Τρόπος τροποποίησης του μεγέθους κειμένου στον Internet Explorer 8

01 από 03

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer

Microsoft Corporation

Το μέγεθος του κειμένου που εμφανίζεται σε ιστοσελίδες στο πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer 8 ενδέχεται να είναι πολύ μικρό για να διαβάζετε με σαφήνεια. Από την άλλη πλευρά του νομίσματος, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πολύ μεγάλο για το γούστο σας. Το IE8 σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε ή να μειώσετε εύκολα το μέγεθος γραμματοσειράς όλων των κειμένων μέσα σε μια σελίδα.

Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer.

02 του 03

Το μενού σελίδας

(Φωτογραφία © Scott Orgera).

Κάντε κλικ στο μενού Page , το οποίο βρίσκεται στην άκρα δεξιά πλευρά της καρτέλας Tab του προγράμματος περιήγησης. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή Μέγεθος κειμένου .

03 του 03

Αλλαγή μεγέθους κειμένου

(Φωτογραφία © Scott Orgera).

Ένα δευτερεύον μενού πρέπει να εμφανίζεται στα δεξιά της επιλογής Μέγεθος κειμένου . Στο παρακάτω υπομενού δίνονται οι παρακάτω επιλογές: Μεγαλύτερο, Μεγαλύτερο, Μεσαίο (προεπιλογή), Μικρότερο και Μικρότερο . Η επιλογή που είναι ενεργή είναι σημειωμένη με μια μαύρη κουκκίδα στα αριστερά του ονόματος της.

Για να τροποποιήσετε το μέγεθος κειμένου στην τρέχουσα σελίδα, επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή. Θα παρατηρήσετε ότι η αλλαγή πραγματοποιείται αμέσως.