5 πτυχές που καθορίζουν την άνεση και την προσαρμογή των ακουστικών

Οι περισσότεροι από εμάς μπορεί πιθανώς να συμφωνήσουν ότι η ποιότητα ήχου είναι ένας σημαντικός παράγοντας όταν πρόκειται για μουσική. Όσο για το ηχητικό εργαλείο που φορούμε, η κατοχή των "καλύτερων ακουστικών" στον κόσμο δεν έχει σημασία αν δεν είναι άνετα για πολύ καιρό. Πόση απόλαυση μπορείτε να περιμένετε ενώ πρέπει να κάνετε συνεχείες ρυθμίσεις ή / και να κάνετε συχνές διακοπές για να αποτρέψετε την ανάπτυξη πονόλαιμων ναών ή παλμών πονοκεφάλου;

Σε αντίθεση με τα μόνιτορ (IEM), τα οποία είναι ελαφρώς διαφορετικά από τα ακουστικά , όπως το DUNU D2000, η ​​μεγάλη πλειοψηφία των ακουστικών με ακουστικά και ακουστικά δεν έχουν την πολυτέλεια των εναλλακτικών συμβουλών για ικανοποιημένη ικανοποίηση. Η επιλογή των ακουστικών με παχύτερο παραπέτασμα μπορεί να φανεί όπως μια προφανής επιλογή, αλλά υπάρχουν περισσότερες πτυχές που επηρεάζουν τη συνολική άνεση από τα βελούδινα μαξιλάρια αυτιών και μόνο. Σίγουρα, το βάρος είναι μια μέριμνα, αλλά τα ελαφρύτερα ακουστικά μπορεί να είναι τόσο πιθανό να προκαλέσουν μια επίπονη αίσθηση με την πάροδο του χρόνου, όσο τα βαρύτερα. Υπάρχουν περισσότερα για να εξετάσει από ακουστικά με καλή εμφάνιση και μοντέρνο στυλ .

Ακριβώς όπως τα ανθρώπινα πρόσωπα φαίνονται παρόμοια, αλλά διαφέρουν σε μορφές, μεγέθη και περιγράμματα, τα ακουστικά παρουσιάζουν επίσης μοναδικές παραλλαγές στις λεπτομέρειες. Και αυτό μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Τι λειτουργεί για κάποιον άλλο μπορεί να μην είναι άνετο για εσάς . Έτσι, εδώ είναι τα πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν ψάχνετε για αυτά τα άψογα τοποθετημένα ακουστικά.

01 του 06

Επέκταση κυπέλλου αυτιών

Τα ακουστικά Bluetooth Marshall Major II διαθέτουν ένα απλό αλλά αποτελεσματικό σύστημα επέκτασης κυπέλλου αυτιών. Ακουστικά Marshall

Δεν υπάρχει κανένας κανόνας ως προς το πόσο μεγάλο ή μικρό ένα ακουστικό πρέπει να πάρει, και δεν είναι όλοι οι κατασκευαστές επιλέγουν σχέδια που προσφέρουν άφθονο επέκταση κύπελλο. Πολλά προβλήματα προκύπτουν εάν τα φλιτζάνια καταλήγουν να είναι πολύ μικρά ώστε να χωρούν σωστά πάνω ή πάνω από τα αυτιά σας. Τα κύπελλα (ειδικά στο αυτί) που δεν μπορούν να φτάσουν αρκετά μακριά καταλήγουν να πιέζουν τα αυτιά στο κεφάλι. Αυτή η σταθερή δύναμη στις περιοχές των μαλακών ιστών οδηγεί γρήγορα σε πόνο - διπλά έτσι αν φοράτε γυαλιά, αφού ο σκληρός στέλεχος γίνεται σάντουιτς στη μέση.

