Τοποθετήστε κείμενο πάνω από το βίντεο για να ανασηκώσετε τις παρουσιάσεις του PowerPoint 2010

Τρόπος αλλαγής των αντικειμένων παραγγελίας που θα εμφανιστούν ή θα προβληθούν στο PowerPoint

Όταν προσθέτετε ένα πλαίσιο κειμένου μπροστά από ένα κλιπ ταινιών στο PowerPoint , μεταβαίνει το κλιπ ταινίας προς τα εμπρός και το κείμενο δεν είναι ορατό;

Εδώ είναι η διόρθωση:

Πώς να διατηρήσετε το TextBox στην κορυφή του βίντεο

 1. Εισαγάγετε το βίντεο στην παρουσίαση, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν τουλάχιστον μερικές κενές περιοχές της διαφάνειας όπου το βίντεο δεν αγγίζει. Αυτό είναι σημαντικό . Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό αργότερα. (Εάν δεν υπάρχει κενή περιοχή στη διαφάνεια, δεν μπορείτε να εμφανίσετε το πλαίσιο κειμένου κατά την αναπαραγωγή του βίντεο.)
 2. Προσθέστε ένα πλαίσιο κειμένου στην κορυφή του βίντεο. Το κουμπί κουτιού κειμένου βρίσκεται στην καρτέλα Αρχική σελίδα της κορδέλας .
 3. Κάντε δεξί κλικ στο πλαίσιο κειμένου και αλλάξτε το χρώμα της γραμματοσειράς σε ένα που μπορεί εύκολα να το δει. Αυξήστε το μέγεθος της γραμματοσειράς, εάν χρειάζεται, για εύκολη αναγνώριση.
 4. Κάντε δεξί κλικ ξανά στο πλαίσιο κειμένου και αλλάξτε το χρώμα πλήρωσης του φόντου πλαισίου κειμένου στο No fill , έτσι ώστε το φόντο να είναι διαφανές.
 5. Κάντε κλικ στο βίντεο για να το επιλέξετε. Χρησιμοποιώντας το κουμπί Ταξινόμηση στην καρτέλα Αρχική σελίδα της κορδέλας, αλλάξτε τη σειρά εμφάνισης των αντικειμένων στη διαφάνεια εάν είναι απαραίτητο, ώστε το βίντεο να παραγγελθεί πίσω από το πλαίσιο κειμένου.
 6. Τώρα είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το slideshow. Τα επόμενα βήματα είναι τα πιο σημαντικά .

Δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι το TextBox παίζει στην κορυφή του βίντεο

Το PowerPoint είναι πολύ ιδιαίτερο για την ακολουθία του τρόπου αναπαραγωγής αυτού του βίντεο κατά τη διάρκεια μιας προβολής διαφανειών, έτσι ώστε το πλαίσιο κειμένου να παραμένει στην κορυφή.

 1. Μεταβείτε στη διαφάνεια που περιέχει το βίντεο.
 2. Πατήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Shift + F5 για να ξεκινήσετε την προβολή διαφανειών από την τρέχουσα διαφάνεια- (αυτή με το βίντεο που βρίσκεται πάνω σε αυτήν).
 3. Κάντε κλικ σε μια κενή περιοχή της διαφάνειας, φροντίζοντας να αποφύγετε το βίντεο . Το πλαίσιο κειμένου θα πρέπει να εμφανίζεται στην κορυφή του βίντεο.
 4. Τοποθετήστε το ποντίκι πάνω από το βίντεο.
 5. Πατήστε το κουμπί Αναπαραγωγής που εμφανίζεται στην κάτω αριστερή γωνία του βίντεο ή απλά κάντε κλικ στο ίδιο το βίντεο. Το βίντεο θα αρχίσει να αναπαράγεται και το πλαίσιο κειμένου θα παραμείνει στην κορυφή.

Σημειώσεις