Πώς να αναγκάσει το iPod nano να επανεκκινήσει μετά από μια συντριβή

Γρήγορη ανάκτηση του iPod nano σας χωρίς να χάσετε την ψηφιακή σας μουσική

Γιατί το iPod nano μου απλά πάγωσε;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το iPod nano μπορεί να καταστεί άχρηστο. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ακούτε τα τραγούδια σας ή να συγχρονίζετε με το iTunes όταν ξαφνικά αποφασίζει να συντρίψει! Εάν το iPod σας φαίνεται παγωμένο, τότε ίσως χρειαστεί μόνο επαναφορά (για προβλήματα συγχρονισμού, διαβάστε τον Οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων του iPod Sync ).

Το υλικολογισμικό στο εσωτερικό του iPod σας (που είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία του) μπορεί μερικές φορές να καταρρεύσει - κάνοντας τη συσκευή είτε να παγώσει όσο είναι ενεργοποιημένη ή να μην ενεργοποιηθεί. Ως εκ τούτου αξίζει να προσπαθήσετε να επανεκκινήσετε το iPod nano χωρίς να διακινδυνεύσετε την απώλεια της μουσικής σας.

Ποτέ δεν ξέρετε, αυτό θα μπορούσε να είναι το μόνο που χρειάζεται, ώστε να μην χρειαστεί να το πάρετε σε κάποιον για περιττή επισκευή - μπορεί ακόμη και να σας χρεώσει για αυτό το απλό έργο!

Δυσκολία : Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται : 1 μέγιστο λεπτό

Τι θα χρειαστείτε :

Επανεκκίνηση ενός iPod nano (1η έως 5η γενιά)

  1. Μετακινήστε τον διακόπτη κρατήματος. Το πρώτο στάδιο στην επαναφορά του iPod nano σας είναι να σύρετε το διακόπτη Hold στη θέση κράτησης και στη συνέχεια να επιστρέψετε ξανά στη θέση off.
  2. Κουμπιά μενού και επιλογής . Η επόμενη φάση περιλαμβάνει την πίεση των πλήκτρων Μενού και επιλογής για περίπου 10 δευτερόλεπτα ή μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple που εμφανίζεται στην οθόνη. Εάν αυτό δεν λειτουργεί για πρώτη φορά, δοκιμάστε ξανά.
  3. Εάν τα παραπάνω βήματα δεν λειτουργούν, τότε θα μπορούσε να είναι ότι το iPod nano σας χρειάζεται ισχύ για επαναφορά. Χρησιμοποιήστε έναν προσαρμογέα ρεύματος ή την ισχύ του υπολογιστή σας και ακολουθήστε τα βήματα 1 - 2 ξανά.

Βήματα για την επαναφορά μιας 6ης γενιάς iPod nano

  1. Η επαναφορά μιας 6ης γενιάς iPod nano είναι πιο απλή από ό, τι σε προηγούμενες εκδόσεις. Το πρώτο βήμα είναι να κρατήσετε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και το πλήκτρο αύξησης της έντασης ταυτόχρονα. Αυτό πρέπει να γίνει για περίπου 10 δευτερόλεπτα ή έως ότου η οθόνη γίνει μαύρη.
  2. Μετά από αυτό, θα πρέπει να δείτε την επαναφορά της μονάδας ως συνήθως.
  3. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε το νανο σας πηγαίνει στη συνέχεια να εξετάσει τη σύνδεση σε κάποια ενέργεια (μέσω USB ή τροφοδοτικό) και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε ξανά.

Βήματα για την επανεκκίνηση μιας 7ης γενιάς iPod nano

  1. Η διαδικασία επαναφοράς της 7ης γενιάς iPod nano είναι πολύ παρόμοια με την 6η γενιά. Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή διαφορά. Κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και το κουμπί Home για 10 δευτερόλεπτα ή έως ότου εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.
  2. Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, η συσκευή σας θα πρέπει να επανεκκινήσει και να εμφανίσει την αρχική οθόνη.