Πού μπορώ να βρω μια δωρεάν λήψη του Outlook;

Το Microsoft Office Outlook δεν είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε το Outlook δωρεάν με έναν δοκιμαστικό λογαριασμό του Office 366. Αυτή η δοκιμή περιλαμβάνει άλλες εφαρμογές του Microsoft Office όπως Word, Excel, PowerPoint και OneNote.

Η δωρεάν λήψη σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το Outlook για ένα μήνα. Μετά από αυτό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε εκ νέου την πλήρη λειτουργικότητα είτε με την εγγραφή στο Office 365 είτε με την αγορά μιας άδειας για το Outlook μόνο.

Τι γίνεται με τους ιστότοπους τρίτων που υπόσχονται δωρεάν λήψεις του Outlook;

Το Outlook δεν είναι δωρεάν. Για να εκτελέσετε το Outlook σε έναν ή περισσότερους υπολογιστές, χρειάζεστε άδεια ή συνδρομή και το Outlook χρειάζεται, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, να ενεργοποιηθεί με τη Microsoft. Αυτό ισχύει και για τις εκδόσεις Outloik που προηγούνται του τρέχοντος επίσης (με την πιθανή εξαίρεση του Outlook 98, βλ. Παρακάτω).

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να απομακρύνεστε από οποιεσδήποτε σελίδες εκτός από # που προσφέρουν δωρεάν λήψη του Outlook.

Ακόμη και αν το πρόγραμμα που κάνετε λήψη είναι το Outlook ή το Office, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε με τη Microsoft ή εάν ενεργοποιηθεί η εφαρμογή hacked, θα αντιμετωπίσετε αργότερα ή αργότερα προβλήματα, για παράδειγμα με ενημερώσεις ασφαλείας, τα οποία είναι απαραίτητα για ένα πρόγραμμα που περιέχει προσωπικά πληροφορίες - και όχι μόνο τη δική σας.

Ελέγχει κάθε πρόγραμμα που κατεβάσατε και τον υπολογιστή σας για κακόβουλο λογισμικό και ιούς .

Αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό, όμως.

Πώς να αξιολογήσει το ελεύθερο σας Outlook Download

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Outlook και να δούμε αν αξίζει μια άδεια, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει για εσάς:

Το Outlook προσφέρθηκε ποτέ δωρεάν από τη Microsoft;

Από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο του 1998, η Microsoft προσέφερε την πλήρη έκδοση του Outlook 98 ως δωρεάν download. Το Outlook 98 διανεμήθηκε επίσης ως πρόσθετο CD-ROM με περιοδικά ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι μεταγενέστερες εκδόσεις του Outlook ήταν τακτικά διαθέσιμες ως δοκιμαστικές εκδόσεις για 60 ημέρες, είτε ως αυτόνομα προγράμματα είτε ως τμήμα της σουίτας του Office.

Υπάρχουν δωρεάν εναλλακτικές λύσεις στο Outlook;

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα που:

οι επιλογές σας για δωρεάν εναλλακτικές λύσεις στο Outlook είναι δυστυχώς περιορισμένες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις

Δεν απαιτείται Exchange

Αν μπορείτε να το κάνετε χωρίς την υποστήριξη του Exchange, έχετε περισσότερες επιλογές για ζευγάρι. Τα καλά δωρεάν προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρουν επίσης ένα ημερολόγιο περιλαμβάνουν:

Δεν χρειάζεται ημερολόγιο

Για δωρεάν προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Windows που δεν περιλαμβάνουν απαραιτήτως ημερολόγια, δείτε

Προθυμία πληρωμής για υποστήριξη ανταλλαγής

Αν ψάχνετε για μια πληρωμένη εναλλακτική λύση στο Outlook που περιλαμβάνει την υποστήριξη Exchange, εξετάστε το