Το iPhone δεν θα σβήσει; Εδώ είναι πώς να το διορθώσετε αυτό

Εάν το iPhone σας δεν θα απενεργοποιηθεί, ενδέχεται να ανησυχείτε ότι η μπαταρία του τηλεφώνου σας θα εξαντληθεί ή ότι το iPhone σας θα σπάσει. Αυτές είναι και οι δύο έγκυρες ανησυχίες. Ένα iPhone που είναι κολλημένο είναι μια σπάνια κατάσταση, αλλά αν συμβαίνει σε σας, πρέπει να καταλάβετε τι συμβαίνει ώστε να μπορείτε να ξέρετε πώς να το διορθώσετε.

Λόγοι για τους οποίους το iPhone σας δεν εξαφανίστηκε

Οι πιο πιθανές ένοχοι πίσω από ένα iPhone που δεν σβήνουν είναι:

Πώς να διορθώσετε ένα iPhone το οποίο απέτυχε

Εάν πρόκειται για ένα iPhone που έχει κολλήσει και δεν θα πάει μακριά, υπάρχουν τρία βήματα που μπορείτε να πάρετε για να προσπαθήσετε να το διορθώσετε πριν από τη συμμετοχή της Apple.

Όλα αυτά τα βήματα προϋποθέτουν ότι έχετε ήδη δοκιμάσει τον συνήθη τρόπο για να απενεργοποιήσετε το iPhone - κρατώντας πατημένο το κουμπί Sleep / Wake και μετακινώντας το ρυθμιστικό Power Off - και ότι δεν λειτούργησε. Εάν αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Τι να κάνετε όταν το iPhone σας δεν θα ενεργοποιηθεί

Βήμα 1: Σκληρή επαναφορά

Ο πρώτος και πιο απλός τρόπος για να κλείσετε ένα iPhone που δεν θα απενεργοποιηθεί χρησιμοποιεί μια τεχνική που ονομάζεται σκληρή επαναφορά. Αυτό είναι πολύ παρόμοιο με τον κανονικό τρόπο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του iPhone σας, αλλά είναι μια πληρέστερη επαναφορά της συσκευής και της μνήμης της. Μην ανησυχείτε: δεν θα χάσετε κανένα στοιχείο. Χρησιμοποιήστε μόνο μια σκληρή επαναφορά, εάν το iPhone σας δεν θα ξεκινήσει ξανά.

Για να επαναφέρετε το iPhone σας σκληρά:

  1. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Sleep / Wake και το κουμπί Home ταυτόχρονα. Εάν διαθέτετε τηλέφωνο της σειράς iPhone 7 , κρατήστε πατημένη την ένταση ήχου και την κατάσταση αναστολής λειτουργίας.
  2. Ο ρυθμιστικός διακόπτης ισχύος θα πρέπει να εμφανίζεται στην οθόνη. Κρατήστε και τα δύο κουμπιά.
  3. Η οθόνη θα γίνει μαύρη.
  4. Το λογότυπο της Apple θα εμφανιστεί στην οθόνη. Αφήστε τα δύο κουμπιά και το iPhone θα ξεκινήσει κανονικά. Όταν ολοκληρωθεί η λειτουργία του τηλεφώνου, ξεκινήστε πάλι όλα.

Βήμα 2: Ενεργοποιήστε την Υποστήριξη και απενεργοποιήστε το μέσω Λογισμικού

Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο τέχνασμα που είναι πολύ χρήσιμο εάν ένα από τα φυσικά κουμπιά στο iPhone-Sleep / Wake ή Home, πιθανότατα, είναι σπασμένο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να το κάνετε μέσω του λογισμικού.

Το AssistiveTouch είναι ένα χαρακτηριστικό ενσωματωμένο στο iPhone που τοποθετεί στην οθόνη σας μια έκδοση λογισμικού του κουμπιού Home. Είναι σχεδιασμένο για άτομα με φυσικές καταστάσεις που δυσκολεύουν να πιέσουν το κουμπί, αλλά πολλοί άνθρωποι χωρίς αυτές τις συνθήκες το χρησιμοποιούν για τα δροσερά χαρακτηριστικά που προσφέρει. Ξεκινήστε ενεργοποιώντας την Υποβοήθηση Αφής:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις
  2. Πατήστε Γενικά
  3. Πατήστε Πρόσβαση
  4. Στην ενότητα Αλληλεπιδράσεις, πιέστε Βοηθητικό
  5. Στην οθόνη AssistiveTouch, μετακινήστε το ρυθμιστικό στο πράσινο / πράσινο και ένα νέο εικονίδιο θα εμφανιστεί στην οθόνη σας. Αυτό είναι το νέο κουμπί βασισμένο στο λογισμικό Home.

