Επιταχύνετε τη σύνδεση μόντεμ μέσω τηλεφώνου

Πώς να επιταχύνετε τη σύνδεση διαδικτύου στο μόντεμ σας

Επισκόπηση της τεχνολογίας επιτάχυνσης μέσω τηλεφώνου:

Η επιτάχυνση μέσω τηλεφώνου βασίζεται σε δύο βασικά στοιχεία

  1. Τεχνολογία συμπίεσης - (ρομπότ λογισμικού που συμπιέζουν περιεχόμενο ιστοσελίδας, εικόνες και αρχεία που μπορούν να φορτωθούν σε μικρότερα "πακέτα")
  2. Διακομιστές μεσολάβησης - (ομάδες διακομιστών που διαδίδονται σε όλο τον κόσμο και χειρίζονται τη δουλειά συμπίεσης για εσάς)

Πώς λοιπόν λειτουργεί μια τεχνική "επιτάχυνση μέσω τηλεφώνου";

  1. Παίρνετε μια πρόσθετη υπηρεσία συνδρομής κάθε μήνα - Τα δίκτυα επιτάχυνσης μέσω τηλεφώνου δεν αντικαθιστούν τον τρέχοντα ISP σας. Αντ 'αυτού, συνδυάζονται με τον ISP σας. Θα διατηρήσετε την τρέχουσα συνδρομή σας στο ISP, αλλά θα προσθέσετε μια δεύτερη συνδρομή στην υπηρεσία επιτάχυνσης για άλλα έξι έως δέκα δολάρια το μήνα.
  2. Χρησιμοποιείτε μια σύνδεση μεσολάβησης - Αφού εγγραφείτε σε μια υπηρεσία επιτάχυνσης μέσω τηλεφώνου, ο ISP σας δεν θα συνδεθεί πλέον απευθείας στο Internet. Αντ 'αυτού, η σύνδεση μέσω τηλεφώνου και ο ISP θα συνδεθούν στους διακομιστές επιτάχυνσης. Αυτοί οι διακομιστές επιτάχυνσης, με τη σειρά τους, επισκέπτονται ιστοσελίδες για εσάς. Ενεργώντας ως ενδιάμεσες μηχανές μεταξύ του ISP και του υπόλοιπου Διαδικτύου, αυτοί οι διακομιστές επιτάχυνσης ονομάζονται "διακομιστές μεσολάβησης".
  3. Οι διακομιστές μεσολάβησης μάθουν τις συνήθειες περιήγησής σας - Οι διακομιστές επιτάχυνσης μεσολάβησης προσπαθούν να μάθουν τους κοινούς προορισμούς ιστού. Στη συνέχεια, κάνουν "αποθήκευση και προώθηση" μετάδοση. Αυτό σημαίνει ότι οι διακομιστές θα αποθηκεύουν τα αρχεία καταγραφής των ιστοσελίδων που προτιμάτε και, στη συνέχεια, θα επισκέπτονται συχνά αυτές τις σελίδες εκ των προτέρων για εσάς, αποθηκεύοντας πρόσφατα αντίγραφα αυτών των σελίδων, έτοιμοι να προωθήσουν στην οθόνη σας κατόπιν αιτήματός σας. Ενώ διατηρείτε το απόρρητό σας, αυτή η μορφή αποθήκευσης και προώθησης βοηθά να διπλασιάσετε, αν όχι τριπλά, την εμπειρία της ταχύτητας του ιστού σας, επειδή το περιεχόμενο σας περιμένει ήδη κάθε πρωί.
  1. Οι διακομιστές μεσολάβησης θα συμπιέζουν το περιεχόμενό σας στο Web και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για εσάς - Ενώ η μετάδοση αποθήκευσης και προώθησης επιταχύνει τη σύνδεσή σας, το πραγματικό κέρδος ταχύτητας είναι σε αλγόριθμους συμπίεσης. Αυτό συμβαίνει όταν οι διακομιστές επιτάχυνσης διακομιστή μεσολάβησης χρησιμοποιούν ειδική ιδιόκτητη τεχνολογία για να συμπιέζουν τις ιστοσελίδες και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μικρότερα "πακέτα". Εάν μια ιστοσελίδα έχει κανονικά 800 χιλιοστά συνολικού μεγέθους, η συμπίεση μπορεί να συμπιεστεί σε ίσως 200 ή 250 kilobytes. Αυτά τα μικρότερα πακέτα σάς αποστέλλονται μέσω του μόντεμ μέσω τηλεφώνου και, στη συνέχεια, επεκτείνονται στο πλήρες μέγεθος του υπολογιστή σας με ειδικό λογισμικό στο τέλος σας. Πίσω πριν από το 2009, αυτή η συμπίεση θα είχε κανονικά την παρενέργεια των γραφικών φτωχότερης ποιότητας. Αλλά τώρα, η τεχνολογία συμπίεσης έχει βελτιωθεί δραματικά και τα γραφικά δεν υποβαθμίζονται σημαντικά όταν συμπιεσμένα-αποσυμπιέζονται.
  2. Λήψη επιτάχυνσης μέσω τηλεφώνου για εργασία στο τέλος - Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Αφού εγγραφείτε σε μια υπηρεσία επιτάχυνσης μέσω τηλεφώνου, η μόνη πραγματική εργασία που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ένα μικρό πακέτο λογισμικού πελάτη. Αυτό το μικρό λογισμικό θα χειριστεί την αποσυμπίεση και συμπίεση και την τεχνική σύνδεση του πληρεξούσιου σας. Μόλις το μικρό λογισμικό βρίσκεται στη θέση του, οι διαδικτυακές σας συνήθειες περιήγησης και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα είναι οι ίδιες, πιο γρήγορα. Δεν θα υπάρξει άλλη πρόσθετη εργασία εκτός από την πληρωμή της συνδρομής για την επιτάχυνση κάθε μήνα. Εάν ο ISP σας δεν σας παρέχει ήδη επιταχυνόμενη dial-up, μπορείτε να επιλέξετε να επιταχύνετε μέσω τηλεφώνου ως επιμέρους συνδρομητής.

