Πώς να αποκλείσετε έναν αποστολέα στο Outlook Express

Σταματήστε τα ενοχλητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια απλή ρύθμιση

Το Outlook Express σταμάτησε το 2003, αλλά ίσως το έχετε εγκαταστήσει σε ένα παλαιότερο σύστημα Windows. Αντικαταστάθηκε στα Windows Vista από το Windows Mail. Πολλοί πρώην χρήστες του Outlook Express έχουν μεταφερθεί στο Outlook. Μάθετε πώς μπορείτε να αποκλείσετε έναν αποστολέα στο Outlook .

Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook Express σε παλαιότερο σύστημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να αποκλείσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους αποστολείς. Αυτή η ενέργεια σταματά όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μια συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

01 από 03

Πώς να αποκλείσετε αποστολείς στο Outlook Express

Στο Outlook Express, μπορείτε να αποκλείσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μια συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Επισημάνετε ένα μήνυμα από το άτομο που θέλετε να μπλοκάρει.
  2. Επιλέξτε Μήνυμα | Αποκλεισμός αποστολέα ... από το μενού.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes) για να διαγράψετε όλα τα υπάρχοντα μηνύματα από τον αποκλεισμένο αποστολέα από τον τρέχοντα φάκελο. Τα μελλοντικά μηνύματα αποκλείονται ακόμη και αν απαντήσετε στην ερώτηση για να διατηρήσετε τα υπάρχοντα μηνύματα.

02 του 03

Προσθήκη αποστολέα στη λίστα αποκλεισμένων αποστολέων

Το Outlook Express προσθέτει αυτόματα τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του οποίου μπλοκάρετε στη λίστα των αποκλεισμένων αποστολέων. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία λειτουργεί μόνο με λογαριασμούς POP. Εάν διαθέτετε λογαριασμό IMAP , τα μηνύματα από έναν αποκλεισμένο αποστολέα δεν μετακινούνται αυτόματα στο φάκελο "Κάδος απορριμμάτων".

03 του 03

Μην σπαταλάτε χρόνο αποκλεισμού χρόνου απόρριψης

Επειδή τα άτομα που στέλνουν ανεπιθύμητα μηνύματα διαλέγουν συχνά νέες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - μερικές φορές για κάθε μήνυμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που στέλνουν - αποκλείοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός spammer δεν θα λύσουν το πρόβλημα. Για αυτό, χρειάζεστε ένα φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για να προστατεύσετε τα εισερχόμενα του Outlook Express από ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εισερχόμενους ιούς και κακόβουλο λογισμικό.