Αποκλεισμός αποστολέα στο Windows Live Mail ή στο Outlook Express

Αποκλεισμός αποστολέων για τη μείωση των ενοχλητικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Outlook Express είναι ένα διακεκομμένο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συμπεριλήφθηκε στα Windows 98, Me, 2000 και Windows XP. Το Windows Live Mail είναι ένα διακεκομμένο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε Windows 7 και Windows 8. Είναι συμβατό με τα Windows 10. Το Windows Mail είναι ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνεται στα λειτουργικά συστήματα Windows Vista, 8, 8,1 και 10.

Πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνονται καθημερινά και μερικά από αυτά δεν είναι ευπρόσδεκτα. Αν βρείτε πολλά από αυτά τα ανεπιθύμητα μηνύματα προέρχονται από τον ίδιο αποστολέα, μπορείτε να αποκλείσετε εύκολα όλα τα μηνύματα από αυτόν τον αποστολέα εύκολα στο Windows Live Mail, στο Windows Mail ή στο Outlook Express.

Αποκλεισμός αποστολέα στο Windows Live Mail

Για να προσθέσετε έναν αποστολέα στη λίστα αποκλεισμένων αποστολέων σας στο Windows Live Mail ή στο Windows Mail:

Αποκλεισμός αποστολέα στο Windows Live Mail 2009 και στα προηγούμενα ή στο Windows Mail

Για να προσθέσετε έναν αποστολέα στη λίστα αποκλεισμένων αποστολέων σας στο Windows Live Mail ή στο Windows Mail:

Στο Windows Live Mail, ίσως χρειαστεί να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Alt για να δείτε το μενού.

Αποκλεισμός αποστολέα στο Outlook Express

Για να προσθέσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη λίστα αποκλειστών αποστολέων στο Outlook Express :

Τα Windows Live Mail, το Windows Mail και το Outlook Express προσθέτουν αυτόματα τη διεύθυνση του αποστολέα στη λίστα των αποκλεισμένων αποστολέων. Σημειώστε ότι αυτό λειτουργεί μόνο με λογαριασμούς POP . Τα μηνύματα από αποκλεισμένους αποστολείς σε λογαριασμούς IMAP ή MSN Hotmail δεν μετακινούνται αυτόματα στο φάκελο "Κάδος απορριμμάτων".

Ο αποκλεισμός δεν εμποδίζει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία

Δεδομένου ότι οι αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μπορούν να επιλέξουν μια νέα, διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που στέλνουν, το κλείδωμα από τη διεύθυνση του αποστολέα δεν είναι αποτελεσματικό κατά αυτού του ενοχλητικού τύπου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Για να απαγορεύσετε το spam, δοκιμάστε ένα φίλτρο spam.