Πώς να μεταβείτε στο Yahoo Mail Basic (Απλή HTML)

Αποκτήστε αυτήν την απλούστερη έκδοση του Yahoo Mail αν έχετε προβλήματα με την φόρτωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μπορείτε να μεταβείτε από το κανονικό ταχυδρομείο Yahoo στο Yahoo Mail Basic αν θέλετε ένα απλούστερο, αλλά ακόμα λειτουργικό interface που θα πρέπει να λειτουργεί γρήγορα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και σε δίκτυα με χαμηλότερες από τις μέσες ταχύτητες. Χρησιμοποιεί απλή HTML για να επιταχύνει τα πράγματα χωρίς όλα τα φανταχτερά animations και κουμπιά.

Το Yahoo Mail μεταβαίνει αυτόματα στη βασική λειτουργία όταν αναγνωρίζει μια αργή σύνδεση ή ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν ξέρει να χειρίζεται τη πλήρως εξοπλισμένη διεπαφή. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να μεταβείτε με μη αυτόματο τρόπο στη βασική ιστοσελίδα του Yahoo Mail όποτε θέλετε.

Το Yahoo Mail Basic είναι παρόμοιο με το Yahoo Mail Classic, αλλά επειδή δεν μπορείτε να επιστρέψετε στο Yahoo Mail Classic αφού ενεργοποιήσετε την κανονική έκδοση, η βασική είναι η μόνη επιλογή σας για να χρησιμοποιήσετε μια ελαφρύτερη έκδοση του Yahoo Mail.

Πώς να μεταβείτε στο

Ο ευκολότερος τρόπος για να ανοίξετε το Yahoo Mail Basic είναι να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον άμεσο σύνδεσμο: https://mg.mail.yahoo.com/neo/b/launch.

Εάν αυτό δεν λειτουργεί, δοκιμάστε το εξής:

  1. Επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων (⚙) στην επάνω δεξιά πλευρά του Yahoo Mail, δίπλα στο όνομά σας.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίζεται.
  3. Μεταβείτε στην κατηγορία Προβολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
  4. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Basic ( Βασικά) είναι επιλεγμένη στην επιλογή Mail
  5. Κάντε κλικ ή πατήστε Αποθήκευση για να τερματίσετε τις ρυθμίσεις και να επιστρέψετε στο ταχυδρομείο σας, το οποίο χρησιμοποιεί τώρα τη βασική έκδοση του Yahoo Mail.

Πώς να επιστρέψετε στο πλήρες ταχυδρομείο Yahoo

Εδώ είναι τι να κάνετε αν χρησιμοποιείτε το Yahoo Mail Basic και θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά το κανονικό Yahoo Mail:

  1. Εντοπίστε το Switch στον πιο πρόσφατο σύνδεσμο Yahoo Mail στην κορυφή του Yahoo Mail, ακριβώς κάτω από το όνομά σας και ακριβώς επάνω από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
  2. Το Yahoo Mail πρέπει να ανοίξει στην κανονική διεύθυνση URL στη διεύθυνση https://mg.mail.yahoo.com.

Σημείωση: Ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, οι ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης (π.χ. JavaScript είναι απενεργοποιημένη), η ανάλυση οθόνης και η ταχύτητα σύνδεσης στο Internet, η Yahoo Mail Basic μπορεί να είναι η μόνη υποστηριζόμενη έκδοση. Για χρήστες που δεν έχουν ακόμη 13 ετών, το Yahoo Mail Basic μπορεί να είναι η μόνη διαθέσιμη για εσάς έκδοση.