Πώς να κάνετε το Yahoo! Το προεπιλεγμένο πρόγραμμά σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Windows

Εάν χρησιμοποιείτε το Yahoo! Mail για όλες τις ανάγκες σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μερικές από τις ανέσεις των Windows φαίνεται να σας ξεφύγει. Ένα κλικ σε ένα σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πρόγραμμα περιήγησής σας φέρνει το Outlook Express ή άλλο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιφάνειας εργασίας, όχι ένα νέο μήνυμα στο Yahoo! Ταχυδρομείο. Η προσπάθεια αποστολής αρχείου απευθείας από το Word, το OpenOffice.org ή άλλη εφαρμογή γραφείου αποφέρει το ίδιο, μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ευτυχώς, η κατάσταση της δυσαρέσκειας δεν χρειάζεται να είναι μόνιμη. Θα ξεπεραστεί κάνοντας το Yahoo! Το Mail λειτουργεί ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Windows, το οποίο, εάν χρησιμοποιείτε Windows 95 ή νεότερη έκδοση, είναι ένα εύκολο πράγμα.

Κάντε το Yahoo! Ακολουθήστε το Προεπιλεγμένο Πρόγραμμα Email των Windows

Για να ρυθμίσετε το Yahoo! Αλληλογραφία ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Windows

Yahoo! ως προεπιλεγμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Δεν λειτουργεί κάτω από τα Windows Vista

Δυστυχώς, το Yahoo! Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι συνδεδεμένο στο σκληρό δίσκο για να χρησιμοποιήσει τον Internet Explorer αντί του προεπιλεγμένου προγράμματος περιήγησης και δεν λειτουργεί στα Windows Vista.

Κάντε το Yahoo! Στείλτε το προεπιλεγμένο Email Composer στο Mozilla Firefox

Στο Mozilla Firefox, μπορείτε να κάνετε το Yahoo! Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χειρίζονται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε