Τα 10 καλύτερα ακουστικά ακουστικής ακύρωσης που αγοράζουν το 2018

Ρυθμίστε το θόρυβο του περιβάλλοντος με αυτά τα μεγάλα ακουστικά

Η θορυβώδης ρύπανση είναι παντού και αν κοιτάτε να πνιγείτε εκείνο το μωρό που κλαίει στην επόμενη πτήση μεγάλων αποστάσεων, ας σας βοηθήσουμε να διαλέξετε ποια ακουστικά θα κάνουν το τέχνασμα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου για τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου είναι ότι πρόκειται για αποκλεισμό του θορύβου πρώτα και της ποιότητας του ήχου δεύτερης. Με αυτό είπε, διαβάστε για να δείτε κορυφαίες επιλογές μας για ενεργά ακουστικά ακύρωσης θορύβου.

Η Bose είναι ίσως η πιο γνωστή για την εισαγωγή του κόσμου σε ακουστικά με ακύρωση θορύβου, αλλά η μάρκα είναι επίσης συνώνυμη με υψηλής ποιότητας ήχο υψηλής ποιότητας. Τα ακουστικά υπερφόρτωσης QuietComfort 35 της Bose (Σειρά II) μπορεί να μην είναι τα καλύτερα ακουστικά που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα, αλλά σίγουρα είναι τα πιο άνετα και αποτελεσματικά ακουστικά ακύρωσης θορύβου. Έρχονται σε σχέδια μαύρου και ασημί χρώματος, προσφέροντας ένα υγιές φάσμα στυλ. Τα ίδια τα δοχεία καταρρέουν σε ένα βολικό πακέτο μεγέθους ταξιδιού. Σίγουρα, δεν είναι φτηνές, αλλά η τεχνολογία ακύρωσης του θορύβου που αναπτύχθηκε από τον Bose έχει τελειοποιηθεί εδώ και δεκαετίες.

Αυτά δεν είναι τα φθηνότερα ακουστικά ακύρωσης θορύβου στην αγορά, αλλά προσφέρουν τον καλύτερο συνδυασμό απόδοσης και τιμής. Μπορείτε να βρείτε κονσέρβες ακύρωσης θορύβου για τόσο χαμηλά όσο $ 50, αλλά δεν είναι πιθανό να δουλέψουν όπως διαφημίζονται. Τα ακουστικά Hi-Fi Monoprice υπόσχονται σταθερή απόδοση ακύρωσης θορύβου, με αστέρες από τις αναφορές των καταναλωτών. Η ενεργή τεχνολογία μείωσης θορύβου αποκλείει θόρυβο περιβάλλοντος μέχρι 22dB και λειτουργεί με μπαταρίες AAA που υπόσχονται έως και 50 ώρες χρήσης. Διαθέτει ένα τηλεχειριστήριο τριών κουμπιών που σας επιτρέπει να τα χρησιμοποιείτε με την κινητή συσκευή σας ή με εφαρμογές VoIP. Το ίδιο το σχέδιο είναι αρκετά βαρετό και δεν υπάρχει συμβατότητα Bluetooth, αλλά όταν πρόκειται για την αξία αυτά είναι περίπου τόσο καλά όσο παίρνει για την κατηγορία ακύρωσης θορύβου.

Όπως αναφέρθηκε, όταν πρόκειται για τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, η Bose είναι η κρέμα της καλλιέργειας. Απλώς και μόνο επειδή ήταν στο παιχνίδι από τη δεκαετία του 1980, η εταιρεία έχει ένα πόδι επάνω στο βασικό υλικό πίσω από συσκευές ακύρωσης θορύβου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσο τα ακουστικά πάνω-αυτιού όσο και τα ενσωματωμένα στο αυτί δοχεία είναι τα καλύτερα ακουστικά ακύρωσης θορύβου στην αγορά. Το in-ear QuietControl 30 προσφέρει το σωστό μείγμα στυλ, άνεση και τεχνολογία για την εξασφάλιση της αξιοπιστίας και της απόδοσης. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι τα ακουστικά στο αυτί γενικώς δεν αισθάνονται άνετα για παρατεταμένη χρήση, οπότε γι 'αυτούς τους χρήστες συνιστούμε να συνεχίζετε με το QuietComfort 35's. Αλλά αν δεν σας πειράζει η αίσθηση των αυτιών ή δεν αναμένετε να τα χρησιμοποιήσετε για μεγάλες χρονικές περιόδους, το QuietControl 30 είναι το σωστό.

Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα ακουστικά που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Όταν πρόκειται για την άνεση, το χειρότερο κάτω από τον πιο άνετο τύπο ακουστικών είναι ο σχεδιασμός πάνω από το αυτί. Αυτά τα κουτιά ταιριάζουν σε ολόκληρο το αυτί σας, γεγονός που εμποδίζει την πίεση που μπορούν να τοποθετήσουν τα κουτάκια στο αυτί στα πτερύγια των αυτιών σας και την πίεση των γνάθων που μπορούν να προκαλέσουν οι συσκευές στο αυτί. Μεταξύ των ακουστικών ακουστικών που ακυρώνουν το θόρυβο, το Sennheiser PXC 480 είναι το πιο άνετο. Τα σκληρά, ανθεκτικά υλικά εξασφαλίζουν αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Διαθέτουν επίσης μια μοναδική λειτουργία TalkThrough που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν χωρίς να βγάζουν τα ακουστικά.