Τα κύπελλα πάνω από τα αυτιά δεν χρειάζονται μια πλήρη, άνετη σφραγίδα για τα αυτιά - επίσης σημαντική για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου από τα ακουστικά. Τα κύπελλα υπεράκτιου που δεν έχουν επαρκή κατακόρυφο προσανατολισμό μπορούν να σας αφήσουν με ένα κενό ανάμεσα στο δέρμα σας και το αποσβεστήρα, ακριβώς γύρω από τους λοβούς του αυτιού σας. Και αν έχετε ένα σημαντικό κενό, μπορείτε να περιμένετε αρνητική επίδραση στις ιδιότητες αναπαραγωγής μουσικής και απομόνωσης των ακουστικών . Εάν τα κύπελλα υπεράκτιων είναι πολύ μικρά για το σχήμα και το μέγεθος του κεφαλιού σας, ίσως αισθανθείτε την τάση να σκουπίζετε την κεφαλή για να πιέσετε την ταιριάζει. Όχι μόνο θα ήταν μια πολύ προσωρινή, επίμονη λύση, αλλά μπορεί να καταλήξετε να αισθάνεστε περισσότερο βάρος που φέρει κάτω στην κορυφή του κεφαλιού σας.

Κατά την επιλογή ακουστικών, επιλέξτε αυτά που μπορούν να κεντράσουν τα φλιτζάνια πάνω από τα αυτιά σας χωρίς να χρειάζεται να επεκταθούν πλήρως (αν είναι δυνατόν). Η επιπλέον χαλάρωση σας δίνει ένα μικρό περιθώριο για εύκολη προσαρμογή. μπορείτε να σύρετε τη ζώνη προς τα εμπρός ή προς τα πίσω στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας για να μετακινήσετε την πίεση και / ή να βρείτε το γλυκό σημείο με βάση τον τρόπο που βρίσκεστε (π.χ. καθισμένος σε όρθια θέση, ακουμπώντας σε ένα μαξιλάρι). Αν και ασυνήθιστο, ο καθένας μπορεί να συναντήσει ακουστικά που είναι ακόμα πολύ μεγάλα, ακόμα και όταν τα κύπελλα αυτιών είναι στη συντομότερη. Αυτά είναι καλύτερα να αποφευχθούν στις περισσότερες περιπτώσεις, εκτός αν προτιμάτε να κάθεστε τέλεια για να ισορροπήσετε και / ή να ωθήσετε συνεχώς τα ακουστικά στη θέση τους.

02 του 06

Δύναμη σύσφιξης

Η δύναμη σύσφιγξης καθορίζει πόσο σκληρά τα ακουστικά πιάνουν το κεφάλι. Sony

Η δύναμη σύσφιξης είναι αυτό που καθορίζει το βαθμό του πώς τα ακουστικά θα πασπαλιστούν επάνω στο πρόσωπό σας. Ο οπτικός έλεγχος δεν θα βοηθήσει πολύ εδώ, αφού ο μόνος τρόπος για να μετρήσετε πραγματικά αυτή την πτυχή είναι να φορέσετε τα ακουστικά. Η δύναμη σύσφιξης θα σας δείξει πού βρίσκονται τα σημεία πίεσης, ανεξάρτητα από το πόσο ωραία και πυκνά είναι τα μαξιλάρια του αυτιού. Εάν είναι πάρα πολύ, μπορεί να αισθανθείτε ότι το κεφάλι σας έχει τοποθετηθεί σε μια αντιπρόεδρος - και πάλι, αυτό θα αισθανθεί χειρότερα για όσους φορούν γυαλιά. Εάν η δύναμη σύσφιξης είναι πολύ μικρή, τα ακουστικά είναι πιθανό να γλιστρήσουν και να πέσουν με το παραμικρό νεύμα ή στροφή της κεφαλής.

Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να βρείτε ακουστικά που παρέχουν μια ομοιόμορφη δύναμη σύσφιξης σε όλη την επαφή που γίνεται από τα μαξιλαράκια αυτιών. Εάν τα μαξιλάρια πιέζουν πιο σκληρά στους ναούς (ή σε οποιοδήποτε μαλακό ιστό) από ό, τι κάνουν οπουδήποτε αλλού, μπορείτε να αναμένετε ότι η περιοχή θα κουράζεται γρηγορότερα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε εκείνους που φορούν τρυπήματα, τα οποία μπορούν να βιώσουν αυξημένη ευαισθησία στην άμεση πίεση. Εάν μπορείτε, φορέστε τα ακουστικά για 30 λεπτά ή περισσότερο. Ο καθένας μπορεί να υποφέρει από δυσφορία για σύντομες εκρήξεις. θα θελήσετε να δείτε πόσο άνετα αισθάνεστε μετά από μια εκτεταμένη περίοδο χωρίς διακοπές.

