Πώς να αλλάξετε τον κωδικό σας Yahoo Mail

Ενημερώστε τον κωδικό σας Yahoo σε ένα λεπτό

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αλλάξετε τον κωδικό σας Yahoo Mail, αλλά το πιο συνηθισμένο είναι αν υποψιάζεστε ότι ο κωδικός πρόσβασής σας έχει παραβιαστεί και ότι κάποιος άλλος έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας Yahoo Mail.

Εντούτοις, ίσως είναι πάρα πολύ δύσκολο να θυμηθείτε και ελέγχετε συνεχώς τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για αυτό. Ένας άλλος κοινός λόγος για την αλλαγή ενός κωδικού πρόσβασης στο Yahoo είναι αν δεν είναι αρκετά ασφαλές . Ή ίσως είστε εδώ επειδή απλά μισείτε πληκτρολογώντας τον ίδιο κωδικό ξανά και ξανά!

Ανεξάρτητα από το λόγο για τον οποίο θέλετε να ενημερώσετε τον κωδικό σας Yahoo Mail, είναι καλή ιδέα να το κάνετε. Η αλλαγή του κωδικού πρόσβασής σας περιοδικά θα κάνει πολύ πιο δύσκολο για κάποιον να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας, επειδή ο ίδιος κωδικός πρόσβασης δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σημαντικό: Εάν πιστεύετε ότι κάποιος μπορεί να έχει τον κωδικό πρόσβασης λόγω εγκατάστασης του keylogger στον υπολογιστή σας, σαρώστε τον υπολογιστή σας για κακόβουλο λογισμικό και βεβαιωθείτε ότι έχετε διατηρήσει πάντα ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς .

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό σας Yahoo Mail

Ο απόλυτος πιο γρήγορος τρόπος για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του Yahoo Mail είναι να ανοίξετε αυτόν τον σύνδεσμο, να συνδεθείτε εάν σας ζητηθεί και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε να μεταβείτε στο Βήμα 5 παρακάτω.

Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα μενού, κάντε τα εξής:

  1. Ανοίξτε το Yahoo Mail και συνδεθείτε αν σας ζητηθεί.
  2. Εάν χρησιμοποιείτε το νεότερο Yahoo Mail, κάντε κλικ στο όνομά σας στο επάνω μέρος της σελίδας και πηγαίνετε στο Account Info . Για τους χρήστες Yahoo Mail Basic, χρησιμοποιήστε το μενού δίπλα στο όνομά σας στο επάνω μέρος της σελίδας για να επιλέξετε Πληροφορίες λογαριασμού και, στη συνέχεια, επιλέξτε Μετάβαση .
  3. Στην αριστερή πλευρά της σελίδας "Προσωπικές πληροφορίες" που βρίσκεστε τώρα, μεταβείτε στην ασφάλεια λογαριασμού .
  4. Επιλέξτε το σύνδεσμο Αλλαγή κωδικού πρόσβασης προς τα δεξιά, στην ενότητα "Πώς συνδέεστε".
  5. Πληκτρολογήστε έναν νέο, ασφαλή κωδικό πρόσβασης στα πλαίσια κειμένου. Θα πρέπει να το κάνετε δύο φορές για να επιβεβαιώσετε ότι το πληκτρολογήσατε σωστά. Κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση κωδικού πρόσβασης, εάν θέλετε να ελέγξετε ξανά ότι είναι ο σωστός κωδικός πρόσβασης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  6. Επιλέξτε το κουμπί Συνέχεια .
  7. Εάν βλέπετε μια σελίδα που μιλάει για ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάκτησης και έναν αριθμό τηλεφώνου, μπορείτε να το συμπληρώσετε ή να το παρακάμψετε για τώρα με το σύνδεσμο που θα εξασφαλίσει αργότερα στον λογαριασμό μου στο κάτω μέρος.
  8. Θα πρέπει τώρα να επιστρέψετε στη σελίδα "Ασφάλεια λογαριασμού". Κάντε κλικ στην επιλογή Αλληλογραφία στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας για να επιστρέψετε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.