Προσθέστε μια προσωπική αφή στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με προσαρμοσμένες γραμματοσειρές στο Yahoo Mail

Βελτιώστε το κείμενο του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου με αλλαγές γραμματοσειράς, μεγέθους και στυλ

Κάποιο κείμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζεται καλύτερα στο Garamond αντί για ό, τι χρησιμοποιεί το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη από προεπιλογή - κάτι σαν Arial ή Courier, πιθανώς.

Μπορείτε να ορίσετε μια προσαρμοσμένη γραμματοσειρά για ένα μήνυμα στο Yahoo Mail . Η επιλογή των διαθέσιμων γραμματοσειρών δεν είναι μεγάλη, αλλά η Lucida Console είναι μεταξύ τους.

Χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένες γραμματοσειρές στο Yahoo Mail

Για να γράψετε ένα μήνυμα σε μια προσαρμοσμένη γραμματοσειρά στο Yahoo Mail:

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνθεση στο επάνω μέρος της γραμμής πλευρικής γραμμής.
  2. Κάντε κλικ στο σώμα του μηνύματος.
  3. Μεταβείτε στη γραμμή μορφοποίησης στο κάτω μέρος της οθόνης email και κάντε κλικ στο εικονίδιο Tt .
  4. Επιλέξτε μια γραμματοσειρά από αυτές που προσφέρονται. Είναι μοντέρνα, μοντέρνα ευρεία, κλασική, κλασική ευρεία, νέα ταχυμεταφορά, Garamond και κονσόλα Lucida.
  5. Επιλέξτε ένα διαφορετικό μέγεθος από το μικροσκοπικό έως το τεράστιο στο ίδιο παράθυρο.
  6. Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας. Θα εμφανιστεί στη γραμματοσειρά και το μέγεθος που επιλέξατε στη γραμμή μορφοποίησης.

Αν έχετε ήδη πληκτρολογήσει το μήνυμα, μπορείτε να επιστρέψετε και να τονίσετε τμήματα του και να εφαρμόσετε τη μορφοποίηση κάνοντας κλικ στο Tt και άλλα εικονίδια στη γραμμή μορφοποίησης.

Αυτή η αλλαγή δεν είναι μόνιμη. Τα επακόλουθα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επανέρχονται στην προεπιλεγμένη γραμματοσειρά και μέγεθος.

Άλλες βελτιώσεις γραμματοσειράς

Μπορείτε να κάνετε άλλες βελτιώσεις στο κείμενο του email σας χρησιμοποιώντας τη γραμμή μορφοποίησης. Περιέχει ένα έντονο και ένα πλάγια εικονίδιο για τις βασικές αλλαγές γραμματοσειράς και ένα εικονίδιο χρώματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε το χρώμα του τύπου και να προσθέσετε μια ένδειξη χρώματος πίσω από αυτό. Περιέχει επίσης λίστες κουκίδων και χαρακτηριστικά ευθυγράμμισης τύπου.

Όλες αυτές οι βελτιώσεις απαιτούν την εμφάνιση μορφοποίησης εμπλουτισμένου κειμένου . Αν χρησιμοποιείτε το κουμπί στη γραμμή μορφοποίησης για να μεταβείτε στο Απλό κείμενο, δεν θα εμφανιστεί κανένα από τα αξεσουάρ σας. Το ίδιο ισχύει αν ο παραλήπτης έχει επιλέξει να δεχτεί μόνο μηνύματα απλού κειμένου. Σε αυτήν την περίπτωση, καμία από τις βελτιώσεις σας δεν θα εμφανιστεί στο τέλος του παραλήπτη.