Τι είναι τα θρύλοι του τέρατος;

Είναι ασφαλές για τα παιδιά μου να παίζουν;

Το Monster Legends είναι ένα παιχνίδι παιχνιδιών για πολλούς παίκτες, στο οποίο ανεβάζεις έναν στρατό τεράτων από τα αβγά με αλέκια σε φοβερούς μαχητές, προετοιμάζοντας τα θηρία σου για το πεδίο της μάχης από την αρχή.

Με εκατοντάδες διαθέσιμα τέρατα - το καθένα με τα δικά του μοναδικά σετ δεξιοτήτων - μαζί με την ικανότητα αναπαραγωγής και δημιουργίας νέων υβριδικών ειδών, ουσιαστικά κάθε παίκτης μέσα σε αυτό το ισχυρό RPG διοικεί τη δική του αποκλειστική δύναμη.

Ποιο είναι το παιχνίδι Monster Legends;

Αναπαραγωγή στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού μέσω του Facebook ή μέσω των εφαρμογών Android και iOS του παιχνιδιού. Το Monster Legends σάς επιτρέπει να τροφοδοτείτε τον στρατό σας από ειδικά εκπαιδευμένα θηρία με εχθρούς ελεγχόμενους από υπολογιστή και εκατομμύρια άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο. Καθώς προχωράτε στο ρόλο σας ως Master Monster, θα βελτιώσετε έναν εξατομικευμένο Paradise Monster όπου τα πλάσματά σας κατοικούν σε ειδικά διαμορφωμένα ενδιαιτήματα. Είναι εδώ σε αυτό το νησί όπου τροφοδοτείτε τα τέρατά σας, διευκολύνετε την εκπαίδευσή τους και μάλιστα τα αναπαράγετε ανάμεσα στο να ξεκινήσετε μάχη ή να ξεκινήσετε αναζητήσεις και άλλα μίνι παιχνίδια σε μια προσπάθεια να αποκτήσετε τόσο εμπειρία όσο και πολύτιμο λάφυρο.

Διατίθενται σε πολλές δημοφιλείς γλώσσες και είναι ελεύθεροι να παίξουν, οι μάχες του Monster Legends σε σειρά είναι παρόμοιες με πολλούς τρόπους με παραδοσιακές μάχες RPG και απαιτούν στρατηγικό μυαλό και προσεκτικό σχεδιασμό όταν φτάσετε σε υψηλότερα επίπεδα. Καθώς η ομάδα σας μεγαλώνει , το ίδιο ισχύει και για τη δυνατότητα συμμετοχής σε πραγματικά ευχάριστη δράση παίκτη έναντι παίκτη. Με τα νέα τέρατα, τα στοιχεία και τα μονοπάτια προόδου που προστίθενται εβδομαδιαία και μια αρκετά σε βάθος μηχανή τυχερού παιχνιδιού, το Monster Legends προσφέρει μακροπρόθεσμη διασκέδαση σε όσους επιλέγουν να κάνουν τη δέσμευση.

Πως να ξεκινήσεις

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Monster Legends μπορεί να παιχτεί στο Facebook ή μέσω μιας εφαρμογής. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε, η διαδικασία είναι απλή και θα ξεκινήσετε σε λίγα λεπτά.

Μόλις ξεκινήσετε το παιχνίδι για πρώτη φορά, σας καλωσορίζουμε από τον Pandalf, το μακρόφυτο Master Monster, που σας δίνει ένα step-by-step αστάρι για να ξεκινήσετε την ανάπτυξη του δικού σας νησιού.

Είναι σε αυτό το σημείο όπου τελειώνει το εισαγωγικό φροντιστήριο και ο Pandalf σάς επιτρέπει να αρχίσετε να παίζετε μόνοι σας, δίνοντάς σας οδηγίες να επεκτείνετε το νησί σας με περισσότερα τέρατα. Ωστόσο, δεν είναι πολύ μακριά, καθώς ένα κλικ ή ένα κλικ στο κουμπί " Στόχοι " θα σας καθοδηγήσει στα επόμενα συνιστώμενα βήματα που περιλαμβάνουν το συνδυασμό Fire with Nature στο βουνό αναπαραγωγής για να δημιουργήσετε ένα υβριδικό τέρας Greenasaur.

