Κορυφαίοι φορτιστές Wii και πίνακας σύγκρισης

Ποιοι φορτιστές Wii αξίζουν την αγορά και γιατί

Το απομακρυσμένο σύστημα Wii της Nintendo ήταν έξυπνος και πρωτότυπος ελεγκτής, αλλά όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, δυστυχώς δεν περιείχε τεχνολογία επαναφορτιζόμενων μπαταριών που οι ανταγωνιστές της είχαν αγκαλιάσει, πολύ για την καταπλήρωση των άπληστων gamers του Wii.

Ωστόσο, οι κατασκευαστές τρίτων εταιρειών παρενέβησαν για να προσφέρουν επιλογές που εξοικονομούν παίκτες από την ανάγκη να διατηρήσουν μια τροφοδοσία μπαταριών μίας χρήσης γύρω. Τελικά, χρόνια μετά τη δρομολόγηση του Wii, η Nintendo απελευθέρωσε τη δική της επαναφορτιζόμενη μπαταρία για τους ελεγκτές Wii.

Αποφασίζοντας ποια είναι τα καλύτερα απομακρυσμένα φορτιστές Wii περιλαμβάνει την εξέταση μερικών βασικών σημείων που οι παίκτες περιμένουν και ότι κάθε ελεγκτής έχει - ή λείπει.

Τύποι επαναφορτιζόμενων συστημάτων

Τα στοιχεία οποιουδήποτε συστήματος φόρτισης είναι μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία για να τοποθετήσετε το τηλεχειριστήριο Wii και μια μονάδα βάσης για να την φορτίσετε.

Οι φορτιστές χωρίζονται σε αγώγιμα και επαγωγικά μοντέλα. Σε ένα αγώγιμο μοντέλο, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία θα έχει εκτεθειμένες μεταλλικές επαφές που θα πρέπει να αγγίζουν φυσικά τις μεταλλικές επαφές στη βάση, δηλαδή εάν έχετε το τηλεχειριστήριο σας τυλιγμένο σε ένα χιτώνιο από πυρίτιο θα πρέπει να το αφαιρέσετε.

Τα επαγωγικά μοντέλα δεν απαιτούν φυσική επαφή, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση, ειδικά για εκείνους που χρησιμοποιούν τα μανίκια πυριτίου.

Υπάρχουν μερικοί πολύ καλοί αγώγιμοι φορτιστές, αλλά για ευκολία και απλότητα, οι καλύτεροι φορτιστές είναι όλα επαγωγικοί.

Διάγραμμα σύγκρισης Wii Remote Charger

Παρακάτω είναι μια λίστα των φορτιστών σε ένα γρήγορο διάγραμμα που βράζει καθένα σε συγκεκριμένες συγκρίσιμες ιδιότητες.

Ορισμένα περιλαμβάνουν συνδέσμους σε πιο εμπεριστατωμένες κριτικές. Κάθε ένα βαθμολογείται με ένα σύστημα αστέρων από ένα αστέρι, το χαμηλότερο, έως πέντε αστέρια, το υψηλότερο.

Επίσης, συμπεριλαμβάνεται στο γράφημα και άλλα στοιχεία όπως ο αριθμός των τηλεχειριστηρίων που μπορείτε να φορτίσετε ταυτόχρονα, κάθε αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό ή ελαττώματα το καθένα έχει και την τιμή του αρχικού κατασκευαστή.

Όλα αυτά τα συστήματα χρέωσης έχουν διακοπεί, αλλά μπορείτε να τα βρείτε ακόμα στο Amazon ή στο eBay.

Το σύστημα Wii ήταν γύρω από λίγο, κυκλοφόρησε το 2006, αλλά πολλοί εξακολουθούν να παίζουν. Εάν παίζετε τώρα σε ένα Wii U, αλλά εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το Wii σας, ένας καλός φορτιστής είναι ο αγώγιμος σταθμός φόρτισης U της Nyko, ο οποίος χρεώνει δύο τηλεχειριστήρια Wii και το gamepad Wii U. Δεν είναι σε αυτόν τον κατάλογο, επειδή δεν είναι συγκεκριμένο για το Wii, αλλά είναι μια καλή επιλογή αν έχετε και τα δύο συστήματα παιχνιδιών.

Ονομα Εκτίμηση Τύπος # Remotes Χαρακτηριστικά Σφάλματα MSRP
Memorex Wii Αναθεώρηση κιτ φόρτισης διπλού ελεγκτή

★★★★★

Επαγωγικός 2 Απλός 29,99 δολάρια
Ενεργοποιημένο σύστημα φόρτισης 2X με επαγωγικό επίπεδο ★★★★★ Επαγωγικός 2 Spoiler χώρου, μπορεί να αφήσει σε εξαρτήματα, κομψό σχεδιασμό 29,99 δολάρια
Ενεργοποιημένο σύστημα φόρτισης 4x με επαγωγικό σύστημα Energizer ★★★★★ Επαγωγικός 4 49,99 δολάρια
Nyko βάση βάσης IC ★★★★★ Επαγωγικός 2 Μπορεί να αφήσει σε εξαρτήματα, κομψό σχεδιασμό 34,99 δολάρια
Φορτιστής ElectroFlow της Penguin United ★★★★ ½ Επαγωγικός 2 Μπορεί να αφήσει στα συνημμένα Δεν λειτουργεί με Ελεγκτές Τρίτων, ενοχλητικό φως φόρτισης που αναβοσβήνει 29,99 δολάρια
Σταθμός επαναφόρτισης Power & Play Energizer ★★★★ Αγώγιμος 2 Υπερτιμημένο 39,99 δολάρια
Σταθμός φόρτισης Nyko ★★★★ Αγώγιμος 2 καλυμμένο κάλυμμα μπαταρίας για καλύτερη πρόσφυση 29,99 δολάρια
Απομακρυσμένη βάση φόρτισης Nintendo Wii και επαναφορτιζόμενη μπαταρία ★★★ ½ Αγώγιμος 1 Υπερτιμημένο 34,99 δολάρια
Σταθμός Dual Charge Inkarge Creations της Tekno Creations ★★★ ½ Επαγωγικός 2 Πρέπει να αποσυνδέετε τα συνημμένα, το ενοχλητικό φως φόρτισης που αναβοσβήνει 34,99 δολάρια
Ενεργειακό σύστημα φόρτισης Energizer ★★★ Επαγωγικός 2 Μπορεί να αφήσει σε συνημμένα, φαίνεται δροσερό Τα Φώτα Φόρτισης δεν λειτουργούν σωστά, οι μπαταρίες γίνονται πολύ ζεστές, υπερτιμημένες 39,99 δολάρια
Η Quad Dock Plus του DreamGear Επαγωγικός 4 Περιλαμβάνει φορτιστή μπαταρίας Το ορυχείο πέθανε σε μια μέρα 49,99 δολάρια