Μια επισκόπηση των νέων επισκεπτών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Yahoo! Ταχυδρομείο

Είναι Yahoo! Το ταχυδρομείο αξίζει την τιμή που δεν πληρώνετε;

Yahoo! Το Mail είναι το πανταχού παρόν πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστό, τα Windows 10 και οι κινητές συσκευές με απεριόριστη αποθήκευση, γραπτά μηνύματα SMS, κοινωνική δικτύωση και άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων για εκκίνηση.

Ενώ το Yahoo! Το ταχυδρομείο είναι γενικά μια χαρά για χρήση, η ετικέτα ελεύθερης μορφής και οι έξυπνοι φάκελοι θα ήταν ωραίοι, και το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας θα μπορούσε να πιάσει τα σκουπίδια ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Yahoo! Αποθήκευση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Space, με το Yahoo! Mail, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα πρόβλημα: μπορείτε να συσσωρεύσετε έως και 1 TB (1.000 GB) δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οργάνωση αλληλογραφίας στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Φυσικά, θα θελήσετε να οργανώσετε όλη αυτή την αλληλογραφία. Yahoo! Το Mail προσφέρει φακέλους (στους οποίους μπορείτε να μεταφέρετε και απομακρύνετε μηνύματα) για να κρατήσετε και αξιοπρεπή αναζήτηση (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αριθμό φορέων για να καθορίσετε αποστολείς ή ημερομηνίες, για παράδειγμα, και να έχετε πραγματοποιήσει επαφές για εσάς).

Δυστυχώς, οι κατηγορίες αναζήτησης δεν μπορούν να αποθηκευτούν ως έξυπνοι φάκελοι-Yahoo! Το Mail έρχεται με (έως και 200) φίλτρα που εισάγουν αυτόματα εισερχόμενα μηνύματα - και δεν μπορείτε να εφαρμόσετε ελεύθερα πολλαπλά σήματα στα μηνύματα. Πρέπει να τοποθετήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πολλούς φακέλους για αυτόν τον τύπο οργάνωσης .

Μιλώντας για φίλτρα και φακέλους, το Yahoo! Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έρχεται με σταθερή αλλά, δυστυχώς, όχι αστρικό έλεγχο spam. Θα μπορούσε να κάνει καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. Φυσικά, το Yahoo! Η ανίχνευση αλληλογραφίας για ιούς και θα σας προστατεύσει από τα σφάλματα ιστού στα μηνύματα των άγνωστων αποστολέων .

Πρόσβαση στο Yahoo! Mail και ενσωμάτωση με τα κοινωνικά δίκτυα

Yahoo! Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο περιλαμβάνει πρόσβαση IMAP καθώς και πρόσβαση POP και μπορεί να προωθεί τα μηνύματα αυτόματα. Ευτυχώς, όλες οι συνδέσεις είναι ασφαλείς με κρυπτογράφηση από προεπιλογή (πράγμα που δεν σημαίνει ότι τα ηλεκτρονικά μηνύματα βρίσκονται στο δρόμο προς το Yahoo! Mail από τους αποστολείς τους ή στους αποδέκτες, φυσικά). Yahoo! Το Mail ενσωματώνει τα άμεσα μηνύματα (Yahoo !, Facebook και Windows Live Messenger) και μηνύματα SMS καθώς και ορισμένα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να διαβάσετε τις ενημερώσεις από το Yahoo! και Facebook, καθώς και το Twitter, για παράδειγμα, και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με αυτά τα δίκτυα, επίσης, απευθείας από το Yahoo! Ταχυδρομείο.

Σε κινητές συσκευές, το Yahoo! Το Mail προσφέρει μια πλούσια εφαρμογή που βασίζεται στον ιστό, η οποία επιτρέπει, για παράδειγμα, πλήρη αρχειοθέτηση και κάποια αναζήτηση εκτός σύνδεσης. Οι συσκευές iPhone και Android αποκτούν εγγενείς εφαρμογές με αυτές τις λειτουργίες, ενσωμάτωση επαφών, υποστήριξη για συνημμένα και πολλά άλλα.

Πρακτική μέρα στην ημέρα;

Στην καθημερινή χρήση, είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν μια αγάπη ή να αποθαρρύνουν μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φυσικά. Yahoo! Το Mail όχι μόνο φέρνει μια κομψή διασύνδεση και drag-and-drop oomph, αλλά και συντομεύσεις πληκτρολογίου γύρω από κάθε γωνιά και καλά σχεδιασμένες λύσεις σε πολλά πρακτικά προβλήματα (όπως η αντιμετώπιση μηνυμάτων).

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους