Προσθέστε ένα γράφημα του Excel στην παρουσίαση PowerPoint

Τα διαγράμματα μπορούν να προσθέσουν μια μικρή επιπλέον γροθιά στην παρουσίαση του PowerPoint αντί για την εμφάνιση των σημείων δεδομένων. Κάθε γράφημα που δημιουργήθηκε στο Excel μπορεί να αντιγραφεί και να επικολληθεί στην παρουσίαση του PowerPoint. Δεν χρειάζεται να αναδημιουργήσετε το γράφημα στο PowerPoint. Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να έχετε το γράφημα στην ενημέρωση παρουσίασης του PowerPoint με τυχόν αλλαγές στα δεδομένα του Excel.

  1. Ανοίξτε το αρχείο Excel που περιέχει το γράφημα που θέλετε να αντιγράψετε.
  2. Κάντε δεξί κλικ στο διάγραμμα Excel και επιλέξτε Αντιγραφή από το μενού συντομεύσεων.

01 του 06

Χρησιμοποιήστε την επικόλληση ειδικής εντολής στο PowerPoint

Χρησιμοποιώντας εντολή "Επικόλληση ειδικών" στο PowerPoint. © Wendy Russell

Μεταβείτε στη διαφάνεια του PowerPoint όπου θέλετε να επικολλήσετε τον πίνακα Excel.

02 του 06

Το πλαίσιο διαλόγου "Επικόλληση" (Special Paste) στο PowerPoint

Επικόλληση ειδικών επιλογών κατά την αντιγραφή γραφήματος από το Excel στο PowerPoint. © Wendy Russell

Το παράθυρο διαλόγου " Επικόλληση" (Special Paste ) προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές για την επικόλληση του γραφήματος του Excel.

03 του 06

Αλλαγή δεδομένων γραφήματος στο αρχικό αρχείο Excel

Το γράφημα του Excel ενημερώνεται όταν γίνονται αλλαγές στα δεδομένα. © Wendy Russell

Για να επιδείξετε τις δύο διαφορετικές επιλογές επικόλλησης κατά τη χρήση της εντολής " Επικόλληση" (Special Paste ), κάντε ορισμένες αλλαγές στα δεδομένα στο αρχικό αρχείο Excel. Παρατηρήστε ότι ο αντίστοιχος χάρτης στο αρχείο Excel άλλαξε αμέσως για να αντικατοπτρίζει αυτά τα νέα δεδομένα.

04 του 06

Επικόλληση πίνακα Excel απευθείας στο PowerPoint

Ο πίνακας Excel δεν θα ενημερωθεί όταν χρησιμοποιήσετε την εντολή "Επικόλληση" για να προσθέσετε ένα γράφημα στο PowerPoint. © Wendy Russell

Αυτό το παράδειγμα διαγράμματος Excel ήταν απλά επικολλημένο στη διαφάνεια του PowerPoint. Σημειώστε ότι οι αλλαγές στα δεδομένα που έγιναν στο προηγούμενο βήμα δεν αντικατοπτρίζονται στη διαφάνεια.

05 του 06

Αντιγράψτε το διάγραμμα Excel χρησιμοποιώντας την επιλογή Επικόλληση σύνδεσης

Χρησιμοποιήστε την εντολή "Επικόλληση σύνδεσης" για να ενημερώσετε τον πίνακα Excel στο PowerPoint όταν αλλάζουν δεδομένα στο Excel. © Wendy Russell

Αυτό το στιγμιότυπο διαγράμματος PowerPoint παρουσιάζει τον ενημερωμένο πίνακα Excel. Αυτό το γράφημα εισήχθη χρησιμοποιώντας την επιλογή Σύνδεση επικόλλησης στο παράθυρο διαλόγου Επικόλληση ειδικών .

Ο σύνδεσμος επικόλλησης είναι η καλύτερη επιλογή στις περισσότερες περιπτώσεις κατά την αντιγραφή ενός διαγράμματος του Excel. Το γράφημά σας θα εμφανίζει πάντα τα τρέχοντα αποτελέσματα από τα δεδομένα του Excel.

06 του 06

Τα συνδεδεμένα αρχεία ενημερώνονται όταν ανοίγουν

Προτρέξτε να ενημερώσετε τους συνδέσμους κατά το άνοιγμα του PowerPoint. © Wendy Russell

Κάθε φορά που ανοίγετε μια παρουσίαση του PowerPoint που συνδέεται με ένα άλλο προϊόν του Microsoft Office, όπως το Excel ή το Word, θα σας ζητηθεί να ενημερώσετε τους συνδέσμους στο αρχείο παρουσίασης.

Εάν εμπιστεύεστε την πηγή της παρουσίασης, επιλέξτε να ενημερώσετε τους συνδέσμους. Όλες οι συνδέσεις με άλλα έγγραφα θα ενημερώνονται με τυχόν νέες αλλαγές. Αν επιλέξετε την επιλογή " Ακύρωση " σε αυτό το παράθυρο διαλόγου, η παρουσίαση θα εξακολουθήσει να ανοίγει, αλλά οι νέες πληροφορίες που περιέχονται σε συνδεδεμένα αρχεία, όπως ένας πίνακας Excel, δεν θα ενημερώνονται.