Όπως ένα νέο ζευγάρι παπούτσια ή τζιν, μερικά ακουστικά απαιτούν λίγο χρόνο για να "σπάσουν". Τα προϊόντα τείνουν να είναι άκαμπτα ακριβώς έξω από τη συσκευασία λιανικής, έτσι τέντωμα των ακουστικών μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας για να χαλαρώσετε τα υλικά. Βρείτε μια μεγάλη σφαίρα ή κουτί (παρόμοια ή μεγαλύτερη από το μέγεθος του κεφαλιού σας) για να τοποθετήσετε τα ακουστικά και αφήστε τα έτσι για μια ή δύο μέρες. Πολλά μοντέλα ακουστικών επιτρέπουν τη μόνιμη χειροκίνητη ρύθμιση της κεφαλής, όσο είστε ευγενικοί. Προχωρήστε προσεκτικά, επειδή υπάρχουν τόσα περισσότερα που έχουν σχεδιαστεί με μια σταθερή / άκαμπτη κατασκευή με μικρή / μηδενική ικανότητα κάμψης. Δεν θέλετε να σπάσετε τυχαία τα εργαλεία σας.

03 του 06

Περιστροφή κυπέλλου αυτιών

Τα ακουστικά V-Moda Crossfade Wireless διαθέτουν αρθρωτά κύπελλα. V-Moda

Η περιστροφή του φλιτζανιού αυτιών συμβαδίζει με τη δύναμη σύσφιξης, σε σχέση με τη συμμόρφωση με τα φυσικά περιγράμματα των όψεων καθώς και με την ομοιόμορφη πίεση. Τα ακουστικά μπορούν να βρεθούν με διάφορους βαθμούς αυτού του είδους της πλευρικής και / ή κάθετης κίνησης, οπότε αξίζει να δίνετε προσοχή στο πώς σχεδιάζεται το προϊόν. Τα ακουστικά με πλήρως σταθεροποιημένα φλιτζάνια προσφέρουν το μικρότερο δυνατό χώρο περιστροφής - αν οι επάνω / μπροστινές πλευρές των μαξιλαριών αυτιών πιέζουν πιο σκληρά από το κεφάλι σας από το κάτω μέρος / πίσω, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να γίνει. Και δεν έχουμε όλοι μας ένα τέλειο, σχήμα κουτιού για να συμπληρώσουμε αυτό το είδος ακουστικών.

Πολλά ακουστικά διαθέτουν ωτασπίδες που περιστρέφονται και ξαπλώνουν. Ενώ αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για μικρούς ταξιδιώτες (αν και τα ακουστικά είναι συνήθως τα καλύτερα σε αυτό ), επηρεάζει επίσης πολύ την ευκολία άνεσης. Τα αυτιά και τα πρόσωπα τείνουν να μειώνονται, έτσι τα κύπελλα των αυτιών με μια πιο ελεύθερη περιοχή πλευρικής κίνησης είναι σε θέση να προσαρμόζονται άμεσα στα άτομα εμπρός-πίσω. Στη συνέχεια, υπάρχουν ακουστικά που έχουν κύπελλα αυτιών με την ικανότητα να περιστρέφονται κατακόρυφα - συχνά λόγω αρθρωτού σχεδιασμού. Η κατακόρυφη κίνηση βοηθά να βεβαιωθείτε ότι τα μαξιλάρια πιέζονται άνετα και ομοιόμορφα γύρω από τις κορυφές και τα βάθη των αυτιών σας. Και, φυσικά, μπορείτε να βρείτε ακουστικά με πλευρική και κάθετη περιστροφή, τα οποία είναι πιθανό να είναι τα πιο άνετα από την αρχή.

Όταν ψωνίζετε για άνετα ακουστικά, ψάξτε για εκείνα που έχουν ωτασπίδες με κάποια ελευθερία κίνησης - ακόμα και λίγο μπορεί να πάει πολύ μακριά. Τέτοια σχέδια βοηθούν στη διατήρηση μιας δύναμης σύσφιξης που δεν θα επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες περιοχές του δέρματος, οι οποίες οδηγούν σε δυσφορία, κόπωση ή ακόμα και πόνο. Αλλά να έχετε κατά νου ότι τα ακουστικά μπορούν να έχουν σταθερά φλιτζάνια και να είναι άνετα να φορούν. Εκείνοι με εύκαμπτες κεφαλές είναι ικανοί να παρέχουν την επιθυμητή κάθετη / πλευρική κινητικότητα. Τελικά, θέλετε φλιτζάνια αυτιών που αισθάνονται φυσικά και άνετα καθώς διατηρούν σταθερή ακόμα και επαφή με το κεφάλι σας.

