Πώς να πάρει τις ελλείπουσες εφαρμογές πίσω στο iPhone σας

Βρείτε εφαρμογές που λείπουν όπως το Safari, το FaceTime, το Camera & iTunes Store

Κάθε iPhone, iPod touch και iPad έρχεται προ-φορτωμένο με εφαρμογές από την Apple. Αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν το App Store, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari , το iTunes Store , τη φωτογραφική μηχανή και το FaceTime . Είναι παρόντες σε κάθε συσκευή iOS , αλλά μερικές φορές αυτές οι εφαρμογές θα λείπουν και μπορεί να αναρωτιέστε πού πήγαν.

Υπάρχουν τρεις πιθανοί λόγοι για τους οποίους μια εφαρμογή έχει εξαφανιστεί. Θα μπορούσε να μετακινηθεί ή να διαγραφεί. Αυτό είναι προφανές. Λιγότερο εμφανής είναι ότι οι "λείπει" εφαρμογές μπορεί να έχουν κρυφτεί χρησιμοποιώντας τη λειτουργία περιορισμού περιεχομένου της iOS.

Αυτό το άρθρο εξηγεί κάθε λόγο για μια εφαρμογή που λείπει και πώς να πάρετε τις εφαρμογές σας πίσω.

Όλοι για τους περιορισμούς περιεχομένου

Οι Περιορισμοί Περιεχομένου επιτρέπουν στους χρήστες να απενεργοποιούν ορισμένες ενσωματωμένες εφαρμογές και λειτουργίες. Όταν χρησιμοποιούνται αυτοί οι περιορισμοί, αυτές οι εφαρμογές είναι κρυμμένες - τουλάχιστον μέχρι να απενεργοποιηθούν οι περιορισμοί. Οι Περιορισμοί Περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απόκρυψη των ακόλουθων εφαρμογών:

Σαφάρι κατάστημα iTunes
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Apple Profiles & Posts
Siri & υπαγόρευση iBooks Store
FaceTime Podcasts
AirDrop Νέα
CarPlay Εγκατάσταση εφαρμογών , διαγραφή εφαρμογών και αγορών εντός εφαρμογής

Οι περιορισμοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απενεργοποίηση πολλών άλλων λειτουργιών και λειτουργιών των ρυθμίσεων iOS, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων απορρήτου, την αλλαγή λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις υπηρεσίες τοποθεσίας, το Κέντρο παιχνιδιών και άλλα - αλλά καμία από αυτές τις αλλαγές δεν μπορεί να κρύψει εφαρμογές.

Γιατί οι εφαρμογές μπορεί να είναι κρυμμένες

Υπάρχουν δύο ομάδες ατόμων που θα χρησιμοποιούν γενικά Περιορισμοί περιεχομένου για την απόκρυψη εφαρμογών: γονείς και διαχειριστές πληροφορικής.

Οι γονείς χρησιμοποιούν περιορισμούς περιεχομένου για να εμποδίσουν τα παιδιά τους να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές, ρυθμίσεις ή περιεχόμενο που δεν τους θέλουν.

Αυτό μπορεί να είναι να τους αποτρέψει από την πρόσβαση σε ώριμο περιεχόμενο ή από εκθέτοντας τους σε online αρπακτικά ζώα μέσω κοινωνικής δικτύωσης ή κοινής χρήσης φωτογραφιών.

Από την άλλη πλευρά, εάν λάβετε τη συσκευή iOS μέσω του εργοδότη σας, οι εφαρμογές ενδέχεται να λείπουν χάρη στις ρυθμίσεις που έχουν θεσπιστεί από τους διαχειριστές πληροφορικής της εταιρείας σας.

Μπορεί να ισχύουν λόγω εταιρικών πολιτικών σχετικά με το είδος του περιεχομένου στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη συσκευή σας ή για λόγους ασφαλείας.

