Πώς να εισαγάγετε μια εικόνα In-Line στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Τοποθετήστε εικόνες σε σειρά με κείμενο για καλύτερη προβολή

Σίγουρα, μπορείτε εύκολα να στείλετε οποιαδήποτε εικόνα ως συνημμένο στο Yahoo! Mail, αλλά δεν θα ήταν πολύ πιο κομψό να συμπεριληφθεί η εικόνα απευθείας στο μήνυμά σας, με το σχετικό κείμενο που την περιβάλλει;

Όταν εισάγετε μια εικόνα όπως περιγράφεται παρακάτω, μπορείτε να τοποθετήσετε πολλές φωτογραφίες σε ένα email και να τις τοποθετήσετε με τρόπο που να διευκολύνει τον αναγνώστη να το διαβάσει.

Για παράδειγμα, εάν στείλατε 5 εικόνες ως συνημμένα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο περιγράφει κάθε φωτογραφία, είναι πιο δύσκολο να καταλάβετε ποια εικόνα μιλάει, καθώς οι εικόνες δεν εμφανίζονται μαζί με το άλλο περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ωστόσο, εάν εισάγετε τις εικόνες σε σειρά με το κείμενο, μπορείτε να βάλετε κάποιο κείμενο πριν ή μετά τις εικόνες, ώστε να έχετε έναν πολύ πιο εύκολο τρόπο να μιλήσετε γι 'αυτές και οι εικόνες θα εμφανιστούν καθώς ο αναγνώστης μετακινείται μέσω του μηνύματος.

Ευτυχώς, το Yahoo! Το Mail σάς επιτρέπει να το κάνετε αυτό, αλλά αυτό δεν είναι τόσο σαφές ότι περιλαμβάνει την εικόνα ως συνημμένο και λειτουργεί μόνο εάν χρησιμοποιείτε τον επεξεργαστή εμπλουτισμένου κειμένου στο Yahoo! Mail .

Εισάγετε μια εικόνα In-Line στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι για να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να δοκιμάσετε να σύρετε και να αποθέσετε την εικόνα από έναν ιστότοπο ή να την αντιγράψετε / επικολλήσετε. Ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα και το πρόγραμμα περιήγησης, η μία ή η άλλη μέθοδος μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα.

Σύρετε την εικόνα

  1. Ανοίξτε τον ιστότοπο όπου βρίσκεται η εικόνα και τοποθετήστε τη σελίδα δίπλα-δίπλα στο Yahoo! Ταχυδρομείο.
    1. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ανεβάζοντας τη δική σας εικόνα σε έναν ιστότοπο όπως το Imgur ή επιλέγοντας ένα σε διαφορετικό ιστότοπο. Αν η εικόνα είναι πολύ μεγάλη, ίσως θελήσετε να την αλλάξετε σε μέγεθος για να την προσαρμόσετε καλά στο email.
  2. Σύρετε την εικόνα από τον άλλο ιστότοπο και τοποθετήστε την απευθείας στο πλαίσιο μηνυμάτων στο Yahoo! Ταχυδρομείο.

Αντιγράψτε και επικολλήστε την εικόνα

  1. Κάντε δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέξτε να την αντιγράψετε από αυτό το μενού.
    1. Ένας άλλος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να κάνετε κλικ στη φωτογραφία έτσι ώστε να είναι επιλεγμένη και στη συνέχεια να πατήσετε Ctrl + C στο πληκτρολόγιο.
  2. Πηγαίνετε στο Yahoo! Mail και κάντε δεξί κλικ για να επιλέξετε την επικόλληση από το μενού. Η εικόνα θα πάει οπουδήποτε βρίσκεται ο δρομέας κατά τη στιγμή της επικόλλησης.
    1. Μια εναλλακτική μέθοδος επικόλλησης είναι να πατήσετε Ctrl + V σε Windows ή Command + V σε Mac.