04 του 06

Βάρος και μέγεθος του καλαθιού αυτιών

Η Master & Dynamic προσφέρει αφαιρούμενα μαξιλαράκια ακουστικών σε διάφορα χρώματα. Master & Dynamic

Παρόλο που ισχύει περισσότερο για την υπερφόρτωση από τα ακουστικά στο αυτί , το βάθος και το μέγεθος των φλυτζανιών αυτιών μπορεί να έχει σημασία. Αν τα κύπελλα και τα μαξιλάρια είναι υπερβολικά ρηχά, τότε μπορείτε να περιμένετε τα αυτιά σας να αγγίζουν και / ή να τρίβουν τα εσωτερικά. Για ορισμένους, αυτό μπορεί να είναι απλή οχληση. σε άλλους, ένα διατακτικό-διακόπτη. Συνήθως, οι κατασκευαστές ακουστικών τοποθετούν μόνο λεπτό ύφασμα πάνω από το μέταλλο ή το πλαστικό που στεγάζει τους οδηγούς - μην υπολογίζετε στο να έχετε ένα εξωτικά βελούδινο εσωτερικό για το ευαίσθητο δέρμα σας.

Το μέγεθος και το σχήμα των φλυτζανιών μπορεί να είναι εξίσου σημαντικό. Αν έχετε φορέσει ποτέ παπούτσια πολύ μικρά για τα πόδια σας, τότε ίσως καταλάβετε πόσο δυσάρεστο μπορεί να είναι να σφίξετε τα αυτιά σε μικροσκοπικούς χώρους. Ακόμη και τα μαλακά δερμάτινα μαξιλάρια μπορούν να αρχίσουν να αισθάνονται λειαντικά με την πάροδο του χρόνου μέσω συνεχών τριβών, μετακινώντας ή γυρίζοντας το κεφάλι. Εκείνοι με επιπλέον τρύπημα μπορούν να υποβληθούν σε μεγαλύτερο ερεθισμό από τα φλυτζάνια αυτιών κλειστοφοβικού μεγέθους. Εάν δεν ταιριάζει καλά, θα το ξέρετε πολύ σύντομα.

Τα περισσότερα φλυτζάνια / μαξιλάρια υπερ-αυτιών βρίσκονται σε ένα από τα τρία σχήματα: κύκλο, ωοειδές και Δ. Αν και τα αυτιά δεν είναι στρογγυλά, τα κυκλικά κύπελλα / μαξιλάρια είναι τα πιο εύκολα να τα αντιμετωπίσετε. Προσφέρουν συνήθως αρκετό χώρο και δεν χρειάζεται πραγματικά να ανησυχείτε για το ψαρέματος των ακουστικών. Οβάλ και D-shaped cups / μαξιλάρια τείνουν να είναι πιο δύσκολα και πιο συγκεκριμένα? μπορεί να μην ευθυγραμμίζονται πάντα με την κατεύθυνση των αυτιών. Τα περισσότερα ακουστικά παρουσιάζουν φλιτζάνια αυτιών που διατηρούν μια ευθεία γραμμή με το κεφαλόδεσμο, παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν αυτιά που κάθονται τελείως κάθετα. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε μερικά σχέδια ακουστικών, όπως το Phiaton BT460 , τα οποία λαμβάνουν υπόψη τη φυσική ανατομία.

Τα ακουστικά στο αυτί μπορούν να αντιμετωπιστούν ευκολότερα, καθώς δεν υπάρχει πραγματική ανησυχία για το βάθος των φλυτζανιών. Απλά πρέπει να αποφασίσετε αν το μέγεθος των μαξιλαριών έχει σημασία ή όχι. Μεγαλύτερα κύπελλα / μαξιλάρια στο αυτί θα κατανέμουν τη δύναμη σύσφιξης σε μια μεγαλύτερη περιοχή δέρματος, αλλά αφήνουν λιγότερο χώρο για ρύθμιση. Τα μικρότερα κύπελλα / μαξιλαράκια στο αυτί είναι πιο εύκολο να μετακινούνται για άνεση, αλλά τείνουν να επικεντρώνονται πιο άμεσα σε εκείνα τα συγκεκριμένα σημεία.