Καθώς προχωράτε, τόσο το νησί σας όσο και ο στρατός σας θα εξελιχθούν σε εκεί όπου είστε έτοιμοι για την πρώτη σας μάχη, που είναι όταν ο ενθουσιασμός αρχίζει πραγματικά. Με την πάροδο του χρόνου θα γίνετε πιο άνετοι με τις μάχες, τελικά εργάζεστε μέχρι τη λειτουργία PvP όπου θα συνεργαστείτε με τους άλλους παίκτες σε μια προσπάθεια να ανεβείτε στους πίνακες βαθμολογίας. Εκείνοι που ευδοκιμούν σε αυτό το μέρος του παιχνιδιού παίρνουν να συμμετάσχουν σε Legendary Leagues, όπου τα βραβεία και οι ανταμοιβές είναι ιδιαίτερα πολυπόθητες.

Δεν χρειάζεται να ενσωματώσετε το Monster Legends με ένα λογαριασμό στο Facebook αν παίζετε την εφαρμογή, αλλά βοηθά πολύ στην πορεία σας καθώς η κοινή χρήση της κατάστασής σας και άλλων ενημερώσεων σε ορισμένες συνδέσεις σε όλο το παιχνίδι σας δίνει πρόσθετο χρυσό, θησαυρό, εμπειρία σημεία και ακόμη και νέα τέρατα.

Είναι οι μύθοι τέρας ασφαλείς για το παιδί μου;

Το Monster Legends έχει βαθμολογία 9+ λόγω περιστασιακής βίας με κινούμενα σχέδια, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά κάτω των 9 ετών δεν πρέπει να παίζουν το παιχνίδι. Αν και έχει ένα νεότερο vibe σε αυτό από την άποψη του στυλ κινουμένων σχεδίων, μερικά από τα προηγμένα gameplay σε συνδυασμό με την τεράστια συλλογή των πλάσματα, στοιχεία, δεξιότητες και στατιστικά στοιχεία μπορούν να προσελκύσουν τους ενηλίκους επίσης.

Υπάρχουν και μορφές συνομιλίας σε παγκόσμιο και ομαδικό επίπεδο, συχνά απαραίτητες για το PvP, το οποίο ανοίγει τα παιδιά μέχρι ένα επίπεδο επικοινωνίας και έκθεσης που μπορεί να μην είστε άνετοι ως γονέας. Αυτό συμβαίνει με σχεδόν όλα τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες, αλλά αυτό δεν το καθιστά λιγότερο πιθανή απειλή.

Εάν το παιδί σας έχει προφίλ στο Facebook, η άμεση ενσωμάτωση του παιχνιδιού στον ιστότοπο των κοινωνικών μέσων μπορεί επίσης να δημιουργήσει κάποιο κίνδυνο εάν συνδέονται με λάθος άτομα. Ωστόσο, αυτή η πτυχή είναι κάτι που ένας γονέας θα πρέπει να είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως μέσω του Facebook, ώστε να υπάρχει πολύ λιγότερος κίνδυνος εκεί.

Όπως πάντα, σας συνιστούμε να παρακολουθείτε την ηλεκτρονική δραστηριότητα του παιδιού σας - συμπεριλαμβανομένου του Monster Legends. Ο στόχος εδώ σίγουρα δεν είναι να σας τρομάξει μακριά από το να επιτρέψετε στα παιδιά σας να παίξουν Monster Legends, όμως, καθώς είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στη διδασκαλία της μαθηματικής, της στρατηγικής, της υπομονής και της ομαδικής εργασίας.

Παρόλο που δεν κοστίζει τίποτα για να παίξει Monster Legends, υπάρχει ένας τόνος αγορών στο παιχνίδι διαθέσιμος έτσι είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας δεν αγοράζουν πολύτιμους λίθους και άλλα καλούδια χωρίς την άδειά σας ή μπορεί να είσαι για μια δυσάρεστη έκπληξη την επόμενη φορά που θα δείτε την δήλωση πιστωτικής σας κάρτας.