Δείτε τα άλλα σχόλια των καλύτερων ακουστικών Sennheiser που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Αυτά είναι μερικά αρκετά μικρά ακουστικά - και οικονομικά προσιτά. Σε αντίθεση με πολλά άλλα ακουστικά ακύρωσης θορύβου, αυτά τα κουτιά της BÖHM περιλαμβάνουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που διαρκεί έως και 18 ώρες. Με δύο στερεοφωνικά προγράμματα οδήγησης υψηλών προδιαγραφών, μπορείτε να περιμένετε έναν ήχο ποιότητας με έντονη παρουσία μπάσων. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, αυτά τα τηλέφωνα είναι συμβατά με Bluetooth, δηλαδή δεν χρειάζονται καλώδια. Έρχονται σε δύο, εξίσου κομψούς χρωματικούς τόνους, αλλά συνιστούμε το καφέ, μαύρισμα, χρυσό σχήμα για μέγιστο συντελεστή wow. Εκτός από την υπέροχη εμφάνιση, τα ακουστικά BÖHM είναι εξαιρετικά άνετα. Διαθέτουν ελαφριά δερμάτινα φλυτζάνια με μαλακή κεφαλή για ακρόαση χωρίς στρες. Υπάρχει ακόμη ένα ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο που σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε κλήσεις hands-free εν κινήσει.

Δείτε τον οδηγό μας για τα πιο κομψά ακουστικά που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Τα ασύρματα ακουστικά V-MODA Crossfade μοιάζουν με κάτι από την επιστημονική φαντασία με ένα βιομηχανικό στυλ δύο τόνων που θα σας κάνει να μοιάζετε με DJ από το μέλλον. Αλλά δεν είναι μόνο κομψά. Ακούγεται πολύ καλά. Αυτά τα ακουστικά έχουν οδηγό διπλού διαφράγματος 50 mm, ο οποίος επιτρέπει τον κρυστάλλινο ήχο που διαχωρίζει το χτύπημα των μπάσων από την αιμορραγία στα μέσα και τα ψηλά τραγούδια.

Ω, και είναι τρελά ευπροσάρμοστο, πάρα πολύ. Αυτά τα ακουστικά σάς επιτρέπουν να μεταβαίνετε ενσύρματα ή ασύρματα ανάλογα με τις περιστάσεις σας. Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα smartphone χωρίς υποδοχή και χρειάζεστε ασύρματα ακουστικά, αλλά χρησιμοποιείτε ενσύρματα ακουστικά με το laptop εργασίας σας. Το V-MODA Crossfade μπορεί να χειριστεί και τα δύο και μπορείτε να συγχρονίσετε τα ακουστικά σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, αν χρησιμοποιείτε, ας πούμε, ένα τηλέφωνο και ένα tablet ταυτοχρόνως. Αυτά τα ακουστικά μπορούν να αντλούν μουσική ασύρματα για περίπου 12 ώρες με μία μόνο φόρτιση, αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ενσύρματα αν η μπαταρία σας εξαντληθεί. Έρχεται επίσης σε μαύρες, χρωμιωμένες, κόκκινες και λευκές / ασημένιες χρωματικές ποικιλίες, ώστε να μπορείτε να ταιριάζετε τα ακουστικά με τη νέα προσωπικότητα DJ του μέλλοντος.

Τα ακουστικά WaveSound 3 σχεδιάζονται πρώτα απ 'όλα για ταξίδια, με ενσωματωμένη θήκη ταξιδιού και ειδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που βοηθούν όταν βρίσκεστε σε αεροπλάνα ή τρένα. Αποκλείουν τον θόρυβο της καμπίνας, μιλούν και έως 23 dB ανεπιθύμητου περιβαλλοντικού θορύβου. Και περιλαμβάνουν έναν προσαρμογέα αεροπλάνου που προορίζεται για σύνδεση σε μερικά συστήματα παρακολούθησης κατά την πτήση, κάτι που είναι πολύ καλύτερο από τη χρήση των ακουστικών sub-par που δίνετε συχνά σε μια πτήση.

Εκτός από τον καθαρό ήχο και την ακύρωση του θορύβου, το WaveSound 3 διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για την πραγματοποίηση κλήσεων (παρακαλώ μην το κάνετε σε ένα αεροπλάνο!), Καθώς και μια ελαφριά και ανθεκτική μεταλλική κατασκευή που θα είναι άνετη στο κεφάλι σας .

Οι αναθεωρητές του Amazon λένε ότι τα ακουστικά WaveSound 3 έχουν μεγάλη αξία για λιγότερο από $ 100 και είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι, ειδικά για ταξίδια και αντιμετώπιση του περιβαλλοντικού θορύβου.

