Οι καλύτερες υπηρεσίες ροής μουσικής και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί

Ετοιμος. Σειρά. Μεταδώστε τη μουσική σας.

Είτε θέλετε να ανακαλύψετε νέα μουσική, να αποκτήσετε πρόσβαση στα υπάρχοντα αγαπημένα σας είτε να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας, αυτοί οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και οι υπηρεσίες streaming μουσικής είναι για σας. Η παραδοσιακή μορφή ραδιοφωνικού σταθμού περιλαμβάνει έναν ανθρώπινο DJ που κάνει τις αποφάσεις των playlist, συχνά σε πραγματικό χρόνο. Οι αυτόνομες υπηρεσίες συνεχούς ροής αφήνουν τη λήψη αποφάσεων για τα playlist σας. Ορισμένες υπηρεσίες είναι ένα μείγμα αυτών των εμπειριών. Αυτή η συλλογή των καλύτερων υπηρεσιών ροής μουσικής και των online ραδιοφωνικών σταθμών έχει κάτι για όλους.

01 από 10

Μουσική της Apple και κτυπήματα 1

Η Apple Music απέκτησε γρήγορα μια τεράστια βάση συνδρομητών για τον κατάλογο ροής της με περισσότερα από 10 εκατομμύρια κομμάτια σε όλα τα είδη. Η πληρωμένη υπηρεσία περιλαμβάνει αποκλειστικά καλλιτέχνες, μια βιβλιοθήκη μουσικής iCloud που συγχρονίζει όλες τις συσκευές σας, προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής και ζωντανό ραδιόφωνο.

Το Beats 1 είναι ένας δωρεάν παγκόσμιος ραδιοφωνικός σταθμός από την Apple. Επιπλέον δωρεάν σταθμούς ζωντανής μετάδοσης περιλαμβάνουν το Bloomberg Radio, το ESPN News and Sports και το NPR News. Αν διαθέτετε επίσης μια συνδρομή της Apple Music, μπορείτε να ακούσετε σταθμούς κατά παραγγελία και να δημιουργήσετε τους δικούς σας προσαρμοσμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Αν και αυτή είναι η κορυφαία υπηρεσία μουσικής της Apple, είναι συμβατή με συσκευές Android και υπολογιστές με iTunes, μαζί με όλους τους Mac, τις τηλεοράσεις Apple και τις συσκευές iOS εκτός από το iPod nano και το iPod shuffle. Η Apple Music είναι μια πληρωμένη υπηρεσία μουσικής, σε τιμές συγκρίσιμες με άλλες πληρωμένες υπηρεσίες μουσικής. Προσφέρει μακρά δωρεάν δοκιμαστική περίοδο και ατομικά, φοιτητικά και οικογενειακά σχέδια. Περισσότερο "

02 από 10

Amazon Music Unlimited και Prime Music

Αν έχετε λογαριασμό Amazon Prime, έχετε ήδη ελεύθερη πρόσβαση σε περισσότερα από δύο εκατομμύρια τραγούδια κατόπιν αιτήματος στις συσκευές Echo, Echo Dot ή Tap της Amazon ως μέρος ενός λογαριασμού Prime Music.

Ωστόσο, εάν φτάσετε σε ένα από τα σχέδια του Music Unlimited με Amazon, η πρόσβασή σας επεκτείνεται σε δεκάδες εκατομμύρια τραγούδια διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές σας. Αυτή η υπηρεσία συνδρομής premium είναι δωρεάν, προσφέρει λήψη και ακρόαση εκτός σύνδεσης, επιλεγμένες λίστες αναπαραγωγής και εξατομικευμένους σταθμούς.

Εκτός από τους δωρεάν λογαριασμούς της Prime Music, η Amazon προσφέρει δωρεάν προγράμματα Echo, ατομικά και οικογενειακά με δωρεάν δοκιμές. Τα μέλη του Amazon Prime λαμβάνουν έκπτωση στα καταβληθέντα σχέδια. Η υπηρεσία συνεχούς ροής είναι διαθέσιμη σε υπολογιστές Mac και PC, συσκευές Android και iOS, συσκευές Echo, Echo Dot και Tap, συσκευές Amazon Fire TV, δισκία Fire και πολλά ηχεία και ηχητικά συστήματα τρίτων.

03 από 10

Μουσική Google Play

Μουσική Google Play. screenshot

Η Μουσική Play της Google προσφέρει τόσο ελεύθερους όσο και πληρωμένους λογαριασμούς. Οι τυποποιημένοι χρήστες του λογαριασμού μπορούν να ανεβάσουν τη δική τους μουσική συλλογή μέχρι και 50.000 τραγούδια και στη συνέχεια να την ακούσουν οπουδήποτε έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία. Τα τραγούδια μπορούν να μεταφορτωθούν για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης και σε υπολογιστές. Η δωρεάν υπηρεσία περιλαμβάνει επιμελημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η ανταλλαγή για έναν δωρεάν λογαριασμό είναι ότι υποστηρίζεται από διαφημίσεις βίντεο και banner. Όταν ακούτε ραδιοφωνικό σταθμό, περιορίζεστε στην παράκαμψη μόνο έξι τραγουδιών ανά ώρα.

Με έναν πληρωμένο λογαριασμό All Access, οι συνδρομητές μπορούν να ζητήσουν ροή από τη βιβλιοθήκη τραγουδιών των 40 εκατομμυρίων. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις και παίρνετε απεριόριστη παράλειψη όταν ακούτε ραδιόφωνο, το οποίο υποστηρίζει την ανακάλυψη άφθονης νέας μουσικής. Σίγουρα, δοκιμάστε το Google Play όταν αγοράζετε την επόμενη υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής.

Η Μουσική Google Play μπορεί να ακουστεί από ένα πρόγραμμα περιήγησης στον ιστότοπο του Google Play. Οι κινητές συσκευές χρησιμοποιούν μια εφαρμογή για κινητές συσκευές Google Play για συσκευές Android και iOS.

Εκτός από τον ελεύθερο λογαριασμό Standard, η Μουσική Google Play είναι διαθέσιμη ως ξεχωριστό σχέδιο All Acess ή σχέδιο Family All Access με δωρεάν δοκιμή. Περισσότερο "

04 από 10

Spotify

Spotify ροής μουσικής. (Spotify.com)

Το Spotify είναι ένα τεράστιο χτύπημα με τους ακροατές. Η Spotify διαφοροποιεί τις άλλες υπηρεσίες συμπεριφέροντας σαν έναν τεράστιο εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ως εργαλείο σύστασης και ανακάλυψης, το Spotify ξεχωρίζει: διαβάζει τη δική σας μουσική συλλογή και στη συνέχεια προτείνει νέες κυκλοφορίες και κορυφαίες 10 λίστες. Η διεπαφή είναι καθαρή και το πλαίσιο αναζήτησης είναι βολικό. Είναι εύκολο να προβάλλετε ολόκληρο τον κατάλογο του καλλιτέχνη.

Το Spotify διαθέτει δωρεάν και premium κλιμακωτές επιλογές συνδρομής. Η δωρεάν έκδοση Spotify παύει προσωρινά μεταξύ των τραγουδιών και περιορίζει τον αριθμό των τραγουδιών που μπορείτε να παίξετε κατ 'απαίτηση. Το Spotify Free έχει διαφημίσεις και περιορίζει τον αριθμό των παραληπτών που μπορείτε να κάνετε. Δεν μπορείτε να ακούσετε τη λειτουργία εκτός σύνδεσης και η ποιότητα του ήχου δεν είναι τόσο καλή όσο η ποιότητα μιας συνδρομής Spotify Premium που προσφέρει.

