Πώς να βεβαιωθείτε ότι το Windows Mail δεν χωρίζει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο μυστηριώδης μετασχηματισμός ενός πολύ όμορφου μηνύματος σε πολλούς άσχημους

Όταν στέλνετε ένα αθώο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (με μερικές φωτογραφίες επισυνάπτεται ίσως) και, αντί να "φανείτε καλό δίπλα στον κάκτο", επιστρέψτε μια έξαλλη σημείωση που διαμαρτύρεται για 67 περίεργα μηνύματα που περιέχουν απλούς αριθμούς και περίεργα γράμματα διατεταγμένα σε φαινομενικά τυχαία σωστά, έχετε δίκιο.

Συχνά, η απάντηση και η λύση είναι απλές. Το Windows Live Mail, το Windows Mail και το Outlook Express μπορούν να χωρίσουν τα μεγάλα αρχεία σε μικρότερα κομμάτια και να ανασυγκροτηθούν στο τέλος λήψης. Η λειτουργία είναι ένα κομμάτι από ένα υπόλοιπο από τις προηγούμενες μέρες του Διαδικτύου (αν και ακόμα χρήσιμο για τις ομάδες συζήτησης Usenet), και φυσικά η επανασυναρμολόγηση δεν συμβαίνει ποτέ. Το αποτέλεσμα είναι πολλά μικρά μηνύματα που δείχνουν τα συνημμένα αρχεία σε μια κωδικοποιημένη μορφή. Τα μηνύματα θα έχουν επίσης "{file name} [2/45]" ή κάτι παρόμοιο στο θέμα.

Συνήθως είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε αυτό το σπάσιμο των μεγάλων μηνυμάτων. Μην ανησυχείτε για τα συνηθισμένα συνημμένα και εάν θέλετε να στείλετε μεγαλύτερα αρχεία - ας πούμε, 60 MB ή ίσως μερικές εκατοντάδες - μπορείτε να απευθυνθείτε σε μια υπηρεσία σχεδιασμένη για το σκοπό αυτό.

Βεβαιωθείτε ότι το Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express δεν σπάζουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μικροσκοπικά κομμάτια

Για να αποτρέψετε το Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express να διαχωρίζουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μικρά κομμάτια: