Μάθετε τον ευκολότερο τρόπο για να μεταβείτε στο Yahoo Mail Classic

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη βασική έκδοση του Yahoo Mail;

Ίσως θελήσετε να μεταβείτε στο Yahoo Mail Classic για να πάρετε την παλαιότερη, βασική έκδοση του Yahoo Mail . Αυτό θα ήταν μια έξυπνη κίνηση εάν η σύνδεσή σας είναι πιο αργή, αφού δεν φορτώνει τα νεότερα στοιχεία του μενού και δεν φαίνεται ωραία. Ωστόσο, η νεότερη έκδοση είναι χρήσιμη, καθώς φαίνεται και αισθάνεται καλύτερα και κατηγοριοποιεί τα μηνύματα κατά ημερομηνία.

Θα ήταν ωραίο να μην χρειαστεί να αποφασίσετε ούτε τώρα, αλλά απλά μεταβείτε ανάμεσα στη βασική και τη νεότερη έκδοση της διασύνδεσης, για να τους δοκιμάσετε και να δούμε τι σας αρέσει. Ίσως θελήσετε να αλλάζετε περιστασιακά μεταξύ τους για ορισμένες περιπτώσεις.

Μπορείτε να μεταβείτε στο Yahoo Mail Classic;

Δυστυχώς, δεν μπορείτε πλέον να επιστρέψετε στο Yahoo Mail Classic αφού μετακομίσετε στο Yahoo Mail. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το πλήρες ταχυδρομείο Yahoo. μπορείτε να επιλέξετε το Yahoo Mail basic , μια απλή έκδοση του Yahoo Mail που είναι παρόμοια με το Yahoo Mail Classic.

Ο ευκολότερος τρόπος για να μεταβείτε στη βασική έκδοση του Yahoo Mail είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και στη συνέχεια να ανοίξετε αυτήν τη διεύθυνση URL, η οποία θα σας μεταφέρει απευθείας στην παλαιότερη προβολή.

Εδώ είναι ένας άλλος τρόπος:

  1. Από το Yahoo Mail, κάντε κλικ ή πατήστε στο κουμπί μενού Βοήθεια στο επάνω δεξιό μέρος της σελίδας. Είναι αυτό που μοιάζει με ταχύτητα.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από αυτό το αναπτυσσόμενο μενού.
  3. Στην ενότητα Προβολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , η οποία θα πρέπει να είναι ανοιχτή από προεπιλογή, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος και επιλέξτε Βασικά αντί πλήρους χαρακτηριστικού .
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση .
  5. Η σελίδα θα ανανεωθεί και θα σας δώσει την παλαιότερη, βασική έκδοση του Yahoo Mail.

Μετάβαση στο Yahoo Mail από το Yahoo Mail Classic

  1. Ενώ στη βασική έκδοση του Yahoo Mail, στρέψτε την προσοχή σας στην περιοχή ακριβώς κάτω από το όνομά σας, αλλά πάνω από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  2. Κάντε κλικ ή πατήστε Μεταβείτε στο πιο πρόσφατο Yahoo Mail .
  3. Το Yahoo Mail θα ανανεωθεί αυτόματα και θα σας δώσει την πιο πρόσφατη έκδοση.