05 του 06

Μαξιλάρια & Κεφαλές

Τα ακουστικά Audio-Technica ATH-W1000Z διαθέτουν ξεχωριστή επένδυση για άνεση. Audio-Technica

Τέλος, θα θελήσετε να λάβετε υπόψη την ποσότητα και την ποιότητα του μαξιλαριού τόσο στα κύπελλα των αυτιών όσο και στην κεφαλή. Για ακουστικά υπεράνω , το σχήμα και το μέγεθος των μαξιλαριών στα κύπελλα συμβάλλουν στο συνολικό βάθος και το διαθέσιμο χώρο για τα αυτιά. Τα λεπτές μαξιλάρια μπορούν να αφήσουν λίγο περιθώριο για να κρατήσουν τα αυτιά από το να ακουμπούν το υλικό και θα αισθάνονται επίσης λιγότερο βελούδινα μέχρι το κεφάλι. Τα παχύτερα είναι αναμφισβήτητα πιο άνετα, αλλά θα μπορούσαν να βάλουν ένα κομμάτι γύρω από τα αυτιά σας. Για τα ακουστικά στο αυτί, η ποσότητα του αποσβεστήρα είναι γενικά κατευθυνόμενη προς την άνεση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, παίρνει φορώντας τα ακουστικά να ξέρει πραγματικά.

Ο τύπος του απορροφητικού υλικού έχει επίσης σημαντική διαφορά. Ο αφρός μνήμης χρησιμοποιείται συνήθως για την ελαφριά ελαστικότητα και την αναπνοή του. Απλώς λάβετε υπόψη ότι δεν δημιουργείται όλοι ο αφρός μνήμης εξίσου. Μπορούν να κατασκευαστούν σε ποικίλες πυκνότητες (δεν έχουν ποτέ αναγραφεί προδιαγραφή, είτε). Στη συνέχεια, έχετε τον τυποποιημένο καθημερινό αφρό, ο οποίος προσφέρει λιγότερη υποστήριξη και τείνει να καταρρεύσει με το πέρασμα του χρόνου. Ενώ αυτός ο τύπος αφρού μπορεί να είναι εντάξει για χρήση εντός των κεφαλών (ανάλογα με το στυλ), είναι καλύτερο-να αποφεύγεται για τα μαξιλαράκια αυτιών. Απλώς δεν κρατιέται.

Ενώ οι περισσότερες κεφαλές περιλαμβάνουν κάποιο είδος αφρού κάτω από ένα ύφασμα από πολυεστέρα, νάιλον πλέγμα ή δέρμα (πραγματικό ή συνθετικό), υπάρχουν ακουστικά που το παραβλέπουν εξ ολοκλήρου. Μπορεί να συναντήσετε ακουστικά που φέρουν επικεφαλής ταινίες με στρώμα σιλικόνης. Άλλα ακουστικά, όπως το Plantronics BackBeat Sense, ενσωματώνουν ένα ελαστικό και σιλικονούχο μαξιλαράκι με το δέρμα κάτω από τη μεταλλική ταινία. Ο πρώτος διατηρεί μαλακή επαφή με την κεφαλή, καθώς το τελευταίο παρέχει δομική στήριξη και δύναμη σύσφιξης.

Η πραγματική padding padding τείνει να είναι λιγότερο σημαντική με τα ελαφρύτερα ακουστικά, ειδικά αυτά που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση. Είναι τα βαρύτερα ακουστικά - συνήθως τα μεγαλύτερα over-ears - που θα θέλουν να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή. Υπάρχει μια αδιαμφισβήτητη ενέργεια εξισορρόπησης μεταξύ της δύναμης σύσφιξης και του αποσβεστήρα κεφαλής. Η περισσότερη δύναμη σύσφιξης που κρατά τα ακουστικά στη θέση τους γενικά σημαίνει ότι το μικρότερο βάρος θα φέρει κατ 'ευθείαν στο κεφάλι σας, εξαλείφοντας την ανάγκη για παχύτερο προστατευτικό κάλυμμα. Το αντίστροφο είναι επίσης αληθές. Αλλά όταν αμφιβάλλετε - ή προσπαθείτε να αποφασίσετε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι στενοί υποψήφιοι - πηγαίνετε για εκείνο με τον παχύτερο αφρό. Απλά βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετή επένδυση για να κάνετε πλήρη επαφή με το κεφάλι σας, καθώς οτιδήποτε άλλο είναι μόνο για εμφάνιση.

