η συμπερίληψη του Bluetooth επιτρέπει στη μονάδα εστιακής διάστασης να συνδέεται εύκολα σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή για ροή ήχου από σχεδόν οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι (και μπορείτε ακόμη να συνδέσετε επιπλέον ηχεία Bluetooth). Οι διπλές θύρες HDMI στο πίσω μέρος υποστηρίζουν επίσης συνδέσεις με επιπλέον μονάδες ηχείων, καθώς και απευθείας σύνδεση με τηλεόραση ή άλλο συμβατό με HDMI υλικό.

Η ηχητική μπάρα HT-MT300 της Sony είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του home theater που θέλουν να προσθέσουν την εμπειρία surround-sound-like στο σπίτι χωρίς να ξοδέψουν περιουσία. Η πρωτοποριακή τεχνολογία ήχου surround S-Force Pro της Sony σας βυθίζει αμέσως σε μια εμπειρία θεάτρου με απόδοση 7.1 καναλιών από δύο οδηγούς με επάνω καύση και τρία super tweeters. Το αμφίδρομο ευέλικτο υπογούφερ προσθέτει ένα ασύρματο παθητικό καλοριφέρ και ένα παθητικό καλοριφέρ που βρίσκεται στην καλύτερη θέση πάνω ή κοντά σε έναν καναπέ (χάρη στην "καναπέ" ​​για βέλτιστα μπάσα). Με μήκος μόλις 22,24 ίντσες, ο σχεδιασμός του και το ουδέτερο μαύρο χρώμα συνδυάζονται εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο ή χώρο που δεν θα μπλοκάρει μια τηλεόραση εάν βρίσκεται κάτω από αυτήν.

Συνδέοντας μέσω Bluetooth τεχνολογία NFC, η Sony δεν συνδέεται μόνο απευθείας με τηλεόραση μέσω καλωδίου HDMI, αλλά μπορεί επίσης να συνδέσει και να μεταφέρει όλα τα μουσικά σας αγαπημένα χωρίς να χρειάζονται καλώδια. Η Sony ενσωματώνει επίσης αναπαραγωγή μουσικής μέσω USB, η οποία επιτρέπει σε μια ειδική συσκευή αποθήκευσης USB να συνδεθεί στη Sony και να αναπαράγει πολλαπλούς τύπους ήχου. Το συμπεριλαμβανόμενο τηλεχειριστήριο προσφέρει απόλυτο έλεγχο της αναπαραγωγής ήχου και βοηθάει την εναλλαγή μεταξύ ταινιών και μουσικής για τη μεγιστοποίηση των ρυθμίσεων του ισοσταθμιστή για τον ήχο του θεάτρου.

Το Yamaha YAS-207BL είναι το πρώτο soundbar στον κόσμο με την DTS Virtual, έναν εικονικό 3D ήχο, που προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία για να βυθίσετε τους gamers βαθύτερα στον κόσμο τους. Με λεπτό σχεδιασμό μήκους 35 ιντσών, η Yamaha τοποθετεί τέσσερα γούφερ 1,75 ιντσών, δύο tweeters μιας ίντσας και ένα εξωτερικό υπογούφερ 6,25 ιντσών, το οποίο δίνει συνολική ισχύ 200 Watt. Το Yamaha προσθέτει ροή Bluetooth από οποιαδήποτε συμβατή συσκευή με αυτόματη ενίσχυση ήχου για να εμβαθύνει τον ήχο μέσης και χαμηλής εμβέλειας για ένα θερμότερο συνολικό ήχο. Μια εφαρμογή με δυνατότητα λήψης για Android και iOS προσφέρει ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο, συμπεριλαμβανομένης της εισόδου, της λειτουργίας surround, της ρύθμισης του ήχου και των πρόσθετων ρυθμίσεων πέρα ​​από το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Η ρύθμιση είναι μια γρήγορη σύνδεση με μια μόνο σύνδεση καλωδίου σε μια τηλεόραση μέσω HDMI με υποστήριξη για 4K, HDR και HDCP 2.2.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .