Πώς να αφαιρέσετε συνημμένα από μηνύματα στο Outlook

Τα συνημμένα μπορεί να είναι το πιο σημαντικό μέρος των εισερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά είναι επίσης συχνά αυτό που κάνει το αρχείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας να μεγαλώνει γρήγορα. Ενώ ένα τυπικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ίσο με 10 KB έως 20 KB, τα συνημμένα αρχεία είναι συχνά στο εύρος MB.

Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook με ένα διακομιστή Exchange ή έναν λογαριασμό IMAP που επιβάλλει ποσόστωση μεγέθους γραμματοκιβωτίου, πρέπει να έχετε προτεραιότητα από τη λήψη των συνημμένων από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, να τα διαγράφετε στον διακομιστή. Αλλά εάν χρησιμοποιείτε το Outlook για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν λογαριασμό POP και να αποθηκεύσετε όλα τα μηνύματα στον υπολογιστή σας ούτως ή άλλως, η αποθήκευση των συνημμένων σε ένα φάκελο και η κατάργησή τους από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να κάνει τα πράγματα καθαρότερα, καθαρότερα και ταχύτερα.

Εάν πιστεύετε ότι θα χρειαστεί αργότερα τα συνημμένα αρχεία, αποθηκεύστε τα πρώτα σε ένα φάκελο έξω από το γραμματοκιβώτιό σας:

Διαγράψτε συνημμένα από μηνύματα στο Outlook

Τώρα που αποθηκεύονται τα συνημμένα αρχεία, μπορείτε να τα καταργήσετε από τα μηνύματα στο Outlook.

Για να διαγράψετε συνημμένα από μηνύματα στο Outlook:

Φυσικά, μπορείτε επίσης να διαγράψετε το πλήρες μήνυμα αφού αποθηκεύσετε το συνημμένο στον σκληρό σας δίσκο.