Λογισμικό σχεδιασμού ενημερωτικών δελτίων για τα Windows

Δημιουργήστε ενημερωτικά δελτία για το σπίτι, το σχολείο ή το γραφείο στον υπολογιστή σας

Βρείτε λογισμικό σχεδιασμού ενημερωτικών δελτίων για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων και τις κλίμακες τιμών. Αυτά τα προγράμματα είναι εκτός από επαγγελματικά προγράμματα λογισμικού επιτραπέζιων εκδόσεων όπως το Adobe InDesign, το QuarkXPress και το Serif PagePlus, τα οποία είναι επίσης αρκετά ικανά να παράγουν ενημερωτικά δελτία. Αυτά τα προγράμματα είναι για την πλατφόρμα των Windows.

Avanquest: Design & Print, Business Edition

Design & Print Box shot από το λογισμικό Avanquest. Design & Print Box shot από το λογισμικό Avanquest

Στοχεύοντας στις επιχειρήσεις, το Design & Print διαθέτει πρότυπα για επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, ενημερωτικά δελτία και άλλα κοινά επιχειρηματικά έγγραφα. Περιλαμβάνει την εκτύπωση σε PDF, τέχνη κειμένου, εφέ εικόνας, γραμματοσειρές, βιβλίο διευθύνσεων και συγχώνευση αλληλογραφίας.

Design & Print, Business Edition Έκδοση 6 για Windows

Περισσότερο "

Avanquest / Nova Ανάπτυξη: καλλιτέχνης εκτύπωσης

Εκτύπωση καλλιτέχνη Platinum 22. Καλλιτέχνης εκτύπωσης Platinum 22 - Χορηγία εικόνας από την PriceGrabber

Εάν εκτυπώνετε το ενημερωτικό σας δελτίο σε έναν έγχρωμο επιτραπέζιο εκτυπωτή, η Print Artist διαθέτει όλα τα είδη προτύπων για το σπίτι, το σχολείο και τα επιχειρηματικά έργα. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει αρχεία PDF και προβολές διαφανειών CD για αναπαραγωγή σε συσκευή αναπαραγωγής DVD. Ανάμεσα στα φιλικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ενημερωτικού δελτίου είναι η δυνατότητα να συνδέονται μαζί κουτιά κειμένων (καλό για τη ροή κειμένου από τη μία σελίδα στην άλλη), τον ορθογραφικό έλεγχο και δεκάδες σχήματα καλλιέργειας φωτογραφιών. Τα χαρακτηριστικά διασκέδασης για ντύνοντας τα σχέδια ενημερωτικών δελτίων σας περιλαμβάνουν τον επεξεργαστή φωτογραφιών, χιλιάδες γραφικά και τα εφέ κειμένου.

Εκτυπώστε τον καλλιτέχνη Platinum 23 και εκτυπώστε τον καλλιτέχνη Gold 23 για Windows .

Περισσότερο "

Broderbund: Το κατάστημα εκτύπωσης

Το εκτυπωμένο κατάστημα Deluxe 23 © Broderbund. Το εκτυπωμένο κατάστημα Deluxe 23 © Broderbund

Τα ενημερωτικά δελτία αποτελούν ένα μόνο πρότυπο μεταξύ των χιλιάδων έργων για το σπίτι, το σχολείο και το γραφείο που βρέθηκαν στο The Print Shop. Ορισμένες από τις δυνατότητες λογισμικού σχεδιασμού ενημερωτικών δελτίων περιλαμβάνουν τα προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που είναι ενσωματωμένα στο λογισμικό, ένας δημιουργός λογοτύπου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια μεγάλη πινακίδα τύπου ενημερωτικού δελτίου και ένα εύθραυστο ψεκασμό επιλογών κειμένου και διάταξης, όπως κύριες σελίδες, κυβερνήτες, έλεγχος χήρας, ορφανού και ορφανού και στοιχεία ελέγχου ευθυγράμμισης κειμένου. Εκτός από την εκτύπωση γραφείου, εξάγει έργα σε μορφή PDF. Η σειρά 2.0 είναι νεότερη από τη σειρά 23, αλλά όχι απαραίτητα αναβάθμιση. Πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό πρόγραμμα με το ίδιο όνομα. Ελέγξτε προσεκτικά τις λειτουργίες όταν συγκρίνετε τις διάφορες εκδόσεις του The Print Shop.