Αυτά τα ακουστικά Libratone κάθονται σε μια ωραία διατομή κουτιών που ακυρώνουν το θόρυβο - δεν είναι πολύ μεγάλα και ογκώδη που ίσως φέρνουν τα ηχεία γύρω, αλλά δεν είναι τόσο μικρά ώστε να ακουμπούν. Μία ματιά στα σχεδόν τέλεια σχόλια και πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε πια πειστικό να δώσετε σε αυτά μια δοκιμή. Ο ήχος είναι ένα μοναδικό μείγμα χαμηλών, μέσων και υψηλών επιδόσεων που δεν σας δίνουν απαραιτήτως μια απλή απάντηση, αλλά έναν περισσότερο βελτιστοποιημένο ήχο Bose για ακρόαση μουσικής.

Συνδέονται ασύρματα μέσω Bluetooth, αλλά μπορείτε επίσης να τα συνδέσετε απευθείας στη συσκευή σας μέσω καλωδίου Aux 3.5mm. Ο σχεδιασμός είναι μια μικρή, κομψή κατασκευή στο αυτί, την οποία αποκαλούν "Σκανδιναβική", διαθέσιμη είτε σε βαθύ μαύρο είτε σε κλασικό λευκό. Η εσωτερική μπαταρία προσφέρει 20+ ώρες με μία μόνο φόρτιση, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα θα σας διαρκέσει όλη μέρα. Αλλά, αναμφισβήτητα το πιο cool χαρακτηριστικό αυτών των ακουστικών είναι η τεχνολογία προσαρμογής του θορύβου. Το αποκαλούν CityMix και το πρωτόκολλο προσφέρει ποικίλα επίπεδα ακύρωσης θορύβου, είτε θέλετε να αποκλείσετε σχεδόν τα πάντα είτε μόνο ένα μικρό ποσό.

Τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Bluetooth SonicSolace (διαθέσιμα σε αυτό το ωραίο καφέ χρώμα ή πιο μαύρο μαύρο) είναι πραγματικά ένα κλέψιμο. Η κατασκευή σε αυτά είναι ίσως το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε. αισθάνονται εξαιρετικά premium με πινελιές από ανθεκτικό μέταλλο και πολύ μαλακά φλιτζάνια faux-leather. Το ρυθμιζόμενο κεφαλόδεσμο και τα μεγάλα κύπελλα καθιστούν τα ακουστικά αρκετά άνετα, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ένα μεγάλο con είναι ότι είναι λίγο στην βαριά πλευρά, επομένως ίσως να μην είναι το πιο άνετο για ορισμένους χρήστες σε εκτεταμένη χρήση.

Θα σας δώσουν μια απόκριση συχνότητας που κυμαίνεται από 20 Hz έως 20 kHz, με οδηγούς 40 mm που ωθούν 105 dB ήχου, ώστε να γνωρίζετε τον ήχο καλά πακέτο πολλή γροθιά. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία υπόσχεται 16 ώρες αναπαραγωγής ήχου χωρίς τεχνολογία ακύρωσης θορύβου και οκτώ ώρες με την ενεργοποίησή της. Και αυτή η τεχνολογία πραγματικά ακυρώνει τον θόρυβο με αρκετά αποτελεσματικό ρυθμό, αλλά τα κύπελλα αυτιών κάνουν μια πολύ φανταστική δουλειά να απομονώνουν τον ήχο χωρίς να το ενεργοποιούν, γι 'αυτό είναι ένα διπλό whammy.

Ο σχεδιασμός των WH1000 είναι αρκετά εντυπωσιακός. Λαμβάνοντας μια σελίδα από το βιβλίο της Sennheiser, η γεωμετρική εμφάνιση με στρογγυλές γωνίες καθιστά αυτές να ξεχωρίζουν στην αγορά. Η απόκριση συχνότητας κυμαίνεται από 4 Hz έως 40 kHz, κάτι που είναι αναμφισβήτητα μεγαλύτερο από αυτό που θα χρειαστείτε, αλλά τουλάχιστον ξέρετε ότι έχετε πλήρη κάλυψη. Η ασύρματη τεχνολογία συνδέεται μέσω Bluetooth και NFC για επιπλέον συμβατότητα με τις διάφορες συσκευές σας. Αυτή η συνδεσιμότητα θα διαρκέσει έως και 30 ώρες και μπορείτε ακόμη και να καλέσετε τον Βοηθό Βοηθού μέσω αυτών, να συνδυαστούν πιο εύκολα με τη συσκευή σας. Αν προτιμάτε περισσότερες λειτουργίες φυσικού ελέγχου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειρονομίες αφής στα κύπελλα αυτιών για κλήσεις hands-free και να ελέγξετε τη μουσική σας χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε το τηλέφωνό σας έξω. Είναι ένα υπέροχο σετ ακουστικών με πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Διαβάστε περισσότερα σχόλια για τα καλύτερα ακουστικά Sony που διατίθενται για αγορά online.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .