Πώς να Άδειασμα Εισερχόμενων Gmail σας γρήγορα

Μπορείτε να αδειάσετε γρήγορα τα εισερχόμενα του Gmail και να διαγράψετε ή να αρχειοθετήσετε όλα τα μηνύματα ταυτόχρονα.

Είναι τα εισερχόμενα του Gmail σας που σας αρρωσταίνουν;

Ένα μεγάλο, πλήρες φάκελο εισερχομένων είναι ένα υγιεινά τρόφιμο. Είναι επίσης ένα, όμως, αυτό που είναι υγιές για σας;

Ανησυχείτε, από τώρα, το άνοιγμα του Gmail ; Έχετε χιλιάδες μηνύματα κρυμμένα ενδεχομένως για πάντα και εκτός οράματος ούτως ή άλλως-αν και περιμένετε να αντιμετωπιστεί ως ένας συνεχώς αυξανόμενος σωρός του οποίου η αυξανόμενη μάζα ζυγίζει σε σας σαν ένα grindstone;

Είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε, τουλάχιστον, ένα κενό inbox για μια ημέρα και να μάθετε, ίσως, τι καλό θα μπορούσε να σας κάνει να το κρατήσετε έτσι;

Ένα νέο ξεκίνημα, ακόμα κι αν το μηδέν των εισερχομένων είναι ψεύτικο;

Η εκκίνηση της νέας είναι πιο εύκολη, φυσικά, από την αρχή - μια αρχή που είναι ανεμπόδιστη και σας οδηγεί σε κατηφόρα.

Στο Gmail, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα κενό φάκελο εισερχομένων οποιαδήποτε στιγμή και εύκολα: χρειάζεται μόνο μερικά βήματα και κλικ για να αρχειοθετήσετε ή να διαγράψετε όλο το μήνυμα που καταλαμβάνει επί του παρόντος τα εισερχόμενά σας. Αν θέλετε, μπορείτε να τα επισημάνετε πριν από την αρχειοθέτηση, ώστε να μην χάσετε τίποτα (μπορείτε να εμφανίσετε ένα "παλιό φάκελο εισερχομένων" όποτε θέλετε με όλα τα αρχειοθετημένα μηνύματα).

Αδειάστε τα Εισερχόμενα του Gmail σας γρήγορα

Για να αρχειοθετήσετε ή να διαγράψετε ταυτόχρονα όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενα του Gmail:

  1. Κάντε κλικ στο πεδίο αναζήτησης του Gmail.
    • Μπορείτε επίσης να πατήσετε / με ενεργοποιημένες τις συντομεύσεις πληκτρολογίου Gmail.
  2. Ο τύπος "είναι: εισερχόμενα".
  3. Πατήστε το Enter .
  4. Κάντε κλικ στην κεφαλίδα Επιλογή στήλης.
  5. Επιλέξτε Όλα από το μενού που εμφανίστηκε.
    • Μπορείτε επίσης να πατήσετε το * a .
  6. Αν δείτε την επιλογή Όλες οι συνομιλίες που αντιστοιχούν στην παραπάνω αναζήτηση , κάντε κλικ σε αυτήν.
  7. Προαιρετικά, για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να εντοπίσετε ακόμα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κατείχαν τα εισερχόμενά σας:
  8. Τώρα, για να αρχειοθετήσετε όλα τα μηνύματα από τα εισερχόμενά σας (τα μηνύματα θα είναι ακόμα διαθέσιμα μέσω του All Mail και αναζήτησης, για παράδειγμα, αλλά από τα εισερχόμενα του Gmail σας):
    1. Κάντε κλικ στο κουμπί Αρχείο ή πατήστε a .
  9. Για να διαγράψετε όλα τα μηνύματα (τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα μεταφερθούν στον Κάδο από τον οποίο θα διαγραφούν οριστικά μετά από λίγο):
    1. Κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή στο πατήστε Backspace .

Αυτό θα δράσει σε όλα τα μηνύματα στο εισερχόμενό σας στο Gmail. Αν έχετε, επίσης, τις καρτέλες Εισερχόμενα - Κοινωνικά , Προωθήσεις και Ενημερώσεις , εκτός από το Primary , μπορείτε να διαγράψετε ή να αρχειοθετήσετε τις καρτέλες μεμονωμένα, φυσικά. Αντί να κάνετε την αναζήτηση "είναι: εισερχόμενα", μεταβείτε στην καρτέλα που θέλετε.

Εναλλακτικές λύσεις στην εφαρμογή Web Gmail για την αφαίρεση των εισερχομένων σας

Εάν έχετε ρυθμίσει το Gmail σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (χρησιμοποιώντας IMAP), είναι πιθανό να μπορείτε να αδειάσετε τα εισερχόμενά σας και γρήγορα:

  1. Ανοίξτε το φάκελο εισερχομένων.
  2. Επιλέξτε όλα τα μηνύματα: πατήστε Ctrl-A (Windows, Linux) ή Command-A (Mac).
  3. Μετακινήστε τα μηνύματα σε ένα φάκελο αρχειοθέτησης ή διαγράψτε τα μαζικά.

Διατηρώντας τα Εισερχόμενα του Gmail σας καθαρά - διαρκώς

Εκτός από τον ριζικό καθαρισμό των εισερχομένων του Gmail, μπορείτε επίσης να συνεχίσετε να το διαχειρίζεστε καλύτερα. Το Gmail προσφέρει εργαλεία για να σας βοηθήσει με αυτό: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καρτέλες εισερχομένων , για παράδειγμα, για να οργανωθεί αυτόματα η εισερχόμενη αλληλογραφία ή να εστιάσετε αποκλειστικά σε βασικά μηνύματα στα εισερχόμενα του Gmail.

Μπορείτε να κάνετε πράγματα για να διατηρήσετε και τα εισερχόμενα διαχειρίσιμα, φυσικά.

Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε την παγίδα που έχει σταματήσει τα emails να παραμείνουν στα εισερχόμενά σας . Αν αποφύγετε τις διακοπές του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να ενημερώσετε τις νέες ειδοποιήσεις αλληλογραφίας του Gmail και να προγραμματίσετε το χρόνο που αφιερώνεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να αφιερώσετε αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ενώ αποφεύγετε ακόμη και να βλέπετε το ταχυδρομείο σας σε όλες τις άλλες φορές. κρατήστε τα εισερχόμενα του Gmail καθαρότερα από τα περισσότερα.

Για έναν χαλαρό και τόσο λιγότερο αγχωτικό τρόπο αντιμετώπισης όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το σημερινό ταχυδρομείο-αύριο .

(Ενημέρωση Οκτωβρίου 2015)