Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Reddit AMA

01 από 05

Ξεκινήστε με την εφαρμογή AMA της Reddit

Φωτογραφία © Getty Images

Το Reddit έχει περιγραφεί ως "η πρώτη σελίδα του ιστού", για την εμπειρία περιήγησης στην επιφάνεια εργασίας σας, στο κινητό, ωστόσο, είναι λίγο διαφορετική ιστορία.

Υπάρχει ένας τόνος ανεπίσημων εφαρμογών Reddit εκεί έξω από τρίτους κατασκευαστές για τις περισσότερες μεγάλες κινητές πλατφόρμες, οι οποίες οι περισσότεροι χρήστες έπρεπε να προσφύγουν στη χρήση για μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης Reddit σε μια κινητή συσκευή. Μέχρι τώρα, αυτό είναι. (Τουλάχιστον για AMAs τώρα.)

Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2014, η Reddit κυκλοφόρησε επίσημες εφαρμογές για συσκευές iOS και Android, για να επιτρέψει στους χρήστες να περιηγηθούν και να αλληλεπιδρούν με τις ερωτήσεις AMAs - Ask Me Anything που περιέχουν ενδιαφέροντα άτομα που συμφωνούν σε συνεντεύξεις τύπου Q & A που θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα . Μπορείτε να το κατεβάσετε τώρα από το iTunes και το Google Play.

Οι εφαρμογές διαφέρουν ελαφρώς μεταξύ τους σε κάθε πλατφόρμα, αλλά παραμένουν αρκετά βελτιωμένες όσον αφορά τη συνολική εμφάνιση, τα χαρακτηριστικά και την πλοήγηση. Κάντε κλικ στις παρακάτω διαφάνειες για να δείτε τι φαίνεται σε μια συσκευή iOS και πώς να την χρησιμοποιήσετε.

02 του 05

Περιηγηθείτε μέσα από τα AMAs

Στιγμιότυπο οθόνης του Ask Me Anything - Reddit AMA για iOS

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, θα δείτε μια καρτέλα που θα περιέχει όλες τις AMA με την ίδια σειρά που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα AMA του ιστότοπου Reddit . Τα δημοφιλή AMA σημειώνονται με ένα εικονίδιο φλόγας στην επάνω δεξιά γωνία, καθώς και μια μεγαλύτερη φωτογραφία φόντου.

Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την AMA απευθείας από αυτήν την καρτέλα χρησιμοποιώντας τα βέλη στο κάτω μέρος, να δείτε πόσες αυξήσεις έχουν ήδη ληφθεί και να δείτε το όνομα του χρήστη που δημιούργησε το νήμα (και πόσες φορές δημιουργήθηκε). Και ακριβώς όπως στον ιστότοπο, υπάρχουν εικονίδια στα αριστερά κάθε AMA που αντιπροσωπεύουν την κατηγορία στην οποία εντάσσεται.

Επιπλέον συμβουλή: Εάν πατήσετε το μικροσκοπικό βέλος στο επάνω μέρος κάτω από το στοιχείο "Ρωτήστε μου τίποτα", μπορείτε να φιλτράρετε AMAs από ποια είναι τα πιο καυτά, τα πιο πρόσφατα ή όλα αυτά.

Άλλη επιπλέον συμβουλή: Ακόμη και όταν βλέπετε ένα νήμα AMA, μπορείτε να περάσετε από το αριστερό ή το δεξί μέρος για να πλοηγηθείτε σε άλλα AMA.

03 του 05

Πατήστε Οποιαδήποτε AMA για να δείτε το πλήρες νήμα

Στιγμιότυπο οθόνης του Ask Me Anything - Reddit AMA για iOS

Πατήστε οποιοδήποτε AMA που σας ενδιαφέρει για να δείτε τη δημοσίευση από τον δημιουργό ακολουθούμενη από όλες τις απαντήσεις που δίνονται παρακάτω. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε ανάμεσα στις φιλτραρισμένες καρτέλες "Απάντηση" και "Ερωτηθείσες".

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επάνω και κάτω βέλη στο κάτω δεξιά μέρος κάθε ερώτησης για να τα αυξήσετε ή να τα μειώσετε. Και αν το AMA έχει επισημανθεί ως "Ενεργό" κατά την περιήγησή του, θα μπορείτε να δημοσιεύσετε μια ερώτηση απευθείας μέσω της εφαρμογής .

04 του 05

Πατήστε το κόκκινο 'R' στην επάνω αριστερή πλευρά για να δείτε τα AMA ανά κατηγορία

Στιγμιότυπο οθόνης του Ask Me Anything - Reddit AMA για iOS

Για να δείτε μια λίστα με όλα τα εικονίδια κατηγορίας, τα οποία εμφανίζονται επίσης σε κάθε AMA στην καρτέλα "Αρχική", απλώς πατήστε το κόκκινο εικονίδιο "r" που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Θα δείτε τα πάντα από την ψυχαγωγία και τη μουσική , μέχρι τις επιχειρήσεις και την πολιτική.

Πατήστε οποιοδήποτε εικονίδιο για να δείτε μια φιλτραρισμένη προβολή των AMA σε αυτήν την κατηγορία.Μπορείτε να την φιλτραρίσετε ξανά πατώντας "Hot", "Πρόσφατες" ή "Όλες οι ώρες" από την κορυφή ή μπορείτε να επιστρέψετε στην καρτέλα κατηγοριών και να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε κάτι συγκεκριμένο.

05 του 05

Αγγίξτε το εικονίδιο χρήστη στην επάνω δεξιά γωνία για να προβάλετε το προφίλ σας

Στιγμιότυπο οθόνης του Ask Me Anything - Reddit AMA για iOS

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα όσον αφορά την επεξεργασία ή την προσαρμογή του προφίλ σας Reddit, αλλά μπορείτε να αγγίξετε το πράσινο εικονίδιο χρήστη που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας για να το δείτε τουλάχιστον.

Πραγματικά δείχνει ακριβώς το όνομα χρήστη και τον αριθμό κάρμα σας (συμπεριλαμβανομένου του ποσού που προέκυψε από συνδέσμους και πόσα προέρχονταν από τα σχόλια.) Υπάρχουν επίσης εικονίδια που μπορείτε να κάνετε κλικ για να δείτε τους κανόνες και την ιδιωτικότητα της Reddit και ένα εικονίδιο με γρανάζι στην επάνω δεξιά ας να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις προβολής και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Τα AMAs είναι ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα του Reddit που περιλαμβάνουν μερικούς από τους μεγαλύτερους διασημότητες του κόσμου, τους πολιτικούς και άλλα δημόσια πρόσωπα. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε όλα τα Reddit από μια επίσημη εφαρμογή για κινητά, η εισαγωγή της εφαρμογής AMA αποτελεί τουλάχιστον ένα καλό βήμα προς την κατεύθυνση της "πρώτης σελίδας του ιστού" στο κινητό.

Θέλετε περισσότερα νέα εν κινήσει; Ελέγξτε αυτές τις κορυφαίες 10 μεγάλες εφαρμογές ανάγνωσης ειδήσεων.