Το Spotify Premium είναι αφηρημένο, προσφέρει απεριόριστες παραλείψεις, προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο και απεριόριστη πρόσβαση σε ολόκληρη τη μουσική βιβλιοθήκη. Μπορείτε να ακούσετε εκτός σύνδεσης. Υπάρχουν σχέδια οικογένειας και σπουδαστών. Περισσότερο "

05 από 10

Παλίρροιας

Η παλιρροιακή εκτίμηση εκτιμάται από τους ακουαρίστες λόγω της υψηλής πιστότητας ποιότητας ήχου. Η κορυφή της υπηρεσίας συνδρομητικής γραμμής χρησιμοποιεί ήχο χωρίς απώλειες για να προσφέρει τον καλύτερο δυνατό ήχο στους χρήστες που κάνουν διακρίσεις. Και τα δύο προγράμματα συνδρομής προσφέρουν πρόσβαση σε περισσότερα από 46 εκατομμύρια κομμάτια σε περιβάλλον χωρίς διαφημίσεις. Η Tidal ισχυρίζεται ότι πληρώνει τους καλλιτέχνες της μουσικής περισσότερο από κάθε άλλη υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής. Τα δύο προγράμματα συνδρομής είναι τα Tidal Premium και Tidal HiFi.

Το Tidal Premium παρέχει τυπική ποιότητα ήχου και μουσικά βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Περιέχει συντακτικό περιεχόμενο με εξειδίκευση.

Μια συνδρομή Tidal HiFi αναβαθμίζει το λογαριασμό σας σε ποιότητα χωρίς ήχο υψηλής πιστότητας. Υπάρχουν διαθέσιμες δωρεάν δοκιμές, όπως τα φοιτητικά, στρατιωτικά και οικογενειακά σχέδια. Περισσότερο "

06 από 10

Πανδώρα

Εικόνα © Pandora Inc.

Για χρόνια η Pandora λειτουργούσε αποκλειστικά ως ελεύθερη εξατομικευμένη μουσική και ραδιοφωνική υπηρεσία και εξακολουθεί να προσφέρει ότι ο δωρεάν λογαριασμός που χρησιμοποιεί μια μορφή χαμηλής τεχνητής νοημοσύνης για να διακρίνει τις μουσικές σας συνήθειες και στη συνέχεια να προτείνει νέα μουσική που μπορεί να σας αρέσει. Η υπηρεσία συνεχώς εξελίσσεται με τα γούστα σας με βάση τις μουσικές σας επιλογές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Pandora για να δημιουργήσετε τους δικούς σας ραδιοφωνικούς σταθμούς που περιέχουν playlist με βάση το αγαπημένο σας τραγούδι, καλλιτέχνη ή είδος.

Πρόσφατα, η Pandora άρχισε να προσφέρει δύο επιπλέον συνδρομές επί πληρωμή, επιπλέον του δωρεάν λογαριασμού που υποστηρίζει διαφημίσεις.

Το Pandora Plus είναι δωρεάν και προσθέτει στις βασικές λειτουργίες τη δυνατότητα των ακροατών να επαναλαμβάνουν τα κομμάτια, να ακούν τρία από τους πιο αγαπημένους τους σταθμούς εκτός σύνδεσης και να έχουν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ποιότητα του ήχου είναι υψηλότερη από αυτή του κανονικού λογαριασμού δωρεάν Pandora.

Ο λογαριασμός Premium Pandora περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες της Pandora Plus, εκτός από την προσθήκη απεριόριστης αναζήτησης και online αναπαραγωγής τραγουδιών, πλήρως προσαρμόσιμων λιστών αναπαραγωγής και πρόσθετων επιλογών ακρόασης εκτός σύνδεσης. Το Pandora Premium είναι διαθέσιμο μόνο σε κινητές συσκευές Android και iOS. Περισσότερο "

07 από 10

Napster

Το σύγχρονο Napster δεν έχει πολλά κοινά με την ιστορία του. Πρόσφατα απέκτησε την υπηρεσία μουσικής Rhapsody και ξαναμεταχώρησε ως μια νόμιμη υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής. Το Napster σάς βοηθά να εξατομικεύσετε τον κατάλογο των τραγουδιών που υπερβαίνει τα 30 εκατομμύρια προτείνοντας νέα τραγούδια με βάση το ιστορικό ακρόασης. Μπορείτε να ακούσετε μουσική σε κινητές συσκευές, υπολογιστές και οικιακό εξοπλισμό ήχου. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τραγούδια για να ακούσετε τα βίντεο εκτός σύνδεσης και να δημιουργήσετε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής με το Playlist Maker της υπηρεσίας. Η υπηρεσία είναι δωρεάν.