Πώς να αποκτήσετε εφαρμογές χρησιμοποιώντας περιορισμούς περιεχομένου

Εάν λείπει το App Store, το Safari ή άλλες εφαρμογές, μπορείτε να τα επαναφέρετε, αλλά ίσως να μην είναι εύκολο. Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι οι εφαρμογές λείπουν πραγματικά και όχι απλά μετακινούνται σε άλλη οθόνη ή σε φάκελο . Αν δεν είναι εκεί, ελέγξτε αν οι Περιορισμοί περιεχομένου είναι ενεργοποιημένοι στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις". Για να τις απενεργοποιήσετε, κάντε τα εξής:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις .
  2. Πατήστε Γενικά .
  3. Πατήστε Περιορισμοί .
  4. Εάν οι Περιορισμοί είναι ήδη ενεργοποιημένοι, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης. Αυτό είναι όπου γίνεται σκληρό. Εάν είστε παιδί ή εταιρικός υπάλληλος, ενδέχεται να μην γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιούσαν οι γονείς ή οι διαχειριστές πληροφορικής (πράγμα που είναι φυσικά το σημείο). Εάν δεν το ξέρετε, είστε βασικά από τύχη. Συγνώμη. Αν το ξέρετε, ωστόσο, εισάγετε το.
  5. Για να ενεργοποιήσετε ορισμένες εφαρμογές ενώ αφήνετε άλλους κρυμμένους, σύρετε το ρυθμιστικό δίπλα στην εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να είναι πράσινο / πράσινο.
  6. Πατήστε Απενεργοποίηση Περιορισμοί για να ενεργοποιήσετε όλες τις εφαρμογές και να απενεργοποιήσετε τους περιορισμούς περιεχομένου. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης.

Πώς να κάνετε αναζήτηση για εφαρμογές

Δεν είναι όλες οι εφαρμογές που φαίνονται να λείπουν είναι κρυμμένες ή έχουν εξαφανιστεί. Μπορεί να μετακινηθούν.

Μετά τις αναβαθμίσεις στο iOS, οι εφαρμογές μερικές φορές μετακινούνται σε νέους φακέλους. Αν πρόσφατα αναβαθμίσετε το λειτουργικό σας σύστημα, δοκιμάστε να αναζητήσετε την εφαρμογή που αναζητάτε χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο εργαλείο αναζήτησης Spotlight .

Η χρήση Spotlight είναι εύκολη. Στην αρχική οθόνη, σύρετε από τη μέση της οθόνης προς τα κάτω και θα την αποκαλύψετε. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα της εφαρμογής που αναζητάτε. Εάν είναι εγκατεστημένο στη συσκευή σας, θα εμφανιστεί.

Πώς να επιστρέψετε τις εφαρμογές που έχουν διαγραφεί

Οι εφαρμογές σας θα μπορούσαν επίσης να λείπουν επειδή έχουν διαγραφεί. Από την iOS 10 , η Apple σάς επιτρέπει να διαγράψετε ορισμένες προεγκατεστημένες εφαρμογές (αν και τεχνικά αυτές οι εφαρμογές είναι απλά κρυμμένες, δεν διαγράφονται).

Οι παλαιότερες εκδόσεις του iOS δεν το επέτρεπαν.

Για να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε ξανά τις ενσωματωμένες εφαρμογές που έχουν διαγραφεί, διαβάστε την Πώς να κάνετε λήψη εφαρμογών που έχετε ήδη αγοράσει .

Αποκτώντας Εφαρμογές Επιστροφή Μετά από Jailbreaking

Εάν έχετε jailbroken το τηλέφωνό σας , είναι πιθανό να έχετε διαγράψει πραγματικά μερικές από τις ενσωματωμένες εφαρμογές του τηλεφώνου σας. Εάν συμβαίνει αυτό, θα χρειαστεί να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να επαναφέρετε αυτές τις εφαρμογές. Αυτό καταργεί το jailbreak, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να πάρετε αυτές τις εφαρμογές πίσω.