Τρόπος ορισμού του προεπιλεγμένου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Windows Mail ή το Outlook

Όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Windows Live Mail, το Windows Mail και το Outlook Express θέτουν αυτόματα τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία αποστέλλεται το αρχικό μήνυμα στο πεδίο Από : . Όταν δημιουργείτε ένα νέο μήνυμα σε ένα φάκελο που ανήκει σε έναν λογαριασμό IMAP, για παράδειγμα, το Windows Mail ή το Outlook Express τοποθετεί αυτόματα τη διεύθυνση του λογαριασμού στο πεδίο Από : .

Δεν μπορείτε να το αλλάξετε αυτό. Αλλά μπορείτε να αλλάξετε τι συμβαίνει όταν κάνετε κλικ στην επιλογή Δημιουργία αλληλογραφίας ενώ βρίσκεστε στα Εισερχόμενα τοπικών φακέλων . Ή ποια διεύθυνση βρίσκεται στο πεδίο Από: από προεπιλογή όταν κάνετε κλικ σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο λογαριασμό .

Ορίστε τον προεπιλεγμένο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Windows Live Mail, στο Windows Mail ή στο Outlook Express

Για να κάνετε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το προεπιλεγμένο από το Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express: