Πώς να κάνετε φακέλους αλληλογραφίας Yahoo

Οι φάκελοι email της Yahoo οργανώνουν τα μηνύματά σας

Η δημιουργία φακέλων είναι κατά πολύ ο ευκολότερος τρόπος για να κρατήσετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας χωρίς να τους αφήσετε να προκαλέσουν υπερβολική ακαταστασία. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε φακέλους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo ανεξάρτητα από το σημείο όπου θα έχετε πρόσβαση στο email σας - το τηλέφωνό σας, τον υπολογιστή, το tablet σας κ.λπ.

Όταν δημιουργείτε ένα φάκελο στο Yahoo Mail, μπορείτε να τοποθετήσετε κάποια ή όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας εκεί και να τα αποκτήσετε με τον ίδιο τρόπο που έχετε πάντα. Ίσως θέλετε να δημιουργήσετε ξεχωριστούς φακέλους για διαφορετικούς αποστολείς ή εταιρίες ή να χρησιμοποιήσετε ένα φάκελο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποθήκευση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός παρόμοιου θέματος.

Συμβουλή: Αντί να μεταφέρετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μη αυτόματο τρόπο σε έναν προσαρμοσμένο φάκελο , σκεφτείτε να ρυθμίσετε τα φίλτρα για να τα μετακινήσετε αυτόματα σε αντίστοιχους φακέλους.

Κατευθύνσεις

Το Yahoo Mail σας επιτρέπει να φτιάξετε έως και 200 ​​προσαρμοσμένους φακέλους και είναι πραγματικά εύκολο να το κάνετε στην εφαρμογή για κινητά, καθώς και στην εκδοχή της ιστοσελίδας για υπολογιστές και κινητά.

Έκδοση επιφάνειας εργασίας

  1. Στην αριστερή πλευρά της σελίδας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo, κάτω από όλους τους προεπιλεγμένους φακέλους, βρείτε αυτόν που φέρει την ένδειξη Φάκελοι .
  2. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Νέο φάκελο ακριβώς κάτω από αυτό για να ανοίξετε ένα νέο πλαίσιο κειμένου όπου σας ζητά να ονομάσετε το φάκελο.
  3. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το φάκελο και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο Enter για να το αποθηκεύσετε.

Μπορείτε να διαγράψετε το φάκελο χρησιμοποιώντας το μικρό μενού δίπλα του, αλλά μόνο εάν ο φάκελος είναι κενός.

Yahoo Mail Classic

Το Yahoo Mail Classic λειτουργεί λίγο διαφορετικά.

  1. Εντοπίστε την ενότητα Οι φάκελοί μου στην αριστερή πλευρά του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Yahoo.
  2. Κάντε κλικ στο [Επεξεργασία] .
  3. Κάτω από το στοιχείο Προσθήκη φακέλου , πληκτρολογήστε το όνομα του φακέλου στην περιοχή κειμένου.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη .

Εφαρμογή για κινητό

  1. Αγγίξτε το μενού στο επάνω αριστερό μέρος της εφαρμογής.
  2. Μεταβείτε στο κάτω μέρος αυτού του μενού στην περιοχή ΦΑΚΕΛΟΣ , στην οποία βρίσκονται οι προσαρμοσμένοι φάκελοι.
  3. Πατήστε Δημιουργία νέου φακέλου .
  4. Ονομάστε το φάκελο στη νέα αυτή ερώτηση.
  5. Πατήστε Αποθήκευση για να δημιουργήσετε το φάκελο email Yahoo.

Πατήστε και κρατήστε πατημένο σε έναν προσαρμοσμένο φάκελο για να δημιουργήσετε υποφακέλους, μετονομάστε το φάκελο ή διαγράψτε το φάκελο.

Έκδοση προγράμματος περιήγησης για κινητά

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στα μηνύματά σας από ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά και η διαδικασία για τη δημιουργία προσαρμοσμένων φακέλων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo είναι πολύ παρόμοια με τον τρόπο που γίνεται από τον ιστότοπο της επιφάνειας εργασίας:

  1. Πατήστε το μενού χάμπουργκερ (οι τρεις οριζόντια στοιβάζονται γραμμές).
  2. Πατήστε Προσθήκη φακέλου δίπλα στην ενότητα Οι φάκελοί μου .
  3. Ονομάστε το φάκελο.
  4. Πατήστε Προσθήκη .
  5. Πατήστε το σύνδεσμο Εισερχόμενα για να επιστρέψετε στην αλληλογραφία σας.

Για να διαγράψετε έναν από αυτούς τους φακέλους από τον ιστότοπο για κινητά, απλώς πηγαίνετε στο φάκελο και επιλέξτε Διαγραφή στο κάτω μέρος. Εάν δεν βλέπετε αυτό το κουμπί, μετακινήστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλού ή διαγράψτε τα και στη συνέχεια ανανεώστε τη σελίδα.