06 του 06

Κατάστημα γύρω

Πολλά καταστήματα λιανικής προσφέρουν ακουστικά στην επίδειξη επίδειξης και δοκιμάστε. Ασφάλεια / Getty Images

Μπορείτε να κοιτάξετε τις φωτογραφίες των ακουστικών όλη την ημέρα, αλλά αυτό θα σας φτάσει μόνο μέχρι τώρα. Δεν θα μάθετε ποτέ πόσο καλά ταιριάζει κάτι μέχρι να το δοκιμάσετε. Σχεδιάστε να φορέσετε ένα ζευγάρι ακουστικών για τουλάχιστον δέκα λεπτά χωρίς διακοπή. Η μακρύτερη είναι καλύτερη αν είναι δυνατόν επειδή οτιδήποτε μπορεί να αισθάνεται εντάξει / ανεκτό για λίγα λεπτά. Η άνεση των ακουστικών μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, οπότε θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αυτό που επιλέγετε δεν πρόκειται να καταλήξει να πληγώνει τα αυτιά σας περίπου μία ώρα αργότερα.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για άνετα ακουστικά με ή χωρίς ακουστικά είναι να ελέγξετε τις αναθεωρήσεις και τις συστάσεις online . Οι περισσότεροι συγγραφείς θα επικεντρωθούν στον ήχο, οπότε θα χρειαστεί λίγη προσπάθεια να μηδενίσετε περιγραφές σχετικά με την εφαρμογή. Δημιουργήστε μια λίστα με τα ακουστικά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Εάν η λίστα φαίνεται υπερβολικά μεγάλη, μπορείτε πάντα να την περιορίσετε περαιτέρω λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα ήχου, τα χαρακτηριστικά, την τιμή, κ.λπ. Μόλις έχετε αρκετό χρόνο, είναι ώρα να ψωνίσετε.

Ορισμένοι λιανοπωλητές ηλεκτρονικών ειδών από τούβλα και κονίαμα έχουν στην οθόνη τους ακουστικά, έτοιμα να δοκιμαστούν. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να δείτε τυχόν ανοικτές θυρίδες ή επιστρεφόμενες μονάδες, αν το επιτρέπει η πολιτική αποθήκευσης. Δοκιμάστε και ελέγξτε τα καταστήματα εγγραφών, καθώς τείνουν να έχουν ακουστικά που έχουν ρυθμιστεί για να ακούσουν άλμπουμ. Διαφορετικά, θα πρέπει απλώς να προχωρήσετε με μια αγορά ακουστικών για να τα δοκιμάσετε. Απλά ξέρετε ποια είναι η πολιτική επιστροφής για πρώτη φορά και μην χάσετε την απόδειξη. Πολλοί διαδικτυακοί λιανοπωλητές προσφέρουν πολιτικές επιστροφής χωρίς προβλήματα, συχνά με μεγαλύτερη επιλογή προϊόντων από αυτό που μπορείτε να βρείτε τοπικά. Το Amazon είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε, καθώς εκείνοι με πρωτεύοντες λογαριασμούς είναι επιλέξιμοι για δωρεάν αποστολή και επιστροφές.

Μια άλλη επιλογή για δοκιμή ακουστικών είναι η ενοικίαση. Οι ιστοσελίδες όπως το Lumoid προσφέρουν μια επιλογή εργαλείων διαθέσιμων προς ενοικίαση για χρονικές περιόδους. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει για εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν διαφορετικά πράγματα και / ή δεν θέλουν την ενοχή να αγοράζουν κάτι καινούργιο και στη συνέχεια να το επιστρέφουν σε κατάσταση "σαν καινούργιο", ξανά και ξανά. Διαφορετικά, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε δανεισμό από τους φίλους σας. Ρωτήστε για τα μοντέλα ακουστικών που κατέχουν και τι σκέφτονται. Σύντομα, θα καταλήξετε να έχετε το άνετο ζευγάρι που σας αξίζει.