Το Print Shop 23.1 Pro Publisher Deluxe , το εκτυπωτικό κατάστημα 23.1 Deluxe , το print shop 2.0 επαγγελματικό , το print shop 2.0 Deluxe , το print shop 2.0 , καθώς και ειδικές εκδόσεις για επαγγελματικές κάρτες, τιμολόγια κλπ.

Περισσότερο "

Λογισμικό φάσματος: EZ Photo Newsletter Creator

EZ Photo Newsletter Δημιουργός Αποκοπή οθόνης από το λογισμικό Spectrum. EZ Photo Newsletter Δημιουργός Αποκοπή οθόνης από το λογισμικό Spectrum

Θέλετε κάτι πολύ απλό; Επιλέξτε από δώδεκα πρότυπα, πληκτρολογήστε κάποιο κείμενο, προσθέστε τις δικές σας φωτογραφίες και στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε να εκτυπώσετε ή να στείλετε με email το συμπληρωμένο ενημερωτικό δελτίο σε άτομα που βρίσκονται στην ενσωματωμένη λίστα επαφών. Θα κάνει ακόμη και τους φακέλους για αποστολή. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση. Αγοράστε για λήψη ή παραγγείλετε ένα CD από το λογισμικό Spectrum.

Λογισμικό δημιουργίας ενημερωτικών δελτίων της EZ Photo για Windows

Περισσότερο "

Cristallight: Εκδότης Desktop Pro

Desktop Publisher Pro. Desktop Publisher Pro - Ευγένεια εικόνας Metis International

Εδώ είναι το χαμηλού κόστους ($ 20) λογισμικό σχεδιασμού newsletter. Μπορεί να μην έχει όλα τα πρόσθετα διασκέδασης, αλλά αντιμετωπίζει τις απαιτήσεις διαμόρφωσης κειμένων των ενημερωτικών δελτίων, έχει βασικά εργαλεία γραφικών και πολλά εφέ κειμένου για τη δημιουργία πινακίδας τύπου και ενημερωτικών φυλλαδίων για ενημερωτικά δελτία, φυλλάδια και άλλα προγράμματα εκδόσεων desktop. Και μπορεί να είναι λίγο πιο εύκολο να μάθεις να χρησιμοποιείς από κάποια πιο ισχυρά προγράμματα.

Desktop Publisher Pro v. 1.4.4 για Windows

Περισσότερο "

Scribus (scribus.net)

Scribus. Scribus - Στιγμιότυπο οθόνης από scribus.net

Αυτό το επαγγελματικό λογισμικό εκτύπωσης desktop αψηφά το παλιό ρητό ότι "παίρνετε αυτό που πληρώνετε" επειδή είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και δωρεάν. Κάνει σχεδόν τίποτα τα πολύ πιο ακριβά pro εργαλεία κάνουν, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης ως λογισμικό ποιότητας σχεδιασμό newsletter. Μια καλή επιλογή αν χρειάζεστε επαγγελματική εκτύπωση, δεν έχει όλα τα πρόσθετα διασκέδασης όπως γραφικά, γραμματοσειρές και τόνοι προτύπων. Το Scribus προσφέρει υποστήριξη CMYK, ενσωμάτωση και υπο-ρύθμιση γραμματοσειρών, δημιουργία PDF, εισαγωγή / εξαγωγή EPS, βασικά εργαλεία σχεδίασης και άλλα χαρακτηριστικά επαγγελματικού επιπέδου. Λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με το Adobe InDesign και το QuarkXPress με κορνίζες κειμένου, πλωτές παλέτες και pull-down μενού - και χωρίς την έντονη τιμή.

Scribus 1.3+ για Windows (και Mac, Linux)

Επισκόπηση του Scribus (Linux.com) Περισσότερα »