Το Napster προσφέρει δύο σχέδια: unRadio και Premier. Το UnRadio προσφέρει εξατομικευμένο ραδιόφωνο με βάση τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη ή κομμάτι. Ο ήχος είναι υψηλής ποιότητας και χωρίς διαφημίσεις σε κινητές συσκευές και υπολογιστές. Μπορείτε να παραλείψετε όσα τραγούδια θέλετε.

Οι συνδρομές Premier προσθέτουν στις δυνατότητες του σχεδίου unRadio. Έχετε απεριόριστη πρόσβαση κατ 'απαίτηση σε εκατομμύρια τραγούδια και μπορείτε να κάνετε λήψη κάθε τραγουδιού για να ακούσετε τα βίντεο εκτός σύνδεσης.

Το Napster προσφέρει δωρεάν δοκιμή με οποιοδήποτε πρόγραμμα συνδρομής. Οικογενειακά σχέδια είναι διαθέσιμα.

Περισσότερο "

08 από 10

RipRock Radio

Εικόνα © Riprockradio Inc.

Αυτό το κομψό μονοκαναλικό site είναι αφιερωμένο στην κλασική κουλτούρα ροκ FM των προηγούμενων ετών. Η RipRock συνδυάζει όλα τα αναγνωρίσιμα κλασσικά FM από τα rock genres με νέα και σκοτεινά κομμάτια από τα Van Halen, Rolling Stones, Tom Petty, The Police, 38 Special και άλλα. Οι αιτήσεις γίνονται αποδεκτές και υπάρχει μια γοητευτική γεύση υπογείου-στούντιο σε αυτόν τον σταθμό. Εάν είστε νέοι στο ραδιόφωνο στο διαδίκτυο, αλλά γνωρίζετε το ραδιόφωνο FM από τη νεολαία σας, τότε ελέγξτε το RipRockRadio. Περισσότερο "

09 από 10

SHOUTcast

Εικόνα © SHOUTcast Inc.

Το SHOUTcast είναι μια τεράστια επιλογή μεμονωμένων ραδιοφωνικών σταθμών (πάνω από 75.000 στην τελευταία μέτρηση). Χρησιμοποιήστε τη λίστα ειδών για να ταξινομήσετε τους σταθμούς στα είδη που προτιμάτε. Υπάρχουν τόσοι πολλοί σταθμοί εδώ, είναι τρομακτικό να βρούμε μόνο το σωστό, αλλά αν σας αρέσει η μουσική που είναι δύσκολο να βρεθεί, το SHOUTcast πιθανώς το έχει, είτε το αγαπημένο σου είναι το Gothic metal από τα 90's, τα μεγάλα swing remix ή η γερμανική synth μουσική.

Οι σταθμοί είναι ελεύθεροι να ακούν και υποστηρίζονται από διαλείμματα διαφήμισης 2 λεπτών κατά τη διάρκεια της ροής (έως και πέντε ώρες). Περισσότερο "

10 από 10

8Σράγκα

8tracks.com. 8tracks.com

Το 8Tracks είναι μια μουσική υπηρεσία βασισμένη σε κοινωνικά επιτηδευμένα playlist. Το όνομα προέρχεται από την αρχική απαίτηση ότι κάθε playlist έχει τουλάχιστον οκτώ τραγούδια. Η αξία αυτής της υπηρεσίας είναι ότι μπορείτε να ανακαλύψετε κάποια καταπληκτική λιγότερο γνωστή μουσική μέσω των συστάσεων των χιλιάδων μελών της.

Ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν συνδρομές βάσει διαφημίσεων και συνδρομές 8Tracks + που προσφέρουν απεριόριστη ακρόαση και εμπειρία χωρίς διαφημίσεις. Παίρνετε την ευκαιρία να γίνετε και ένας τύπος DJ, καθώς υποβάλλετε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής με 8 κομμάτια στον κόσμο.

Το 8Tracks προσφέρει περισσότερα από 2 εκατομμύρια playlist για να διαλέξετε, οπότε υπάρχει κάτι για όλους. Περισσότερο "