Πώς μπορεί να ωφεληθεί το Market App με το Marketing Carrier

Οι τρόποι μεταφοράς μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αγορά εφαρμογών για την αύξηση των εσόδων

Οι φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας σήμερα έχουν πολλές επιλογές για να ενισχύσουν τη στρατηγική μάρκετινγκ μεταφορέων χρησιμοποιώντας την αγορά εφαρμογών. Η αγορά app διαθέτει ένα τεράστιο ακατέργαστο δυναμικό και αξιοποιώντας αυτό μπορεί να βοηθήσει τους μεταφορείς να αναλάβουν ηγετική θέση στην αγορά. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία για να παρέχουν στους προγραμματιστές τόσο τη δημιουργία εσόδων όσο και την εμπορία των εφαρμογών τους.

Οι μεταφορείς μπορούν να δώσουν στους προγραμματιστές ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων μετατρέποντας τα πλούσια δεδομένα τους σε περιεχόμενο που μπορεί να εφαρμοστεί. Ο καταναλωτής σήμερα προσπαθεί πάντα να πειραματίζεται με νεότερες, πιο ποικίλες εφαρμογές. Οι μεταφορείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την ευκαιρία για να σκεφτούν έξω από το κουτί και να ενθαρρύνουν τους προγραμματιστές να βγουν με πιο καινοτόμες εφαρμογές.

Πολλοί μεταφορείς βλέπουν τώρα τις τεράστιες δυνατότητες της επωνυμίας app και έρχονται ακόμη και με τα δικά τους app καταστήματα. Τούτο τελικά θα αποτελέσει σημαντική πηγή εσόδων για αυτούς.

Αλλά οι μεταφορείς αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα, γεγονός που παρεμποδίζει τις προσπάθειες προώθησης εφαρμογών τους.

Δημιουργία ενδιαφέροντος για τους Καταναλωτές και τους Προγραμματιστές εφαρμογών

Ενώ οι μεταφορείς χρειάζονται χρήστες για να χρησιμοποιούν καταστήματα εφαρμογών για να προσελκύσουν προγραμματιστές προς τη δική τους πλατφόρμα , πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν αρκετές εφαρμογές και να ενημερώνουν συνεχώς αυτόν τον κατάλογο, εάν πρέπει να κρατήσουν τους πελάτες που έρχονται.

Οι περισσότεροι προγραμματιστές προτιμούν να παραμείνουν σε επιτυχημένες πλατφόρμες, όπως το Android και το iPhone, αντί να ρισκάρουν σε φορείς που δεν έχουν εμπιστοσύνη. Φοβούνται ότι ο μεταφορέας ενδέχεται να μην μπορεί να παράγει αρκετή έκθεση και έσοδα για τις εφαρμογές τους.

Πώς οι μεταφορείς μπορούν να παρασύρουν τους προγραμματιστές εφαρμογών

Χρησιμοποιώντας το δυναμικό των προγραμματιστών, σίγουρα πληρώνει πλούσια μερίσματα για τον μεταφορέα, από την άποψη της δημιουργίας έκθεσης, της οικοδόμησης της φήμης και τελικά της δημιουργίας εσόδων. Οι φορείς εκμετάλλευσης που έχουν χρησιμοποιήσει τις σωστές στρατηγικές μάρκετινγκ μεταφορέων έχουν αναδειχθεί επιτυχώς ως ηγέτες στον τομέα.