Τεχνική σημείωση: Η διαδικασία συμπίεσης-αποσυμπίεσης ισχύει και στην κατεύθυνση "προς τα πάνω". Αυτό σημαίνει: όταν ανεβάζετε αρχεία ή στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνημμένα ή μηνύματα κειμένου, τα στοιχεία αυτά παίρνουν επίσης συμπιεσμένα και αποσυμπιεσμένα για ταχύτερη μετάδοση.

Περιεχόμενο που θα συμπιεστεί για εσάς:

Περιεχόμενο που θα παραμείνει ασυμπίεστο:

** Εν συντομία, θα έχετε συμπιεσμένες αυξήσεις ταχύτητας για το 80% των ιστοσελίδων σας και σχεδόν όλα τα email σας. Θα πραγματοποιείτε τακτικές ταχύτητες μόντεμ όταν πραγματοποιείτε συνδέσεις με κωδικό πρόσβασης και ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Επί του παρόντος, υπάρχουν δύο μεγάλες υπηρεσίες επιτάχυνσης μέσω τηλεφώνου που είναι άμεσα διαθέσιμες στη Βόρεια Αμερική: Propel και Proxyconn .

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στη υπηρεσία Proxyconn εδώ.

Πάμε, dial-up χρήστες! Αυτή είναι η γρήγορη εισαγωγή σας στα δίκτυα επιτάχυνσης, συμπίεσης και διακομιστή μεσολάβησης . Αν είστε πραγματικά κολλημένοι με μια αργή dial-up σύνδεση, και δεν μπορεί να πάρει δορυφόρο ή υψηλή ταχύτητα για τον εαυτό σας, τότε επιτάχυνση dial-up είναι η καλύτερη επιλογή χαμηλού κόστους αυτή τη στιγμή. Δοκιμάστε το Propel ή το Proxyconn για μια εβδομάδα και δείτε εάν 6 φορές η ταχύτητα του μόντεμ σας αξίζει 10 δολάρια το μήνα. Είμαι βέβαιος ότι θα σας αρέσει.

(συνέχεια από την προηγούμενη σελίδα)

Εάν ο ISP σας δεν σας παρέχει ήδη επιταχυνόμενη dial-up, μπορείτε να επιλέξετε να επιταχύνετε μέσω τηλεφώνου ως επιμέρους συνδρομητής.

Επί του παρόντος, υπάρχουν δύο μεγάλες υπηρεσίες επιτάχυνσης μέσω τηλεφώνου που είναι άμεσα διαθέσιμες στη Βόρεια Αμερική: Propel και Proxyconn .

Επιλογή 1) Προωθήστε
Το Propel είναι έξω από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας. Είναι ένας πολύ μεγάλος υποψήφιος στη βιομηχανία Dial-up Acceleration και έχουν κερδίσει πολλές συμβάσεις μεγάλης κλίμακας με εκατοντάδες ISP σε όλο τον κόσμο. Η συνδρομή τους ανέρχεται σε περίπου $ 5 έως $ 7USD ανά μήνα και υπόσχονται 5x αύξηση στην ταχύτητα σύνδεσης μέσω τηλεφώνου .



Επιλογή 2) Proxyconn
Επίσης, από την Καλιφόρνια, η Proxyconn χρεώνει ένα τέλος συνδρομής σχεδόν ταυτόσημο με εκείνο του Propel. Το Proxyconn προσφέρει επίσης στους συνδρομητές του πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως προστασία spam και κακόβουλου λογισμικού. Υποστηρίζουν επίσης ότι αυξάνουν την ταχύτητα του μόντεμ μέσω τηλεφώνου έως και 6 φορές την κανονική ταχύτητα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στη υπηρεσία Proxyconn εδώ.

=======================

Πάμε, dial-up χρήστες!

Αυτή είναι η γρήγορη εισαγωγή σας στα δίκτυα επιτάχυνσης, συμπίεσης και διακομιστή μεσολάβησης .

Αν είστε πραγματικά κολλημένοι με μια αργή dial-up σύνδεση, και δεν μπορεί να πάρει δορυφόρο ή υψηλή ταχύτητα για τον εαυτό σας, τότε επιτάχυνση dial-up είναι η καλύτερη επιλογή χαμηλού κόστους αυτή τη στιγμή. Δοκιμάστε το Propel ή το Proxyconn για μια εβδομάδα και δείτε εάν 6 φορές η ταχύτητα του μόντεμ σας αξίζει 10 δολάρια το μήνα. Είμαι βέβαιος ότι θα σας αρέσει.

Σχετικό διάγραμμα: αυτό είναι ένα δίκτυο εξυπηρετητή επιτάχυνσης διακομιστή μεσολάβησης