Πώς να επισημάνετε ένα μήνυμα για παρακολούθηση στο Yahoo Mail

Εάν είστε ένα είδος "εισερχόμενου μηδέν", το καλύτερο είναι να διαβάζετε κάθε email μόνο μία φορά και να απαντάτε σε αυτό, να το αρχειοθετείτε ή να το σκουπίζετε αμέσως. Είναι καλύτερο , αλλά δεν είναι πάντα δυνατό.

Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε αμέσως ένα νέο μήνυμα στο Yahoo Mail αμέσως, μπορείτε να το αστερίσετε έτσι ώστε να μην ξεχάσετε να επιστρέψετε σε αυτό αργότερα.

Παρόλο που τα μηνύματα των μηνυμάτων να κάνουν μηνύματα που δεν έχουν διαβαστεί , ένας αφιερωμένος, πιο κομψός και γενικά καλύτερος τρόπος για την επισήμανση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για παρακολούθηση σχετίζεται με αστέρια μηνυμάτων. αυτές οι σημαίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στο Yahoo Mail αν τις χρησιμοποιείτε με τις προβολές μηνυμάτων .

Επισήμανση ενός μηνύματος για παρακολούθηση στο Yahoo Mail

Για να επισημάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo Mail:

Για να καταργήσετε τη σημαία από ένα μήνυμα, πατήστε Shift-L .

Σηματοδοτήστε ένα μήνυμα για παρακολούθηση στο Yahoo Mail Classic

Για να επισημάνετε ένα μήνυμα για παρακολούθηση στο Yahoo Mail Classic:

Μπορείτε επίσης να επισημάνετε ένα μήνυμα ανοίγοντάς το και κάνοντας κλικ στη σημαία στην επάνω αριστερή γωνία του μηνύματος.

Για να καταργήσετε τη σημαία ενός μηνύματος στο Yahoo Mail, επιλέξτε το πλαίσιο του στην προβολή φακέλου και επιλέξτε Clear Flag (Διαγραφή σημαίας) από το μενού του κουμπιού Mark .