Τι σημαίνει πραγματικά το INB4;

Αποκωδικοποιώντας τον παράξενο όρο που εμφανίζεται συχνά στις δημοφιλείς πίνακες μηνυμάτων

Το INB4 δεν είναι συντομογραφία που θα δείτε οπουδήποτε online. Στην πραγματικότητα, αν δεν είστε αρκετά ενεργό μέλος (ή τουλάχιστον ένας lurker) ενός σχετικά δημοφιλούς ηλεκτρονικού πίνακα μηνυμάτων, οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα πρέπει ποτέ να αναρωτηθείτε τι σημαίνει INB4.

Αλλά αν το κάνετε, εδώ πρέπει να ξέρετε γι 'αυτό.

Το INB4 είναι ένα ακρωνύμιο για:

Στο παρελθόν.

Αυτό δεν εξηγεί πολλά, και αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το INB4 σωστά στο διαδίκτυο. Δεν μπορείτε ακριβώς να το κολλήσετε οπουδήποτε σε μια πρόταση για να αντικαταστήσετε τις λέξεις "πριν" και ελπίζετε ότι όλοι θα ξέρουν ακριβώς τι εννοείτε όταν το δημοσιεύετε στα κοινωνικά μέσα .

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά αυτή την περίεργη συντομογραφία.

Πώς χρησιμοποιείται το INB4

Πρώτα πράγματα: Το INB4 χρησιμοποιείται πάντα ως μέρος μιας συζήτησης, συνήθως ως απάντηση σε κάποιον άλλο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι μια τόσο μεγάλη τάση στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες μηνυμάτων, καθώς κάθε θέμα που δημοσιεύτηκε από έναν χρήστη έχει σκοπό να ξεκινήσει μια συζήτηση, εμφανίζοντας ένα νήμα απαντήσεων από άλλους χρήστες κάτω από αυτό.

Τα μέλη του πίνακα μηνυμάτων συνήθως χρησιμοποιούν το INB4 ακολουθούμενο από μια λέξη ή ένα σχόλιο για να προβλέψουν μια προφανή απάντηση ή ενέργεια που κάποιος άλλος σχεδόν αναμφισβήτητα λέει ή κάνει. Με άλλα λόγια, όταν κάποιος πληκτρολογεί INB4, παίρνουν αυτό το σχόλιο "πριν" κάποιον άλλο.

Είναι συγκρίσιμο με την «πρώτη» τάση που παρατηρείται σε διάφορες κοινωνικές πλατφόρμες . Οι χρήστες που συμπτωματικά συμβαίνουν να βλέπουν τις κοινωνικές τους ροές μόλις ένας πολύ δημοφιλής λογαριασμός που ακολουθεί δημοσιεύει νέο περιεχόμενο παρουσιάζεται με την ευκαιρία να είναι ο πρώτος σχολιαστής και συχνά θα δημοσιεύσει τη λέξη "First" απλά για να αναδείξει πριν από όλα τα άλλα σχόλια ξεκινήστε να πλημμυρίζετε.

Το INB4 λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το "First", αλλά το INB4 ακολουθεί πάντα ένα σχόλιο (ενώ το "First" είναι η μόνη λέξη που οι χρήστες θα πληκτρολογήσουν ώστε να μπορούν να δημοσιεύσουν το σχόλιό τους το συντομότερο δυνατό). Ελέγξτε μερικά από τα παρακάτω παραδείγματα για να δείτε πώς λειτουργεί το INB4.

Παραδείγματα INB4 στη χρήση

Παράδειγμα 1: Ας πούμε ότι ένας χρήστης του πίνακα μηνυμάτων δημοσιεύει ένα νέο θέμα συζήτησης που αντίκειται στους κοινοτικούς κανόνες και οδηγίες. Ίσως υπάρχουν εμπλεκόμενες λέξεις ή ένας σύνδεσμος σε έναν ακατάλληλο δικτυακό τόπο.

Πριν οι συντονιστές του πίνακα μηνυμάτων να δουν το θέμα και να το διαγράψουν, ένας χρήστης που τυχαίνει να το δει μπορεί να δημοσιεύσει μια απάντηση στο νήμα λέγοντας κάτι σαν:

"INB4 οι τροποποιήσεις διαγράφουν αυτό το"

Σε αυτό το σενάριο, ο χρήστης που απαντά με το σχόλιό του INB4 προβλέπει μια ενέργεια. Μπορούν ακόμη και να απαντήσουν απλά με το INB4 b & , το οποίο είναι ένας όρος που χρησιμοποιούν πολλά μέλη του πίνακα μηνυμάτων ως συντομογραφία για "πριν από την απαγόρευση", υπονοώντας ότι ο χρήστης που δημοσίευσε το θέμα πιθανότατα θα απαγορευτεί.

Παράδειγμα 2: Ας πούμε ότι ένας χρήστης του πίνακα μηνυμάτων ξεκινά ένα νέο θέμα σχετικά με το πώς ήρθε κατ 'οίκον για να βρει ότι ο σκύλος του έσπασε εντελώς τον υπολογιστή του. Εξηγεί τα συντρίμμια που βρήκε πριν ρωτήσει αν είχε συμβεί ποτέ σε κάποιον άλλο.

Αφού δύο χρήστες δημοσιεύσουν τις απαντήσεις τους στο νήμα, ένας χρήστης αποφασίσει να δημοσιεύσει τα εξής:

"INB4 doge meme"

Σε αυτό το σενάριο, ο χρήστης αναμένει ότι κάποιος θα δημοσιεύσει μια εικόνα του μωσαϊκού δογματά ως ένα αστείο.

Πού να χρησιμοποιήσετε το INB4

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το INB4 είναι μια συντομογραφία που χρησιμοποιείται συνήθως στις πινακίδες μηνυμάτων -ιδίως εκείνες στις οποίες εκτυλίσσονται πολλά κορίτσια και μάγοι. Σκεφτείτε 4chan, Reddit , YouTube και τα διοικητικά συμβούλια που επικεντρώνονται σε θέματα όπως το gaming, οι υπολογιστές και η τεχνολογία των πληροφοριών.

Οι πιθανότητες είναι ότι αν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το INB4 σε ένα πίνακα μηνυμάτων με μια κοινότητα ενθουσιωδών για την υγεία, νύφες να είναι, foodies ή scrapbookers, τα μέλη δεν θα έχουν καμία ιδέα τι εννοείτε. Αυτή είναι μια ηλεκτρονική συντομογραφία που έχει μια ξεχωριστή θέση στο διαδίκτυο, και geek-κεντρικά πίνακες μηνυμάτων είναι λίγο πολύ αυτό!