Ο τελευταίος οδηγός επιβίωσης αγορών διακοπών

Πώς να διατηρήσετε τα δροσερά ψώνια σας αυτή τη χειμερινή περίοδο των διακοπών

Η εποχή των Χριστουγέννων και των χειμερινών διακοπών είναι η πιο δημοφιλής εποχή του χρόνου για δώρο. Ωστόσο, πολύ συχνά, το άγχος των αγορών για όλα αυτά τα δώρα μπορεί να σας φθείρει, αφήνοντας λιγότερη ενέργεια για να γιορτάσει πραγματικά τη χαρά της εποχής.

Ωστόσο, με μια μικρή προετοιμασία, μπορείτε να μείνετε μπροστά στα πλήθη. Παρακάτω υπάρχουν αρκετές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για την φρενίτιδα των αγορών διακοπών.

Η λίστα δώρων

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να προετοιμαστείτε για δώρο είναι να βάλουμε μαζί μια λίστα με εκείνους που θέλετε να δώσετε δώρα.

Ο προϋπολογισμός

Μόλις διαχωρίσετε τη λίστα σας και τις δοκιμαστικές αγορές προϊόντων, είναι καιρός να τελειοποιήσετε τον προϋπολογισμό σας.

Εκτός από το κόστος των προϊόντων, εξετάστε επίσης πράγματα όπως ο φόρος επί των πωλήσεων, τα έξοδα αποστολής / παράδοσης εάν χρειάζεστε αυτές τις επιλογές και, όπως προαναφέρθηκε, όλα τα αξεσουάρ που χρειάζονται για να κάνουν τη δουλειά δώρων.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τη λίστα αγορών σας στον προϋπολογισμό είναι με τη χρήση μιας εφαρμογής smartphone. Δείτε τις Εφαρμογές λίστας αγορών Χριστουγέννων για iPhone και Android για μερικές ιδέες.

Οι Διαφημίσεις

Μην πέσετε για τη διαφημιστική εκστρατεία της AD - αλλά ελέγξτε για καλές προσφορές. Εδώ είναι τι να ψάξετε.

Η επιλογή κάρτας δώρων

Εξετάστε τα πιστοποιητικά δώρων ή τις κάρτες δώρων που μπορείτε να εξαργυρώσετε online στο κατάστημα ή και τα δύο. Οι κάρτες δώρων μπορούν να αγοραστούν σε απευθείας σύνδεση, σε πολλά καταστήματα παντοπωλείων και σε άλλους λιανοπωλητές.

Εξυπηρετούν όχι μόνο να περιορίσουν το χρόνο των αγορών αλλά θα έχετε κάποιο κομμάτι του μυαλού και θα μειώσετε τη δυνατότητα του παραλήπτη δώρων να περάσει από το άγχος της ανάγκης να επιστρέψει ή να ανταλλάξει το δώρο, σκέπτοντας ότι μπορεί να σας προσβάλει.

Αγορές on-line

Ένας τρόπος για να μειώσετε το άγχος των αγορών διακοπών είναι να παραιτηθείτε από την ταλαιπωρία της στάσης σε παρατεταμένες γραμμές, απλά παραμένοντας στο σπίτι και ψωνίζοντας online.

Ορισμένες δημοφιλείς τοποθεσίες περιλαμβάνουν το Amazon, το Best Buy, το Walmart και το QVC - και τα περισσότερα άλλα καταστήματα με τούβλα και κονίαμα έχουν σε απευθείας σύνδεση ιστότοπους που όχι μόνο διαθέτουν το κατάστημα στο κατάστημά τους, αλλά πολλές φορές έχουν online αποκλειστικά. Αυτό είναι πραγματικά μεγάλο, αλλά δεν είναι χωρίς τις παγίδες του.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε κατά την αγορά online:

Παρόλο που τα ηλεκτρονικά ψώνια είναι πολύ βολικά, όταν αγοράζετε ορισμένα προϊόντα, όπως τηλεοράσεις ή ηχητικά εργαλεία, εκτός και αν είστε εξοικειωμένοι με το προϊόν, δεν έχετε την ευκαιρία να το δείτε ή να ακούσετε πριν το αγοράσετε. Ως αποτέλεσμα, ο παραλήπτης του δώρου σας μπορεί να είναι ευγνώμων, αλλά το προϊόν μπορεί να μην ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για τον οποίο η γνώση της πολιτικής επιστροφής / ανταλλαγής / επιστροφής του ιστότοπου είναι σημαντική.

Τούβλα και κονίες ψαρέματος

Εκτός από τα πλήθη και τις γραμμές, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν βγείτε έξω σε ένα κατάστημα για να αγοράσετε δώρα.

Η κατώτατη γραμμή

Είτε κάνετε αγορές στο διαδίκτυο είτε στο κατάστημα, φροντίστε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα. Το κύριο όφελος από την πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι η καλύτερη τεκμηρίωση αγοράς. Ωστόσο, πολλές πιστωτικές κάρτες προσφέρουν επίσης μετρητά ή εκπτώσεις, ταξιδιωτικά μίλια, επέκταση εγγύησης και άλλα οφέλη που μπορούν να μειώσουν τις οικονομικές επιπτώσεις των αγορών διακοπών σας στο πίσω μέρος. Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι πληρώνετε αρκετά για τις ακόλουθες μηνιαίες δηλώσεις σας, έτσι ώστε οποιοδήποτε δεδουλευμένο ενδιαφέρον να μην ακυρώνει αυτά τα οφέλη.

Τα καταστήματα διακοπών μπορούν να γίνουν αρκετά ταραχώδη, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Εάν παίρνετε λίγο χρόνο για να προετοιμαστείτε, θα έχετε μια οργανωμένη εμπειρία αγορών που θα εξοικονομήσει χρήματα και ίσως πολύ χρόνο.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, οργανώστε και τρώτε ένα καλό γεύμα πριν ξεκινήσετε την ηλεκτρονική σας ψώνια ή ξεκινήσετε τα καταστήματα!