Σταθμός φόρτισης Nyko για την αναθεώρηση Wii - Wii Remote Charger

Σταματήστε να αγοράζετε μπαταρίες

Το Wii είναι ένα όμορφο παράδειγμα της λεπτομέρειας της Nintendo για τον σχεδιασμό κονσόλας. Ωστόσο, το Wii έχει ένα τρομερό ελάττωμα. Σε αντίθεση με τις άλλες κονσόλες της γενιάς της, το PlayStation 3 και το Xbox 360, το ασύρματο τηλεχειριστήριο του Wii δεν είναι επαναφορτιζόμενο, αντί να χρησιμοποιεί βασικές μπαταρίες AA. Αυτό είναι εξαιρετικό για τη βιομηχανία μπαταριών, η οποία μπορεί να πουλήσει μπαταρίες σε παίκτες του Wii από το χαρτοφυλάκιο, αλλά είναι τρομερό για τους υπόλοιπους.

Ευτυχώς, υπάρχει μια εναλλακτική λύση για να καταστούν οι εταιρείες μπαταριών πλουσιότερες: αξεσουάρ όπως ο σταθμός φόρτισης του Nyko για το Wii.

Τα βασικά: Σταματήστε να αγοράζετε μπαταρίες

Ο Σταθμός φόρτισης διαθέτει φορτιστή που μπορεί να χωρέσει δύο τηλεχειριστήρια Wii, δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και δύο καλύμματα μπαταριών αντικατάστασης με λαστιχένια υποστηρίγματα από καουτσούκ που καθιστούν το τηλεχειριστήριο σας λίγο πιο εύκολο. Αφού συνδεθεί ο φορτιστής σε μια πρίζα τοίχου και η μπαταρία είναι στη θέση του, τοποθετήστε το τηλεχειριστήριο στο φορτιστή. Μια πράσινη ένδειξη υποδεικνύει ότι το τηλεχειριστήριο επαναφορτίζεται. αν το φως είναι μπλε τότε το τηλεχειριστήριο είναι πλήρως φορτισμένο.

Το μειονέκτημα: Αποσύνδεση και αποσυσκευασία

Ο σταθμός φόρτισης είναι ένας αγώγιμος φορτιστής, ο οποίος σημαίνει ότι η μπαταρία του πρέπει φυσικά να συνδεθεί στο φορτιστή. Εξαιτίας αυτού, αν έχετε το τηλεχειριστήριο σε ένα μανίκι σιλικόνης, θα πρέπει να το αφαιρέσετε κατά τη φόρτιση. Μια άλλη ταλαιπωρία είναι ότι πρέπει να αποσυνδέσετε το nunchuk από το τηλεχειριστήριό σας πριν να τοποθετηθεί στον φορτιστή.

Ποτέ δεν χρησιμοποιώ τα μανίκια σιλικόνης (σε όλα αυτά τα χρόνια δεν έβαλα ποτέ το τηλεχειριστήριό μου στην τηλεόρασή μου, οπότε δεν έχω δει ποτέ την ανάγκη), αλλά αποσυνδέοντας το nunchuk είναι μια ενόχληση, αν και μικρή. Γι 'αυτό τελικά προτιμώ επαγωγικούς φορτιστές.

Η ετυμηγορία: Μια σταθερή λύση φόρτισης

Ο φορτιστής του Nyko ήταν το πρώτο σύστημα επαναφόρτισης Wii που προσπάθησα και ενώ άλλοι έχουν έρθει από τότε που προτιμώ - δείτε το διάγραμμα σύγκρισης για πληροφορίες σχετικά με όλους τους φορτιστές που δοκιμάσαμε - αυτό αποδείχθηκε ένα στερεό εξάρτημα Wii και ένα από τα μια χούφτα που τελικά δεν σταμάτησε να λειτουργεί σωστά.

Με την επόμενη κονσόλα τους , η Nintendo τελικά έκανε έναν επαναφορτιζόμενο ελεγκτή, αν και δεδομένου ότι το Wii U είναι συμβατό με το τηλεχειριστήριο Wii, οι ιδιοκτήτες χρειάζονται ακόμα ένα φορτιστή. Εάν έχετε ένα Wii ή ένα Wii U και θέλετε να αποφύγετε τα χρήματά σας με μπαταρίες, αυτή είναι μια καλή επιλογή.