Με αυτό το νέο κουμπί Αρχική σελίδα ενεργοποιημένο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να απενεργοποιήσετε το iPhone σας:

  1. Αγγίξτε το κουμπί Αρχική σελίδα λογισμικού
  2. Αγγίξτε τη συσκευή
  3. Αγγίξτε παρατεταμένα την οθόνη κλειδώματος μέχρι να εμφανιστεί το ρυθμιστικό Power Off
  4. Μετακινήστε το ρυθμιστικό από τα αριστερά προς τα δεξιά για να απενεργοποιήσετε το iPhone σας.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Αντιμετώπιση ενός σπασμένου κουμπιού Home iPhone

Βήμα 3: Επαναφορά του iPhone από την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Αλλά τι γίνεται αν μια σκληρή επαναφορά και το AssistiveTouch δεν έχουν λύσει το πρόβλημά σας; Σε αυτή την περίπτωση, το πρόβλημα που προκαλεί το iPhone σας να παραμείνει πιθανότατα έχει να κάνει με το λογισμικό στο τηλέφωνό σας, όχι το υλικό.

Είναι δύσκολο για τον μέσο άνθρωπο να καταλάβει εάν αυτό είναι ένα πρόβλημα με το iOS ή μια εφαρμογή που έχετε εγκαταστήσει, οπότε το καλύτερο στοίχημα είναι να επαναφέρετε το iPhone σας από αντίγραφο ασφαλείας . Κάνοντας αυτό παίρνει όλα τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις από το τηλέφωνό σας, διαγράφει και στη συνέχεια τα επανεγκαθιστά για να σας δώσει μια νέα αρχή. Δεν θα διορθώσει κάθε πρόβλημα, αλλά διορθώνει πολλά. Εδώ πρέπει να κάνετε:

  1. Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή στον οποίο συγχρονίζετε κανονικά
  2. Ανοίξτε το iTunes εάν δεν ανοίγει μόνος του
  3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο iPhone στην επάνω αριστερή γωνία, κάτω από τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής (αν δεν είστε ήδη στην ενότητα διαχείρισης iPhone)
  4. Στην ενότητα Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα . Αυτό θα συγχρονίσει το iPhone σας στον υπολογιστή και θα δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας
  5. Όταν γίνει αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας
  6. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να επιλέξετε το αντίγραφο ασφαλείας που μόλις δημιουργήσατε στο βήμα 4
  7. Ακολουθήστε τα βήματα της οθόνης και, μετά από λίγα λεπτά, το iPhone θα πρέπει να ξεκινήσει όπως είναι φυσιολογικό
  8. Αποσυνδέστε το από το iTunes και θα πρέπει να είστε καλός.

Βήμα 4: Επισκεφτείτε την Apple για βοήθεια

Αν κανένα από αυτά τα βήματα δεν έχει λύσει το πρόβλημά σας και το iPhone σας δεν θα απενεργοποιηθεί, το πρόβλημά σας μπορεί να είναι μεγαλύτερο ή πολύ πιο δύσκολο από αυτό που μπορείτε να επιλύσετε στο σπίτι. Ήρθε η ώρα να φέρετε τους εμπειρογνώμονες: την Apple.

Μπορείτε να λάβετε τηλεφωνική υποστήριξη από την Apple (οι χρεώσεις ισχύουν αν το τηλέφωνό σας δεν είναι πλέον εγγεγραμμένο). Ελέγξτε αυτή τη σελίδα στον ιστότοπο της Apple για τη λίστα τηλεφωνικών αριθμών υποστήριξης σε όλο τον κόσμο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε σε ένα κατάστημα της Apple για προσωπική βοήθεια. Αν το προτιμάτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει μια συνάντηση μπροστά από το χρόνο. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τεχνική υποστήριξη στα Apple Stores και χωρίς ραντεβού, πιθανότατα θα περιμένετε πολύ χρόνο για να μιλήσετε σε κάποιον.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Πώς να κάνετε ένα Apple Genius Bar Διορισμός για τεχνική υποστήριξη