Πώς να καθαρίσετε τα διαγραμμένα μηνύματα

Windows Mail ή Outlook Express

Τι συμβαίνει με τα Windows είναι ο κάδος ανακύκλωσης , στο Windows Mail και το Outlook Express είναι ο φάκελος " Διαγραμμένα στοιχεία " - εκτός αν χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό IMAP , φυσικά.

Αν έχετε πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσω του ισχυρού και άνετου IMAP, τα μηνύματα που διαγράφετε δεν μετακινούνται σε ειδικό φάκελο αλλά έχουν επισημανθεί για διαγραφή. Αυτό καθιστά τη διαγραφή μιας γρήγορης διαδικασίας και παρέχει ένα δίχτυ ασφαλείας εάν πατήσετε ποτέ το πλήκτρο Del ακούσια. Τα μηνύματα που έχουν επισημανθεί για διαγραφή είτε εμφανίζονται διαγραμμένα, είτε αποκρύπτονται .

Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα διαγραμμένα μηνύματα παραμένουν εκεί. Φυσικά, έχει νόημα να τα ξεφορτωθείτε από καιρό σε καιρό, ή τα Inbox σας θα αυξηθούν σε τρομακτικές αναλογίες, παρά την ευτυχισμένη διαγραφή (ή μετακίνηση) παλιού ταχυδρομείου σας . Πώς γίνεται, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει φάκελος " Διαγραμμένα στοιχεία " για κενό;

Εκκαθαρίστε τα μηνύματα που έχουν διαγραφεί στα Windows Mail ή στο Outlook Express

Για να διαγράψετε φυσικά και τελικά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν επισημανθεί για διαγραφή σε λογαριασμό IMAP στα Windows Mail ή Outlook Express :

(Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Επεξεργασία | Καθαρισμός μηνυμάτων που έχουν διαγραφεί από το μενού.)

Κάντε την αυτόματη διαγραφή των αλληλογραφίας των Windows Mail ή του Outlook Express

Ενώ το κλικ στα μηνύματα καθαρισμού είναι εύκολο, εξακολουθεί να είναι ένα κλικ - ένα περιττό κλικ αν ποτέ δεν ξεκλειδώσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα καθαρίζετε πάντα ταυτόχρονα (γεγονός που κάνει το κλικ πολλά, πολλά κλικ).

Εάν είστε εσείς, αφήστε το Windows Mil να κάνετε κλικ και να το καθαρίσει αυτόματα τα μηνύματα:

Στο Outlook Express:

Ενδέχεται επίσης να θέλετε να αποκρύψετε τα διαγραμμένα μηνύματα, ώστε να μπορείτε να τα ξεχάσετε τη στιγμή που τα καταστρέψατε.