Πώς να πάρει επαληθεύεται στο Twitter με ένα hack

Έχοντας έναν επαληθευμένο λογαριασμό Twitter μπορεί να είναι πολύτιμος για τις επιχειρήσεις που θέλουν να φαίνονται νόμιμες στον έξω κόσμο. Μερικές φορές άτομα που είναι μουσικοί, καλλιτέχνες, ηθοποιούς, συγγραφείς, δημοσιογράφοι και άλλα μεγάλα άτομα θέλουν επίσης να έχουν επαληθευμένο λογαριασμό στο Twitter . Βασικά, ένας επαληθευμένος λογαριασμός Twitter διασφαλίζει στο κοινό ότι είστε εσείς που λέτε ότι είστε, και ο λογαριασμός περιέχει ένα μικρό μπλε σημάδι επιλογής για να εμφανιστεί αυτή η επαλήθευση στον κόσμο.

Η διαδικασία επαλήθευσης

Για να γίνει επαλήθευση στο Twitter, δεν χρειάζεται να κάνετε συγκεκριμένο αίτημα. Οι υπάλληλοι του Twitter συχνά περιηγούνται μέσω λογαριασμών Twitter για να εντοπίζουν εκείνους που ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο κλοπής ταυτότητας ή πλαστοπροσωπίας. Στη συνέχεια, το Twitter κάνει μια ιδιωτική αποφασιστικότητα σχετικά με το αν θα παράσχει ένα επαληθευμένο μπλε σημάδι ελέγχου στους λογαριασμούς αυτούς. Όπως έχει δηλώσει το Κέντρο βοήθειας Twitter, το Twitter συνήθως θα επαληθεύει μόνο τους λογαριασμούς ατόμων υψηλού επιπέδου στον κόσμο των επιχειρήσεων, της πολιτικής, της μόδας, της τέχνης, της μουσικής, της κυβέρνησης, της δράσης, της διαφήμισης και άλλων περιοχών. Το Twitter δήλωσε ρητά ότι δεν δέχεται αιτήματα από το ευρύ κοινό για επαλήθευση.

Άλλοι τρόποι επαλήθευσης

Επειδή η διαδικασία επαλήθευσης από το Twitter φαίνεται μάλλον μυστηριώδης και σχεδόν ένα snobby για την επικέντρωσή της στην ελίτ των ατόμων στην κοινωνία, πολλές ιστοσελίδες hack έχουν αναπτυχθεί ως αποτέλεσμα. Αυτές οι ιστοσελίδες hack εξακολουθούν να δίνουν στα άτομα που ενδέχεται να έχουν νόμιμες ανησυχίες για την πλαστοπροσωπία την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα σημάδι ελέγχου σε έναν λογαριασμό για να εμφανιστούν σαν να έχουν επαληθευτεί.

Λάβετε επαλήθευση στο Twitter: Το χάκερ

Η επαλήθευση στο Twitter με hacking είναι εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε μια εικόνα του μπλε σημείου επιλογής στο φόντο της σελίδας του προφίλ του . Υπάρχουν επίσης πολλά online βίντεο που δείχνουν τον τρόπο επαλήθευσης στο Twitter. Οι ιστότοποι παρέχουν δωρεάν μπλε εικονίδια checkmark που αντικατοπτρίζουν αυτές που χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του Twitter. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κόψετε και να επικολλήσετε μία από αυτές τις εικόνες και να την τοποθετήσετε στο φόντο του προφίλ για τη σελίδα Twitter σας. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το μπλε σημάδι επιλογής βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο όνομά σας, επειδή αυτό θα κάνει το προφίλ σας να φαίνεται νόμιμο στο κοινό.

Προφυλάξεις κατά την αποτυχία του λογαριασμού σας

Αν αποφασίσετε να χάσετε τον λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε ένα μπλε σημάδι ελέγχου, θα πρέπει να γνωρίζετε κάποιες πιθανές σοβαρές συνέπειες. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Twitter μπορεί να αποφασίσει να αναστείλει τελικά τον λογαριασμό σας και να σας απαγορεύσει από την υπηρεσία. Η ακατάλληλη χρήση των φωτογραφιών για να φανεί σαν να συνδέεται με το Twitter είναι ένας συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο μπορούν να απαγορευτούν οι άνθρωποι.

Τα άτομα μπορούν επίσης να απαγορευτούν όταν αποφασίσουν να καταχραστούν τα σήματα που βραβεύονται από το Twitter, το οποίο περιλαμβάνει το περίφημο σήμα επαλήθευσης. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να χειριστείτε αυτές τις συνέπειες αν αποφασίσετε να χάσετε τον δικό σας λογαριασμό για λόγους επαλήθευσης.

Άλλες προφυλάξεις

Οι ιδιοκτήτες επιχείρησης ή άλλα άτομα μπορεί επίσης να θέλουν να είναι προσεκτικοί σχετικά με την hacking των δικών τους λογαριασμών, επειδή υπάρχουν τρόποι για τους οπαδούς να δείξουν εάν ένας λογαριασμός με μπλε σημάδι ελέγχου έχει νόμιμα επαληθευτεί. Εάν ο λογαριασμός σας αποδειχθεί ότι δεν έχει νόμιμα επαληθευτεί, τότε μπορεί να χάσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας ή των οπαδών σας. Μερικοί άνθρωποι ενοχλούνται απλά από καλλιτέχνες ή άλλα άτομα που ισχυρίζονται ότι είναι διασημότητες που προχωρούν και χρησιμοποιούν το μπλε σημάδι ελέγχου για επαλήθευση.

Παρόλο που ίσως θέλετε να είστε διάσημοι για μια μέρα ή δύο, είναι σημαντικό να αξιολογήσετε τους κινδύνους χρήσης μπλε σημείου ελέγχου για επαλήθευση σε έναν λογαριασμό. Ο λογαριασμός σας θα μπορούσε να ανασταλεί και αξίζει πραγματικά για ένα μπλε σημάδι;